Uitjes

alle uitjes op een rij

Sorteren
Pretpark

€ 5 Korting op een dagje Julianatoren

Elke zomer zijn de pretparken zoals Walibi, Efteling & Slagharen overvol. Voor kinderen is het ook eens leuk om een dagje naar Julianatoren te gaan. In de Julianatoren zijn er veel leuke attracties die je niet treft bij andere pretparken.

Locatie

Apeldoorn, Gelderland

nl 7313 AC Amersfoortseweg 35 Gelderland
Theater

100% Selfmade : voorstellingen tot en met 16 december 2017

OVER HET OPGEVEN VAN JE STOERHEID EN JE COMFORTZONE EN HET VOLGEN VAN JE HART. Acht jonge mannen, verliefd op dansen en allemaal eigenwijze laatbloeiers, jagen hun droom na: een leven als danskunstenaar.

Locatie

Rotterdam, Zuid-Holland

nl 3024 EH St. Jobsweg 3 ZuidHolland
Kerken

Abdij van Egmond

Nieuwsgierig naar het kloosterleven en de geschiedenis van de Abdij van Egmond? Kom eens langs! Op deze historische plek wonen en werken inmiddels 16 Benedictijner monniken en een aantal aspirant monniken. Met hulp van vrijwilligers organiseren zij tal van activiteiten. Voor groot en klein. Van retraites tot het dompelen van een kaars. Of u nu komt voor een expositie, het Abdijmuseum, een concert of lezing, de Abdijwinkel, een rondleiding of voor een dienst met de monniken: Bij de Abdij bent u welkom.

Locatie

Egmond-Binnen, Noord-Holland

nl 1935 AR Vennewatersweg 27a NoordHolland
Kerken

Abdij van Postel

In de noordelijkste uithoek van de gemeente Mol, tegen de Nederlandse grens, ligt het bosrijke Postel met zijn imposante abdij die al in de twaalfde eeuw opgericht werd. Het zijn de norbertijnen die er sinds die tijd de streek ontginnen en gastvrijheid hoog in het vaandel dragen. Vanwege hun witte pij noemt men ze ‘witheren’. Ze doen aan bosbouw, landbouw en veeteelt. Om in hun eigen onderhoud te voorzien brouwen ze bier en maken ze kaas.

Locatie

Postel

nl 2400 Abdijlaan 16 -1
Activiteitencentrum

Activiteitencentrum Coronel

“Wij hebben de uitdagingen, gaan jullie ze aan?!”

Locatie

Huizen, Noord-Holland

nl 1271 GD Havenstraat 295 NoordHolland
Activiteitencentrum

Activiteitencentrum Zoetermeer

Karten, lasergamen, Bungee Soccer, sumoworstelen en meer, het kan allemaal bij Attractiecentrum Zoetermeer!

Locatie

Zoetermeer, Zuid-Holland

nl 2723 RC Wattstraat 20 ZuidHolland
Vliegles

Aero Club Salland

Mooi gezicht: een zweefvliegtuig dat schijnbaar gewichtsloos in de wolken hangt. Maar het is nog mooier om zelf in de cockpit plaats te nemen. Bij Aero Club Salland kun je je door een lier omhoog laten trekken en genieten van een vijftien minuten durende introductievlucht in een tweezitter. Onder je kruipen speelgoedautootjes traag over Nederlandse wegen en worden gebouwen snel stipjes. Misschien spot je je eigen huis wel vanuit de lucht....

Locatie

Lemelerveld, Overijssel

nl 8152 EA Langsweg 28 Overijssel
Theater

AFAS Circustheater Scheveningen

Het AFAS Circustheater heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie die zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Locatie

Den Haag, Zuid-Holland

nl 2586 CW Circusstraat 4 ZuidHolland
Museum

Afrika Museum

Een uitstapje naar het Afrika Museum betekent inspiratie, educatie en recreatie voor het hele gezin. Kinderen t/m 12 jaar maken aan de hand van een speurtocht door binnen- of buitenmuseum een boeiende tocht door het museum.

Locatie

Berg en Dal, Gelderland

nl 6571 CS Postweg 6 Gelderland
Activiteitencentrum

AGoGo Valkenburg

Kom naar AGoGo Valkenburg voor de leukste indoor en outdoor activiteitenen. Beleef een rit in de kabelbaan, rodelbaan, tokkelbaan, tubingbaan of boek een spannend spel grotten lasergame, mission possible of het nieuwe paintless paintball!

Bedwing de trappen van de Wilhelminatoren en geniet van het fenomenale uitzicht. Daarna kunt u heerlijk genieten onder het genot van een lekker hapje of drankje op het mooist gelegen terras van Valkenburg!


Locatie

Valkenburg, Limburg

nl 6301 CJ Neerhem 44 Limburg
Uitjes per pagina