Bereid je nu alvast voor op de uitjes van straks

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 om 15:24

Kun jij ook niet wachten tot je weer op vakantie kunt naar het buitenland? Een heerlijke week vakantie of een lang weekend weg. Bereid je daarom nu alvast voor tijdens de cadeaumaanden van het jaar.

 

Nu cadeautjes kopen om later van te genieten. Dat kan als je kiest voor mooie reis- en weekendtassen. Ideale geschenken voor Sint of Kerst en extra leuk om straks als het weer mag te gebruiken. Wij zetten de beste tips voor jou op een rijtje.

 

Weekendjes weg vragen om een weekendtas

Een weekendje weg, ook al is het in eigen land, is misschien al wel weer een optie. Dan wil je geen grote koffers mee maar een praktische tas waar dan wel natuurlijk weer alles in past. En dat is precies wat een weekendtas dus is.

 

Overigens zijn de meeste weekendtassen veel te mooi om alleen maar in het weekend te gebruiken. Dus kijk gerust met een wat ruimere blik naar deze fantastisch fijne en ruime tassen en gebruik ze wanneer het maar kan. Zo gebruik je de sportieve Kipling reistassen net zo makkelijk ook als je gaat sporten. En de prachtige exemplaren van Suitsuit of Genicci Charles laat je de rest van het jaar toch niet in de kast staan.

 

Op avontuur

Hou je meer van rugtassen, dan is de Kapten and son rugzak de ideale reistas voor jou. Kapton & Son is namelijk een bijzonder merk dat iedereen als een wereldburger beschouwt. En dat zie je in de tassen die ze maken. Die sluiten zo perfect aan te sluiten bij een lifestyle die avontuurlijk is, dat het je doet beseffen dat we allemaal altijd al onbeperkte mogelijkheden hebben. Deze tassen lenen zich ook heel goed als schooltas of laptoptas. Kies een exemplaar met een laptopvak of kies er een losse laptop sleeve bij.

 

Laptoptas mee?

Over een laptop gesproken… Nemen jij of je lief graag een laptop mee. Voor werk of om samen een film te kijken? Dat kun je kiezen voor een laptoptas maar ook voor een sleeve. Het voordeel van een laptoptas is dat je alles kunt meenemen wat je wil zoals papieren die je nog door moet nemen. Je kunt dan ook weer alles direct opbergen als het werk klaar is. Maar je hebt natuurlijk wel een extra tas er bij. Kies je voor een laptop sleeve dan kun je je laptop gewoon, maar wel veilig, in je reistas opbergen. Geen extra tas mee te nemen dus. Daarnaast is de verleiding extra te gaan werken misschien ook wat minder. Een laptop sleeve beschermt je laptop overigens in elke tas. Dus wil je eigenlijk die ene gave rugzak als werk- of schooltas. Met een laptopsleeve maak je er in een handomddraai een laptoptas van. Poeh zo wordt de keuze wel heel erg ruim.

 

Kleine ruggen dragen kleine rugzakken

Je kinderen een eigen reistas geven, zorgt er voor dat ze zich groot voelen. Het is voor kleine reizigers natuurlijk ook wel heel om je eigen tas in te mogen pakken. Kies voor kids wel een klein exemplaar zodat ze de tas ook makkelijk zelf kunnen tillen. Overigens ook leuk als ze gaan logeren. Met je eigen rugtas op pad gaan is namelijk extra speciaal.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.