Bar, café, terras

Zoek jij een gezellige en authentieke plek om eens lekker te genieten van een lekker drankje in een bar, café of terras? Hier vind je enkele suggesties.

Jopenkerk in Haarlem (Noord-Holland)

Jopen is open! Elke dag van 10.00 uur tot sluitingstijd kan je genieten van een hapje en een drankje in de Jopenkerk (keuken is dagelijks geopend tot 22.00 uur).

Voor de lunch kan je dagelijks reserveren in het café, en het restaurant op de 1e verdieping is geopend van woensdag tot en met zaterdag voor diner reserveringen. 

Voor borrels en/of diner in het Grand Café plaatsen wij geen reserveringen, iedereen is van harte welkom op de vrije inloop, dus kom gezellig langs en we regelen zo snel mogelijk een tafeltje voor je. Staande borrels aan de bar zijn vrijwel altijd mogelijk.

Voor groepen groter dan 15 personen adviseren wij om per mail contact op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden voor lunch, borrel, diner en/of proeverij.

Jopen is de grootste onafhankelijke craftbierbrouwer van Nederland. Al meer dan 25 jaar lang staat Jopen voor OPEN: open voor nieuwe smaken, andere ideeën, oneindige mogelijkheden, verrassende combinaties en unieke belevingen.

Jopen ademt variëteit en brouwt vanuit een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar the new en the next. Geen idee, smaak, aroma, ingrediënt of brouwmethode is te gek om te proberen. When others say why, we say why not? Zolang het resultaat maar een gebalanceerd, super smaakvol craft bier is met de bekende Jopen kwaliteit. Bij Jopen geloven we er blind in dat iedereen een mate van nieuwsgierigheid in zich heeft. Daarom daagt Jopen je continue uit om verrassende, uitgesproken smaken te ontdekken en iets nieuws te proberen.

 

Ook zo'n lekker Jopen biertje drinken maar dan bij jou thuis of het cadeau geven aan een liefhebber? Bestel het online en laat het thuisbezorgen.

 

Jopen brouwt bieren die allemaal lekker onverwacht, en niet normaal lekker zijn.

 


Biermuseum en proeflokaal "De Boom" in Alkmaar (Noord-Holland)

Kom in Alkmaar kijken hoe bier wordt gebrouwen. Hoe zit het met mout en gist? Welke gereedschappen en apparatuur worden ervoor gebruik? Je ziet ook het verschil tussen het bierbrouwen van toen en nu. De antieke vervoermiddelen voor transport zijn ook te zien in Nationaal Biermuseum De Boom.  Wat dacht je van een rondleiding met je vrienden, collega's of clubgenoten en daarna een lekker biertje drinken?