Duitsland

Hier vind je links naar websites met uitjes en evenementen in de grensstreek met Duitsland. 

Grensbelevenis

In de Nederlands-Duitse grensregio tussen Nijmegen en Groningen wacht een wereld aan verrassende ervaringen. Van verborgen pareltjes zoals historische steden en dorpen tot bijzondere burchten: de regio barst van de mooie plekken om te verkennen en ontdekken!

De bloggers op deze website delen hier hun belevenissen over bijzondere plekken net over de grens in Duitsland. Toffe adresjes, leuke evenementen, gezellig dagje uit, lekker eten & drinken en nog veel meer!


Geheim over de grens

Avontuur voor jonge ontdekkers, kunstbelevenis voor cultuurvrienden, bloeiende inspiratie voor hobbytuinierders: De Nederlands-Duitse grensregio tussen Münster en Arnhem, Osnabrück en Zwolle bergt talloze tips voor uitstapjes in Duitsland voor de hele familie. Hier vindt u nadere informatie wat er in het ´geheim over de grens´ allemaal te doen is! Verbaasd kijken naar trotse tijgers, lachen om betweterige apen of kleurrijke vissen bewonderen: verschillende dierentuinen en wildparken maken het mogelijk om op safari te gaan in het dierenrijk (kinderboerderij inbegrepen). Spetterend plezier aan het water of geweldige belevenissen in het groen. Uitstapjes in het Duitse grensgebied!


Düsseldorf

Luxe, hip, oud en nieuw ontmoeten elkaar in deze leuke stad aan de Rijn. De Altstad heeft talrijke restaurants, bars en de oude brouwerijen. Er is een Japanse wijk, vele parken en tuinen, het hele jaar door evenementen en bijzondere architectuur. 

Meer informatie?


Meer informatie vind je op de Dusseldorf pagina's en bij Düsseldorf Tourismus. 

https://www.duesseldorf-tourismus.de/en/inform/tourist-information

Je vindt de VVV op 2 plekken in het centrum van Düsseldorf. Vanaf Arnhem sta je in iets meer dan 1 uur op Düsseldorf Hauptbahnhof door te reizen met de snelle ICE International trein. Vanaf Amsterdam is de reistijd iets meer dan 2 uur.