Evenement


Organiseer jij een evenement wat je graag wilt delen en promoten? Je mag het altijd aanmelden en wij plaatsen het dan gratis op de Uittips pagina. Wil je vermeldingen plaatsen in de rubrieken, kijk dan op: https://www.uitidee.nl/altijd-op-uitidee-nl


Chocoladefestival Hattem (Gelderland) op 22 oktober 

Op zaterdag 22 oktober tovert Hattem om tot een chocoladeparadijs. Je kijkt je ogen uit bij de vele demonstraties en prachtige showstukken. Ook is er volop te proeven en te koop bij de beste chocolatiers. Er zijn leuke kinderactiviteiten en ook kunst en kapsels met chocolade, niets in te gek. Kom in Hattem genieten van de wondere wereld van chocolade.


IMPAKT Festival 2022: The Curse of Smooth Operations
2 tot en met 6 november te Utrecht

Het IMPAKT Festival 2022 draait om de volgende stelling: TECHNOLOGIE IS HET MEEST ONBEVREDIGEND ALS ZE WERKT We weten allemaal hoe frustrerend het kan zijn als technologie niet werkt, onvoorspelbaar is of er helemaal mee ophoudt. Van 2 – 6 november nodigt het IMPAKT Festival je uit om in de tegenovergestelde richting te denken: zou het zo kunnen zijn dat technologie het meest onbevredigend is als ze wél goed werkt of zelfs de verwachtingen overtreft?

Het idee dat technologie kan zorgen voor ultieme bevrediging en tegelijkertijd voor volledige teleurstelling is verbijsterend en paradoxaal. Omdat de kunst bij uitstek in staat is om met zulke tegenstrijdigheden om te gaan, zet het IMPAKT Festival 2022 kunst in het middelpunt, met werken van onder anderen Danica Dakić, Μarta Dauliūtė & Viktorija Šiaulytė, Anita Di Bianco, Zachary Formwalt, Sasha Litvintseva & Beny Wagner, Alaa Mansour en Todd McGowan & Ryan Engley van de filosofie-podcast Why Theory. Installaties, films en performances vormen de kern van het programma met lezingen en debatten.
impakt.nl/nl/festival/2022