Leuke uitjes met de auto

Gepubliceerd op 5 februari 2020 om 11:11

Het is leuk om er eens in de zoveel tijd met het hele gezin op uit te gaan. Waar naartoe? Gewoon naar Nederland! Pak de auto, want er zijn genoeg leuke uitjes te verzinnen in ons eigen land. Natuurlijk kun je er ook gewoon een dagje met zijn tweetjes op uit. Ontdek natuurparken, de mooie Noordzeekust en meer.

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen staan ook wel bekend als de Brabantse Sahara. Dit natuurpark in Brabant bestaat uit grote stuifzandvlaktes, heide en bossen waar je prachtige wandelingen kunt maken. Als je met de auto gaat kun je ook de hond gemakkelijk meenemen! Hier maak je bijzondere foto's en kun je even goed uitwaaien. De wind heeft hier namelijk vrij spel, wat het indrukwekkende schouwspel van stuivend zand creëert. Wist je dat Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa is? Doordat de wind op veel plaatsen ongestoord waait, ziet het landschap er steeds weer anders uit. In ieder seizoen kun je een bezoek brengen aan het natuurgebied, óók in de winter. Kleed je lekker warm aan en geniet.

 

Uitwaaien in Domburg

Domburg is een levendige badplaats waar je in ieder seizoen geniet van een lekker dagje strand. In de zomer geniet je van de zon, een verkoelende duik in zee en een lekker hapje bij één van de strandtenten. Als het hard waait in de herfst kun je hier vele kitesurfers hun kunsten zien vertonen en in de winter kun je heerlijk uitwaaien voordat je gezellig ergens een kop warme chocomel gaat drinken. Domburg ligt in Zeeland en is de op twee na oudste badplaats van Nederland. Je uitje naar Domburg kun je combineren met een bezoek aan het regionaal natuurhistorisch museum Terra Maris. Neem ook eens een kijkje bij de uitideeën met korting om te kijken of je kunt besparen op jouw uitstapje.

 

Drielandenpunt Vaals

Een uitstapje naar het Drielandenpunt in Vaals voelt als een dagje vakantie. Je rijdt naar Zuid-Limburg, waar Nederland, Duitsland en België samenkomen. De autoroute die naar het Drielandenpunt leidt is mooi om te rijden. Je komt door een schitterend heuvellandschap en geniet van weidse uitzichten. Op het Drielandenpunt zelf vind je onder andere een groot labyrint. Naast het doolhof is er een hoge uitkijktoren die vlak bij het hoogste punt van Nederland staat, vanwaar je de drie landen op hetzelfde moment kunt zien. Voor de kleintjes is er ook een leuke waterspeeltuin zodat je op een warme dag verkoeling kunt vinden.

 

Op pad met de auto

Ga jij er vaak op uit met de auto? Laat je auto verzekeren voor een voordelige prijs door verzekeringen te vergelijken. Dit kan je een mooie besparing opleveren en een gerust gevoel, telkens wanneer je er met de auto op uitgaat

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.