Er op uit met een huurauto bijvoorbeeld vanuit Rotterdam

Gepubliceerd op 16 februari 2021 om 12:42

Een auto huren om er op uit te gaan
Als je in een grote stad woont en werkt zoals bijvoorbeeld Rotterdam en je hebt bijvoorbeeld geen parkeerplaats voor je deur of je moet er een flinke prijs voor betalen – zelfs met een vergunning. Dan is het vaak handiger om een auto te huren wanneer je deze nodig hebt in plaats van zelf een auto te hebben. Een auto huren heeft nog meer voordelen ten opzichte van een auto bezitten. Het grootste nadeel is natuurlijk de beschikbaarheid van huurauto’s. Maar kijk eens als voorbeeld naar het aanbod huurauto's in Rotterdam. Dat is natuurlijk voor elke grote stad van toepassing. 

 

Vergelijk aanbieders huurauto’s
Bij EasyTerra Rotterdam vergelijk je alle aanbieders van huurauto’s in deze stad. Hierbij worden grote partijen zoals Europcar en Hertz meegenomen, maar ook lokale en minder bekende aanbieders van huurauto’s kom je tegen bij EasyTerra. Dit is een vergelijkingssite, waar je direct je huurauto kunt boeken. En dat maakt het wel gemakkelijk om een auto te huren. Je vindt EasyTerra overigens niet alleen in Rotterdam. Je kunt huurauto’s vergelijken in meerdere steden en zelfs meerdere landen. En dit beperkt zich niet tot Europa. 

 

Direct boeken via vergelijker
Een auto huren bij EasyTerra kan dus direct. Je vergelijkt alle aanbieders in de plaats waar je een auto wil huren. Je voert natuurlijk ook in wanneer je de auto wil huren en hoe groot de auto moet zijn bijvoorbeeld. Denk aan het aantal zitplaatsen, de ruimte in de kofferbak en het aantal deuren van de auto. Zo filter je de mogelijke aanbiedingen zodat ze voldoen aan wat jij wil en nodig hebt. Maar EasyTerra heeft ook een Worry-Free label om je verder te helpen. 

 

Het Worry-Free label
Dit label wordt gegeven wanneer een auto of aanbieder, of de combinatie van die, voldoet aan een viertal eisen. Dit begint bij ongelimiteerde kilometers. Daarnaast is er geen eigen risico of is er een dekking van het eigen risico. Ook het brandstofbeleid moet goed zijn. Tot slot krijgt een auto of aanbieder alleen het Worry-Free label als er daarnaast ook goede klantenervaringen voor de auto of aanbieder zijn. Een auto huren met Worry-Free label is dus altijd een goede deal. 

 

Huurauto op vakantie
Ongelimiteerde kilometers is vooral ideaal voor langere trips of wanneer je meerdere dagen een auto wil huren. Vaak doe je dit voor een vakantie. Je kunt overal in Nederland wel een auto huren en deze weer terugbrengen naar dezelfde plek als je in Nederland op vakantie gaat. Als je op vakantie wil naar het buitenland met een huurauto uit Nederland, moet je wel even zeker weten dat dit mag met de auto die je gaat huren. Je mag namelijk niet altijd het land verlaten met een huurauto. 

 

Ergens anders inleveren
Soms mag dit wel. En je kunt er dan ook nog voor kiezen om de auto in een ander land bijvoorbeeld in te leveren. Dan kun je vanuit Nederland meerdere landen bezoeken en uiteindelijk terugvliegen bijvoorbeeld, of juist andersom. Hier betaal je de zogeheten one-way fee voor. Dat wil zeggen dat je betaalt omdat je de auto niet inlevert op dezelfde locatie waar je hem hebt opgehaald. Daar betaal je voor, omdat de verhuurder dan moet zorgen dat de auto weer terugkomt naar de oorspronkelijke locatie. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.