Festival

Organiseer jij in 2022 een festival? Zet het alvast op de uittips pagina zodat iedereen zich er alvast op kan verheugen.

Plaats hier ook gratis jouw festival. Zoek je een festival ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over festivals.   


Jordaanfestival 2022

We hebben er allemaal zo lang op gewacht en nu is daar het geweldige nieuws! Het Jordaan Festival en de gemeente zijn er uitgekomen. Jordaan Festival 2022 vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022. Vanaf 15:00 uur.

Zaterdag 3 september 2022
Van 15:00 tot 23:00 uur

Zondag 4 september 2022
Van 15:00 tot 21:00 uur

Locatie
Appeltjesmarkt, Amsterdam

Website

https://www.jordaanfestival.nl/

 


Festival Trek 9, 10 en 11 september Den Haag

TREK is een festival waarbij tientallen mobiele keukentjes een stadspark omtoveren tot een groot openlucht restaurant met veel live muziek, theater & acts.
http://www.festival-trek.nl/


Festival Oeverloos te Zutphen (Gelderland) op 17 en 18 september

Kleinschalig (buiten)theaterfestival met mooie intieme theater-, circus-, dans-, zang- en muziekvoorstellingen in de prachtige omgeving van Zutphen en het IJssellandschap. Festival Oeverloos wordt gehouden op 17 en 18 september 2022 en is geschikt voor alle leeftijden.

Het programma is verdeeld in een festivalroute en een avondprogramma.

De festivalroute voert je langs plekken in de Hoven, de Noorderhaven en de uiterwaarden. De voorstellingen liggen een paar honderd meter uit elkaar. Het Koelhuis is de centrale locatie in dit weekend. Daar is ook het avondprogramma en komen de artiesten bij elkaar.

Meer informatie: www.festival-oeverloos.nl


Tina Festival is het allerleukste feestje van het jaar! Een weekend lang shoppen, swingen bij optredens, gillen in attracties, leuke workshops volgen en de tofste YouTubers en TikTokkers spotten. Je kunt één dag komen, maar ook een heel weekend!

Tina Festival vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september in Attractiepark Duinrell. Informatie over festivals binnen de electro, (deep)house, hardstyle, pop, rock en techno scene in Nederland en België  vind je op FestivalFans.nl


Festivalinfo.nl is een zo compleet en betrouwbaar mogelijk overzicht van de muziekfestivals die gehouden worden in Nederland en Vlaanderen