Uitjes voor echte tijgers of luxe luipaardjes

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 om 15:13

Als de kinderen genieten, genieten jullie ook. En met deze uitjes hoef je je daar echt niet druk over te maken. Hier kunnen je kinderen hun ei wel kwijt en kom jij even helemaal tot rust. 

 

Het enige dat je moet doen is een keuze maken tussen deze geweldige opties, de tassen in pakken en op pad gaan. Want meer dan een fotocamera en misschien je portemonnee heb je eigenlijk niet nodig. 

 

Uitkijken over de Savanne en leeuwen kijken

Op safari dus maar wees gerust, gewoon in Nederland. Ga je naar een van de mooie Lodges op het Safari Resort Beekse Bergen, dan ben je verzekerd van een indrukwekkend uitzicht over de uitgestrekte savanne of leeuwenvlakte. Binnen zijn de Lodges van alle gemakken en luxe voorzien en helemaal in safaristijl. De inspiratie van de inheemse bevolkingsstammen Gurunsi en Mursi is hier overal terug te vinden. Je waant je je helemaal in Afrika en in de avond val je in slaap onder een klamboe. Wilde je nog werken? Nou leg je laptoptas dan toch maar even aan de kant voor de luxe badkamer met het heerlijk ruime bad en de privé sauna. Daar kom je echt helemaal tot rust. 

 

Jungletime

He Jane, overtuig jouw Tarzan maar want de kinderen vinden het zeker helemaal geweldig in een van deze Jungalows. Overnachten in een Afrikaanse Jungalow van de Beekse Bergen. Ze zijn geschikt voor 6 personen en geschilderd in zebra-, giraf- of luipaardprint. Alle bungalows liggen in het de bosrijke omgeving dicht bij het Victoriameer. Kies je voor Zebra strepen of ga je voor de Giraf stijl? Met de 3 slaapkamers, fijne keuken met vaatwasser en een ruime woonkamer met een echt panoramisch uitzicht, zijn deze jungalows een waar paradijs.

 

Luxe luie paardjes

Voor de luxere paardjes zijn er de Luipaard Jungalows. Deze Jungalows Plus zijn nog ruimer en luxer. Je Afrikaanse diner is dus zo op tafel gezet met de snelle magnetron en over de vies geworden safari-outfit hoef je je met een eigen wasmachine ook niet druk te maken. Is er even tijd voor je zelf? Laat het bad dan maar vollopen. 

 

Cowboy’s opgelet

Over paardjes gesproken… Sfeervol in de herfst genieten kan natuurlijk bij uitstek in een echte Cowboy cottages. Unieke huisjes in de stijl van het oude Wilde Westen. Vrijstaand en net zo sfeervol aan de binnenkant als aan de buitenkant. Hier maken diverse authentieke accessoires de perfecte westernsfeer. Denk maar lasso’s en hoefijzers, schedels of huiden van koeien en uiteraard staan de cowboylaarzen in de hal. Doordat de cottages deels met dubbel glas geïsoleerd zijn, is het hier heerlijk toeven in de herfst. Zeker als je weet dat er in de slaapkamer nog een extra verwarmingselement zit. 

 

Holle bomen voor kleine boswachters

Zijn jungle beesten nog iets te eng, dan is er de holle boomstam. Dit huisje heeft een zalig groot Auping matras en is uitermate geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Moe gewandeld douchen de kinderen zich onder de grote boom in het Spetterbos in de luxe Saniplaza. Als ze hier niet slapen als een roosje…

Klik voor meer informatie en boekingen op onderstaande banner:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.