Investeer in momenten en herinneringen

Gepubliceerd op 20 juni 2022 om 14:21

Heb je een winnend lot in handen gehad, kelderden de ethereum prijzen afgelopen maand opeens. Investeren in aandelen, crypto, vastgoed en alle andere bekende mogelijkheden zijn de laatste tijd erg in het nieuws door de huidige inflatie. Maar heb je wel eens gedacht aan het investeren in mooie momenten en herinneringen? Die neem je altijd met je mee voor de rest van je leven. 

We proberen je een beetje te helpen om dit waar te maken met enkele tips :

Maak een mooie reis naar onbekende plekken of een bestemming waar je altijd al heen had willen gaan. Schakel een reisexpert in om je te helpen jouw reis te vinden die je zoekt.
Natuurlijk is de Malediven een droombestemming maar wellicht zoek je dat helemaal niet of is je budget daarvoor niet toereikend. Dan zijn er genoeg alternatieven: maak een mooie (avontuurlijke) rondreis, ga een mooie fiets- of wandelvakantie maken. Voor ouderen zijn er ook genoeg mogelijkheden als bijvoorbeeld een cruise of rondreis met een luxe bus.  

Is dit allemaal te ver van huis of wil je in meerdere mooie momenten investeren? Dan staan er op Uitidee.nl ook tal van mogelijkheden: een vliegtuig besturen, in een raceauto over een circuit, skydiven, parachutespringen. Doe je het liever rustiger aan? Dineren in een Michelin ster restaurant, een luxe weekendje weg met alles er op en er aan, uniek overnachten in een kasteel.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om ook te investeren in hele mooie momenten en herinneringen. En heb je dan nog budget over, dan kan je altijd nog wat beleggen in al die alternatieven die hopelijk de waarde van je geld behouden.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.