Home » Uittips » Uittips Noord-Brabant

Uittips Noord-BrabantHeb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Vingerhoeds Midzomer Festival Oirschot (Noord-Brabant) op 22 juni

Op de binnenplaats van Café Vingerhoeds vindt het Vingerhoeds Midzomer Festival Oirschot plaats. Een gratis live muziekfestival van 14.30 tot 23.30 uur met regionale bands en artiesten. Een gezellig klein popfestival met livemuziek uit de regio.

Even de drukke wereld uitstappen. Vooraan staan bij jouw favoriete band. Lekker dansen, of op een afstandje toekijken hoe de zon langzaam ondergaat. Met een lekker drankje in de hand genieten van pure livemuziek in een ontspannen sfeer. De kinderen zichzelf ondertussen verliezend in de fijne speeltuin. Even toe aan een break? Dan bestel je uiteraard een van de vele culinaire hoogstandjes bij onze befaamde gastheer.

Kortom, bourgondisch genieten op de sfeervolle binnenplaats van Café Vingerhoeds. En toch gratis toegang. Dát is het Vingerhoeds Midzomer Festival...