Bar, café, terras

Zoek jij een gezellige en authentieke plek om eens lekker te genieten van een lekker drankje in een bar, café of terras? Hier vind je enkele suggesties.

VAREND BRUIN CAFÉ VOOR GROEPEN

Ons Varend Bruin Café is een all inclusive arrangement met een rondvaart door Amsterdam van anderhalf uur, op een comfortabele boot. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van heerlijke Amsterdamse hapjes en onbeperkt bier, wijn en frisdrank terwijl de monumentale stad aan je voorbij trekt.

VANAF € 44,50 P.P.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Incl. boothuur en drankjes

 

AMSTERDAMSE GEZELLIGHEID IN DE BRUINE KROEG OP HET WATER

Verjaardag, jubileum of gewoon een vrijdagmiddag borrel (VrijMiBo) in Amsterdam? Het varend bruin café is de perfecte borrelboot voor een gezellige middag of avond met vrienden, collega’s of familie. Voor een vast bedrag per persoon genieten jouw gasten van heerlijke Amsterdamse hapjes, onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 44,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 49,50 p.p.

WELKOM AAN BOORD VAN HET “VAREND BRUIN CAFÉ”

Wil je het echte klassieke Amsterdam proeven? Boek dan het all inclusive arrangement Varend Bruin Café van Rederij de Nederlanden. In anderhalf uur vaar je onder genot van Amsterdamse hapjes en drankjes door het hart van de stad. We brengen de sfeer van het echte Amsterdamse café terug aan boord. Compleet met kleedjes op tafel, Amsterdamse muziek op de achtergrond en een borrel in de hand doen we de ouderwetse kroeg herleven. Terwijl je door grachten vaart, vertellen onze schippers sterke verhalen over de stad en de geschiedenis van het mooie Amsterdam.

AMSTERDAMSE BORRELHAPPEN

Aan boord goed gevulde schalen met Amsterdamse borrelhappen.
– 
Amsterdamse ossenworst
– 
Amsterdamse leverworst
– 
Amsterdamse grillworst
– 
Amsterdams zuur
– 
Oude en jonge kaas
– 
Leidse kaas
– 
Gevuld eitje


BIERPROEVERIJ AMSTERDAM

Ben je een liefhebber van bier en wil je een unieke en smaakvolle ervaring opdoen in de prachtige grachten van Amsterdam? Stap aan boord bij Rederij de Nederlanden en geniet van onze Bierproeverij op het Water!

VANAF € 49,50 P.P.

Alle prijzen zijn exclusief BTW
Incl. boothuur en drankjes

VAREN OP DE AMSTERDAMSE GRACHTEN

Bijna niets is zo leuk als lekker over de grachten varen met een koel biertje in je hand. Tijdens het Bierproeverij Arrangement krijgen jouw gasten naast onbeperkt bier, wijn en fris ook een rondleiding door brouwerij de Prael. Daar kan je genieten van een proefbiertje dat is gebrouwen door deze authentieke Amsterdamse brouwerij.

 

BIERPROEVERIJ MET RONDLEIDING BIJ BROUWERIJ DE PRAEL

Gezellig bier drinken terwijl de historische binnenstad van Amsterdam aan je voorbijtrekt. Een ideale combinatie! Samen met Brouwerij de Prael heeft Rederij de Nederlanden een vaartocht met rondleiding samengesteld. Voor of na de vaartocht over de Amsterdamse grachten meren we aan bij Brouwerij de Prael aan de Oudezijds Voorburgwal voor een rondleiding met een heerlijk proefbiertje.

 

TIJDEN RONDLEIDINGEN

De rondleidingen bij Brouwerij de Prael zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 18:00 uur. Op zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur en op zondag van 14:00 tot 17:00 uur. ’s Avonds zijn er geen rondleidingen.


Jopenkerk in Haarlem (Noord-Holland)

Jopen is open! Elke dag van 10.00 uur tot sluitingstijd kan je genieten van een hapje en een drankje in de Jopenkerk (keuken is dagelijks geopend tot 22.00 uur).

Voor de lunch kan je dagelijks reserveren in het café, en het restaurant op de 1e verdieping is geopend van woensdag tot en met zaterdag voor diner reserveringen. 

Voor borrels en/of diner in het Grand Café plaatsen wij geen reserveringen, iedereen is van harte welkom op de vrije inloop, dus kom gezellig langs en we regelen zo snel mogelijk een tafeltje voor je. Staande borrels aan de bar zijn vrijwel altijd mogelijk.

Voor groepen groter dan 15 personen adviseren wij om per mail contact op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden voor lunch, borrel, diner en/of proeverij.

Jopen is de grootste onafhankelijke craftbierbrouwer van Nederland. Al meer dan 25 jaar lang staat Jopen voor OPEN: open voor nieuwe smaken, andere ideeën, oneindige mogelijkheden, verrassende combinaties en unieke belevingen.

Jopen ademt variëteit en brouwt vanuit een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar the new en the next. Geen idee, smaak, aroma, ingrediënt of brouwmethode is te gek om te proberen. When others say why, we say why not? Zolang het resultaat maar een gebalanceerd, super smaakvol craft bier is met de bekende Jopen kwaliteit. Bij Jopen geloven we er blind in dat iedereen een mate van nieuwsgierigheid in zich heeft. Daarom daagt Jopen je continue uit om verrassende, uitgesproken smaken te ontdekken en iets nieuws te proberen.


Biermuseum en proeflokaal "De Boom" in Alkmaar (Noord-Holland)

Kom in Alkmaar kijken hoe bier wordt gebrouwen. Hoe zit het met mout en gist? Welke gereedschappen en apparatuur worden ervoor gebruik? Je ziet ook het verschil tussen het bierbrouwen van toen en nu. De antieke vervoermiddelen voor transport zijn ook te zien in Nationaal Biermuseum De Boom.  Wat dacht je van een rondleiding met je vrienden, collega's of clubgenoten en daarna een lekker biertje drinken?