Noord-Holland


Hier vind je links met informatie, uitjes, evenementen en activiteiten van de provincie Noord-Holland. Als je informatie per plaats zoekt, kijk dan in het submenu naar bijvoorbeeld links over de stad Alkmaar, de Zaanstreek en andere plaatsen in Noord-Holland. 

VVV Alkmaar en omstreken

Mooie duinen, het strand, de zee maar ook leuke dorpjes en de steden Enkhuizen, Hoorn en Alkmaar.
Bekijk hier de agenda wat er allemaal te doen is.


Holland boven Amsterdam agenda

Holland boven Amsterdam, het beste wat Holland te bieden heeft. De molens, dijken, polders, dorpen en steden; alles is zelf geboetseerd door onze voorouders met noeste arbeid. De rijke natuur geeft het gebied kleur. Maak kennis met de oneindige mogelijkheden en de vriendelijke, gastvrije en nuchtere inwoners.


Het meest complete en leukste overzicht van alles wat er te doen is in Mooi-Kennemerland! Van Akersloot tot Bergen aan Zee, van Camperduin tot Egmond aan den Hoef en van Egmond aan Zee tot Uitgeest en Heemskerk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke event met de kinderen of een concert met vrienden of familie, je vindt het op Watgaanwedoen.nl!

In de diverse categorieën: Doen, Eten & Drinken, Overnachten en Winkelen zijn veel actuele items te vinden. Gebruik de handige filters om snel een activiteit of bedrijf te vinden. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er te doen is in jouw buurt. Kom je een bezoek brengen aan Mooi-Kennemerland? Bekijk ook de praktische tips, de routes en lees het Vakantiemagazine. Veel plezier!


Informatie en uitagenda's per plaats in Noord Holland