Uittips Groningen


Huisje Boompje Baby event te Groningen 12 tot en met 14 april

Al een tijdje in de luiers of heb je een kleintje rondlopen? Kom dan naar het Huisje Boompje Baby event in Martiniplaza Groningen. Hier vind je het meest volledige aanbod op het gebied van zwangerschap, baby & kids. Met dit jaar nog meer activiteiten voor ouders en kindjes t/m 6 jaar! Denk aan leuke creatieve workshops, speelmogelijkheden en natuurlijk genoeg shop plezier! Door verrassende producten en activiteiten in de mommy wellness of daddy lounge heb je even tijd voor jezelf, een feestje voor de hele familie!

Wat kun je verwachten tijdens Huisje Boompje Baby?

  • Workshops voor jong en oud: Neem deel aan inspirerende workshops en ontdek creatieve activiteiten voor ouders en kinderen t/m 6 jaar.
  •  Speelmogelijkheden: Laat de kleintjes genieten van veilige en leuke speelmogelijkheden.
  • Shopplezier: Verken het meest volledige aanbod op het gebied van zwangerschap, baby- en kinderproducten. Ontdek nieuwe trends en innovaties van verschillende merken.
  • Mommy Wellness en Daddy Lounge: Gun jezelf een moment van ontspanning in de Mommy Wellness of de Daddy Lounge, waar verrassende producten en activiteiten je een welverdiende pauze bezorgen.
    Lees meer op https://huisjeboompjebabyevent.nl/

MUZIEKCONFITURE op 12 mei te Groningen

Het Gemengd DamesKoor o.l.v. Aletta Kwant samen met Margreet Puite, piano, en Evelien Borgonjon, partituurpoëzie, zorgen voor een muzikaal afwisselende middag op Moederdag 2024. Wees welkom allemaal!!

Kaartjes zijn te bestellen via de website van het GDK: www.gemengddameskoor.nl
Kosten: €14,- volwassen (aan de kassa €15,-), Vriend(inn)en van het GDK en kinderen tot 12 jaar €10,-). Tot 12 mei a.s. 15 uur dan maar :-) !!