Kerstmis 2024


Wat ga jij doen met de Kerstdagen? Misschien heb je dan wel Kerstvakantie en kan je er heerlijk op uit naar Kerstmarkten of een leuke stad. Bekijk hier de Kerst uittips.  

Kerst in Alkmaar

 

Kom vanaf zaterdag 9 december schaatsen op het Waagplein! 

Pirouettes draaien in onze historische binnenstad, dat mag je niet missen! Naast de schaatsbaan komt een gezellige warme wintertent waar je terecht kunt voor warme drankjes. In de weekenden treden er dj's en zangers op én er komt een après ski feest en een photobooth. Elke woensdagmiddag is er kinderdisco en de vrijdagen staan in het teken van kaas. Kom ook schaatsen van 9 december t/m 7 januari!

Vier de gezelligste tijd van het jaar in het Kersthuis Alkmaar!
Van 23 december tot en met 3 januari wordt de Grote Kerk omgetoverd tot een magisch kerstparadijs. Door het betoverende dennenbos wandel je de wereld van Het Kersthuis binnen. Onder het genot van warme chocomel kijk je naar mooie kerstdorpen en struin je langs de sfeervolle Kerstmarkt. Hier vind je heerlijke lekkernijen en talloze unieke geschenken voor onder de boom.

 

Het Kersthuis is een onvergetelijk uitje voor het hele gezin, dus kom gezellig langs om samen mooie herinneringen te maken!