Home » Uittips » Uittips Groningen

Uittips Groningen


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


 

Klik op het eet.nu logo om te kijken waar en bij welke restaurants je een heerlijke maaltijd kunt afhalen of laten bezorgen in de provincie Groningen.


Onderstaand uitje is vanaf 19/11 weer mogelijk 

De World Press Photo Exhibition is terug in Groningen, maar nu in een nieuwe jasje: het NonFiction Photo Festival 2020 geheel corona proof. Van 13 november t/m 6 december is het festival te beleven in de Synagoge Groningen. Lokale fotografen verbeelden het verhaal van het Noorden in de expo Rise Up, terwijl de internationaal geroemde World Press Photo Exhibition de rest van de wereld onder de loep neemt. Kom genieten van de beste visuele journalistiek van het afgelopen jaar met tours en evenementen voor iedereen! 

Yasuhoshi Chiba, winnaar van de World Press Photo of the Year, vertelt over het verhaal achter de winnende foto: 'Straight Voices'