Uitagenda's en informatie per provincie en plaats


Hier vind je uitagenda's van een provincie en/of plaats
Uitidee.nl zal het overzicht met links over uitjes en evenementen per locatie steeds verder uitbreiden. Heb jij ook een tip voor een handige link naar een kwalitatief goede pagina waar uitjes en evenementen per provincie of plaats op staan ? 

Maar ook informatie over verschillende plaatsen en dorpen
Waarom zouden we een stad of dorp bezoeken ? Wat is er te zien ? Het gaat hier dus om algemene informatie
. Heb je zelf een leuke website gevonden met informatie over een stad of dorp of een uitagenda die we kunnen plaatsen ? Mail het dan graag naar info@uitidee.nl 

Er zijn vele manieren van vervoer om een stad of dorp te bezichtigen. Voor een stad is het vervoer met de trein meestal een uitkomst. Je loopt vaak zo de stad in. Om de tarieven en tijden te bekijken, raadpleeg je de NS-reisplanner. Voor een dorp is dat wat lastiger maar aansluitend aan je treinreis, pak je de bus en de tijden daarvoor zijn te bekijken op OV9292.

Met de auto naar een stad kan soms wat lastig zijn in verband met parkeren en de kosten daarvan. Met meerdere personen is het wat kosten betreft wel af te wegen ten opzichte van het openbaar vervoer. Over kosten gesproken, een leuk uitje in stad of dorp met voordeel boek je op onze Uitjes met korting pagina. En als je toch veel met de auto er op uit gaat zou je ook kunnen kijken of je kan besparen op je autoverzekering. Slim de mogelijkheden van een autoverzekering vergelijken en vervolgens kijken welke het beste bij jou past. Dan heb je straks niet alleen een goedkope autoverzekering maar houd je een hoop geld over voor leuke uitjes. 

Met de trein naar stad en dorp
Met de auto naar stad en dorp