Stijlvol een dagje of weekend op pad doe je zo

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 om 19:10

Veel uitjes hebben we niet dus als we gaan, willen we als we gaan er ook wel een feestje van maken. Dat kan door het dagje goed te plannen maar ook door er goed uit te zien. Met een trendy tas waarin je alles mee kunt nemen wat jij nodig hebt. En het leuke is… je hebt er daarna natuurlijk ook nog plezier van.

 

De herfst vraagt om mooie stijlvolle accessoires, zoals mooie leren tassen in mooie designs en warme sfeervolle herfstkleuren. Wat dacht je van Pumpkin Spice of Honing Mustard? Maar ook bij de kleur Forest heb je toch direct zin om er op uit te trekken.

 

Stijlvol ook op Rainy days

Stel je voor… de zon die door de bomen schijnt waardoor de herfstkleuren van de bladeren nog beter uitkomen. Een briesje dat zacht het geritsel van de blaadjes laat horen en het zonnetje dat je wangen verwarmd. Ze bestaan die dagen, maar net zoveel kans (of misschien nog wel een klein beetje meer) is er dat je tijdens je uitje overvallen wordt door een (kleine) regenbui.

Kies je voor een waterafstotende tas, dan weet je in elk geval zeker dat je spullen droog aankomen. En klinkt waterafstotend je alleen heel praktisch in de oren? Dan kunnen we je geruststellen. De tassen van bijvoorbeeld Rains of Ucon Acrobatic zijn dan wel waterafstotend maar niet minder trendy en stijlvol en ruim. Die neem je gewoon ook mee op zonnige dagen

 

Avontuurlijke looks

Hou je van avontuur en van rugtassen dan is de Kapten and Son rugzak jou op het lijf geschreven. Een bijzondere tas van een net zo bijzonder merk dat iedereen als een wereldburger beschouwt. En voor al die wereldburgers dan ook echt geweldige tassen maakt. Deze tassen geven je het gevoel van vrijheid, van ruimte van avontuur. Zoals de Aarhus rugzak, die is nonchalant, praktisch en trendy tegelijk en past bij elke look. En de ruimte… De tas heeft maar liefst drie buiten- en vier binnenvakken en ook nog een speciaal gevoerd laptopvak zodat je laptop altijd veilig mee kan. Met deze tas is elke dag een uitje.  

 

Een weekendtas

Ga je wat langer weg, dan kies je beter voor een trendy weekendtas. In een weekendtas heb je namelijk net wat meer ruimte voor een leesboek, toiletspullen, extra schoenen en misschien toch ook een extra outfit en een warme sjaal. Daarnaast kun je met een laptop sleeve ook je laptop gewoon veilig in je weekendtas meenemen. Wel fijn als je nog wat wil afmaken of samen romantisch een film in bed wilt kijken. En wat dacht je van de laatste nieuwtjes checken?  

 

Niet alleen het uitje maar ook het inpakken is met de tassen van Suitsuit al een feest op zich. Super trendy, vrouwelijk en stijlvol en toch zo functioneel. Ben je verliefd? Dan verklappen we dat dit merk ook rugzakken en shoppers heeft. Hou je van mooie robuuste leren tassen, dan moet je de collectie van Genicci zien. Het liefst ga je dan elk weekend op pad. Hoewel deze tassen zijn ook een ware eyecather in je slaapkamer zo mooi.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.