Blog


Maak je event of uitje zichtbaar via online marketing

Met zoveel verschillende manieren om uw evenement of uitje of attractie te promoten, is het moeilijk om precies te weten waar u moet beginnen. Het promoten van uw event of uitje helpt u om bekendheid, bezoek en registraties te vergroten en uw doelen te bereiken. Lees verder om te zien hoe u uw evenement, uitje of bezichtiging in 2021 effectief kunt promoten.

Lees meer »

Het geheim van de keeper

Naar een voetbalwedstrijd met Uitidee.nlOp Uitidee.nl staan vaak leuke aanbiedingen om een sportevenement te bezoeken. Daar staan ook voetbalwedstrijden tussen uit de eredivisie of keukenkampioendivisie. Vraag jij je ook wel eens af welke materialen de voetballers gebruiken? Welke schoenen bijvoorbeeld? In dit artikel geven we je informatie over een bijzonder item in de voetballerij: de keepershandschoen. Ook als keeper zelf kan je zeker je voordeel doen met deze informatie.  Het geheim van een keeper: de keepershandschoenen

Lees meer »

Investeer in momenten en herinneringen

Heb je een winnend lot in handen gehad, kelderden de ethereum prijzen afgelopen maand opeens. Investeren in aandelen, crypto, vastgoed en alle andere bekende mogelijkheden zijn de laatste tijd erg in het nieuws door de huidige inflatie. Maar heb je wel eens gedacht aan het investeren in mooie momenten en herinneringen? Die neem je altijd met je mee voor de rest van je leven. 

Lees meer »

Wat weet jij over de gitaar en hoe leer je gitaar spelen ?

Nu het opnieuw maar beperkt mogelijk is om er op uit te gaan en je toch leuke dingen wilt gaan doen tijdens deze lange winterdagen, is het volgen van een (online) cursus een prima mogelijkheid. Veel mensen grijpen de gelegenheid aan om bijvoorbeeld een muziekcursus te volgen en een populair muziekinstrument daarbij is de gitaar. Voor je begint: Wat weet je over de gitaar, waar kan je die kopen en wat is een leuke cursus ?    

Lees meer »

Wat zijn jaloezieën?

Tip voor als je een eigen vakantiehuis of chalet gaat inrichten: zorg voor een goede lichtval en privacy in combinatie met gemak en onderhoud

Lees meer »

Wat te doen in als je een date hebt in Deventer

Als je op date bent in Deventer en je op zoek bent naar iets anders dan de standaard date zoals uit eten en naar de bios, is Deventer de perfecte plek om iets speciaals te doen. Het maakt niet uit of het om een eerste date gaat of een date om te vieren dat je tien jaar samen bent, er is iets voor iedere gelegenheid.

Lees meer »

Waarom een dagje Gouda doen?

Waarom zou je een dagje naar Gouda moeten gaan ? Het hangt natuurlijk helemaal van je interesse af maar we kunnen gewoonweg stellen dat Gouda erg veelzijdig is dus ideaal als je met een divers gezelschap gaat.

Lees meer »

Drie leuke en leerzame uitjes over 3D printen

3D printen mag inmiddels toch wel zeker gezien worden als de toekomst. Daarnaast is additive manufacturing direct eigenlijk ook al het heden. Je kunt zoveel verschillende 3D print onderdelen maken met deze techniek, wat ook nog eens heel leuk om te doen is. Mogelijk heb jij op het moment nog weinig verstand van 3D printen maar wil je hier wel verandering in brengen. Dat kan met behulp van een leuk en leerzaam uitje. Hieronder vind je daar drie voorbeelden van.

Lees meer »

Er op uit met een huurauto bijvoorbeeld vanuit Rotterdam

Een auto huren om er op uit te gaanAls je in een grote stad woont en werkt zoals bijvoorbeeld Rotterdam en je hebt bijvoorbeeld geen parkeerplaats voor je deur of je moet er een flinke prijs voor betalen – zelfs met een vergunning. Dan is het vaak handiger om een auto te huren wanneer je deze nodig hebt in plaats van zelf een auto te hebben. Een auto huren heeft nog meer voordelen ten opzichte van een auto bezitten. Het grootste nadeel is natuurlijk de beschikbaarheid van huurauto’s. Maar kijk eens als voorbeeld naar het aanbod huurauto's in Rotterdam. Dat is natuurlijk voor elke grote stad van toepassing. 

Lees meer »

Leuke uitjes met de auto

Het is leuk om er eens in de zoveel tijd met het hele gezin op uit te gaan. Waar naartoe? Gewoon naar Nederland! Pak de auto, want er zijn genoeg leuke uitjes te verzinnen in ons eigen land. Natuurlijk kun je er ook gewoon een dagje met zijn tweetjes op uit. Ontdek natuurparken, de mooie Noordzeekust en meer.

Lees meer »

Duurzaam er op uit

Op zich is er op uit gaan en reizen niet duurzaam maar we kunnen er wel rekening mee houden om het zo duurzaam mogelijk te maken. Zich ervan bewust zijn dat reizen schadelijk is voor het milieu, is de eerste stap. De tweede stap is er ook rekening mee houden tijdens de planning van je reis of uitstapje. De derde stap is om schade te compenseren en te verminderen.

Lees meer »

Stijlvol een dagje of weekend op pad doe je zo

Veel uitjes hebben we niet dus als we gaan, willen we als we gaan er ook wel een feestje van maken. Dat kan door het dagje goed te plannen maar ook door er goed uit te zien. Met een trendy tas waarin je alles mee kunt nemen wat jij nodig hebt. En het leuke is… je hebt er daarna natuurlijk ook nog plezier van.

Lees meer »

Tips voor de planning van een dagje pret- of attractiepark

Op welke dag ben je van plan naar een pretpark te gaan? Wil je in een weekend (buiten de schoolvakanties) , dan is de zaterdag (vroeg!) beter dan de zondag. Na het ingaan van de zomertijd kan je natuurlijk ook proberen om een middag door de week vrij te nemen en dan tot sluitingstijd op het park te blijven. Vooral in de laatste uurtjes zal het dan lekker rustig zijn. Ideaal is natuurlijk een hele dag vrij te nemen als er op school een dag uitvalt bij de kinderen. Heb jij de ideale dag al gevonden ?

Lees meer »

Dagje over de grens: Wat je moet zien in Brussel

Weekendje Brussel: niet te missen  Van Brussel weten we dat het de Europese hoofdstad is, omdat er de gebouwen van het Europees parlement en de Europese Commissie staan. Maar Brussel is ook een oude historische stad met een vleugje Nederlandse geschiedenis. Brussel is dan ook een prima stad voor een stedentrip dicht bij huis. Wat moet je gezien hebben in Brussel?

Lees meer »

Basistips voor als je een stad gaat bezoeken

Een stedentrip wordt steeds geliefder als een soort van korte vakantie. Mensen vinden het leuk om een stad te bezoeken. Bezienswaardigheden bekijken, de culinaire heerlijkheden proeven en genieten van de plaatselijke sfeer. Ook tijdens een strandvakantie maken mensen vaak een dagtrip naar een stad. Waar moet je rekening mee houden als je een stad gaat bezoeken?

Lees meer »

Leuke straatjes in Deventer