Home » Uittips » Uittips Groningen

Uittips Groningen


Dagje sauna in Groningen
 
  • Wellnessresort de Waterlelie
  • In Zevenhuizen in Groningen
  • Met 9 verschillende sauna’s
Kom helemaal tot rust met een heerlijke saunadag in Zevenhuizen. Ontspan in de vele saunafaciliteiten en geniet van diverse opgiet sessies! 
 

Wellnessresort de Waterlelie

Landelijk gelegen, buiten de drukke stad, vind je Wellnessresort de Waterlelie, een luxe wellnesscentrum waar je even helemaal tot jezelf kunt komen. De perfecte uitvalsbasis om je even terug te trekken en op te warmen tijdens deze koude dagen. 

Geniet tijdens je bezoek van de 9 verschillende sauna's. Elke sauna heeft zijn eigen sfeer, temperatuur en effect op het lichaam. Beleef de oosterse experience “Duizend-en-één-pracht”, geniet van het uitzicht in de panorama sauna of ervaar de zoutsteensauna. Onlangs heeft de Waterlelie 3 heerlijke nieuwe belevingen toegevoegd die je zeker moet gaan ervaren. De nieuwe Kelo sauna, de 2 Kota sauna’s en het unieke koelplein maken je dagje ontspannen compleet.
 
Kelo SaunaDe Kelo Sauna is een echte eyecatcher. Wanneer je de sauna binnenstapt valt gelijk de heerlijke geur van vers gezaagd hout op. De temperatuur in deze bijzonder mooi verlichte sauna is ongeveer 90 °C. De warmte zorgt ervoor dat je lichaam gaat transpireren, waardoor afvalstoffen uit uw lichaam worden verwijderd en de doorbloeding verbetert. De Kelo sauna is een mooie ruime sauna en hier vinden sinds kort ook de opgietingen plaats.
 
Kota'sIn de tuin vind je de twee nieuwe houtgestookte Kota sauna’s. De kachel staat centraal in deze sauna’s en doordat ze worden verwarmd met houd hebben ze een hele aangename temperatuur. De temperatuur van deze sauna’s varieert tussen de 75 °C en 95°C en ze bieden elk ruimte aan 25 personen. Een van de Kota’s is een stilte sauna, zo kan iedereen in alle rust genieten van de heerlijke warmte en het geluid van het knapperende vuurtje. In de andere Kota kan je ook lekker ontspannen en rustig praten. 

Met 9 sauna's, een uitstekend restaurant, uitgebreide beauty- en massagebehandelingen staat De Waterlelie in Zevenhuizen garant voor de ultieme wellness-ervaring van Groningen en omgeving.  Ervaar een dagje sauna in Wellnessresort de Waterlelie: reinigen, ontspannen, tijd voor jezelf en bovendien goed voor de weerstand!