Indoor actief


In de winter wil je ook actief blijven. Natuurlijk kan je altijd naar de sportschool gaan maar je wilt ook wel eens wat anders leuks met je vrienden of familie doen. Hier vind je wat suggesties voor een leuke indoor activiteit.   


Beleef het echte race gevoel op de kartbaan van de broers Tim en Tom Coronel. De kartbaan beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. Wie daag jij uit?

  • 1 heat van 10 minuten karten bij Coronel Kartracing (t.w.v. €17,95)
  • Beleef het echte race gevoel op de indoor kartbaan van de broers Tim en Tom Coronel
  • De kartbaan beschikt over een tunnel, spectaculaire bochten en een fly-over 
  • Leuke en uitdagende baan voor iedereen!
  • Sportief uitje met vrienden, familie en collega's! 

 


 

De Kartfabrique in Utrecht is open  voor jouw spannende dag er op uit!

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours. Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen. En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er Prison Island, een cellencomplex met 24 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en Escape Room dus. Als je op het einde van de dolle rit honger hebt gekregen, kun je genieten van een buffet of driegangenmenu in Het Ketelhuis.