Uitjes

alle uitjes op een rij

Sorteren
Evenement

#Lifegoals Gathering 7 juli 2018

De #Lifegoals Gathering is hét evenement voor iedereen die van socialmedia houdt! 
Of jij nu een vlogger, blogger, gamer of streamer bent iedereen is welkom, dus kom jij ook op 7 juli 2018?

Locatie

Eindhoven, Noord-Brabant

nl 5624 EB Vijfkamplaan 18 NoordBrabant
Pretpark

€ 5 Korting op een dagje Julianatoren

Elke zomer zijn de pretparken zoals Walibi, Efteling & Slagharen overvol. Voor kinderen is het ook eens leuk om een dagje naar Julianatoren te gaan. In de Julianatoren zijn er veel leuke attracties die je niet treft bij andere pretparken.

Locatie

Apeldoorn, Gelderland

nl 7313 AC Amersfoortseweg 35 Gelderland
Evenement

16e Friese Sleepbootdagen Woudsend 5 en 6 mei 2018

Op 5 en 6 mei worden van 11:00 tot 17:00 uur in Woudsend de 16e Friese Sleepbootdagen georganiseerd. Meer dan zestig klassieke sleepboten en opduwers liggen afgemeerd aan de Iewâl. Een tweejaarlijks spektakel voor jong en oud. 

Locatie

Woudsend, Friesland

nl 8551 PJ Midstrjitte 34 Friesland
Kerken

Abdij van Egmond

Nieuwsgierig naar het kloosterleven en de geschiedenis van de Abdij van Egmond? Kom eens langs! Op deze historische plek wonen en werken inmiddels 16 Benedictijner monniken en een aantal aspirant monniken. Met hulp van vrijwilligers organiseren zij tal van activiteiten. Voor groot en klein. Van retraites tot het dompelen van een kaars. Of u nu komt voor een expositie, het Abdijmuseum, een concert of lezing, de Abdijwinkel, een rondleiding of voor een dienst met de monniken: Bij de Abdij bent u welkom.

Locatie

Egmond-Binnen, Noord-Holland

nl 1935 AR Vennewatersweg 27a NoordHolland
Kerken

Abdij van Postel

In de noordelijkste uithoek van de gemeente Mol, tegen de Nederlandse grens, ligt het bosrijke Postel met zijn imposante abdij die al in de twaalfde eeuw opgericht werd. Het zijn de norbertijnen die er sinds die tijd de streek ontginnen en gastvrijheid hoog in het vaandel dragen. Vanwege hun witte pij noemt men ze ‘witheren’. Ze doen aan bosbouw, landbouw en veeteelt. Om in hun eigen onderhoud te voorzien brouwen ze bier en maken ze kaas.

Locatie

Postel

nl 2400 Abdijlaan 16 -1
Activiteitencentrum

Activiteitencentrum Coronel

“Wij hebben de uitdagingen, gaan jullie ze aan?!”

Locatie

Huizen, Noord-Holland

nl 1271 GD Havenstraat 295 NoordHolland
Activiteitencentrum

Activiteitencentrum Zoetermeer

Karten, lasergamen, Bungee Soccer, sumoworstelen en meer, het kan allemaal bij Attractiecentrum Zoetermeer!

Locatie

Zoetermeer, Zuid-Holland

nl 2723 RC Wattstraat 20 ZuidHolland
Vliegles

Aero Club Salland

Mooi gezicht: een zweefvliegtuig dat schijnbaar gewichtsloos in de wolken hangt. Maar het is nog mooier om zelf in de cockpit plaats te nemen. Bij Aero Club Salland kun je je door een lier omhoog laten trekken en genieten van een vijftien minuten durende introductievlucht in een tweezitter. Onder je kruipen speelgoedautootjes traag over Nederlandse wegen en worden gebouwen snel stipjes. Misschien spot je je eigen huis wel vanuit de lucht....

Locatie

Lemelerveld, Overijssel

nl 8152 EA Langsweg 28 Overijssel
Theater

AFAS Circustheater Scheveningen

Het AFAS Circustheater heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie die zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Locatie

Den Haag, Zuid-Holland

nl 2586 CW Circusstraat 4 ZuidHolland
Museum

Afrika Museum

Een uitstapje naar het Afrika Museum betekent inspiratie, educatie en recreatie voor het hele gezin. Kinderen t/m 12 jaar maken aan de hand van een speurtocht door binnen- of buitenmuseum een boeiende tocht door het museum.

Locatie

Berg en Dal, Gelderland

nl 6571 CS Postweg 6 Gelderland
Uitjes per pagina