Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Activiteitenlocatie

Activiteitenlocatie


Actief bezig zijn met "voor ieder wat wils" ? Er zijn genoeg locaties dichtbij huis met verschillende leuke activiteiten die je vanuit één plek kunt doen. Na afloop is er dan altijd nog iets lekkers te eten en te drinken of zelfs nog een feestje te vieren.  

Het Schwarzwald in Rijssen Twente (Overijssel) 

Het Schwarzwald in Twente ligt in de bossen tussen Holten en Markelo. Je kunt er uitstekend terecht voor je bedrijfsfeest, familiefeest, vrijgezellenfeest en je kunt er zelfs trouwen. De locatie is heel veelzijdig door een enorme keuze aan activiteiten als , kookworkshops, buggy-, scooter-, segway-, solex-, en keverrijden, escaperoom, paintballen, karten en nog veel meer. Tevens allerlei soorten themafeesten mogelijk.
Het Schwarzwald is een heerlijke feestlocatie geschikt voor iedere gelegenheid. De grote zaal kent een capaciteit van 300 plaatsen welke in die afzonderlijke zalen is op te splitsen.

Kortom, als je het over een activiteitenlocatie hebt, dan is dit er wel gelijk ééntje van formaat!   


Boerengolf en Pompoen uithollen bij "t Fazantje in Dongen (Noord-Brabant) tot en met 1 november

Maisdoolhof, boerengolf, bloemenpluktuin, vogelvoer maken, familiefiets en stepverhuur en vanaf begin september pompoenen uithollen en tevens verkoop van (eetbare) pompoenen en sier kalebassen. Daarnaast hebben een ballenbak en verschillende spelletjes staan en een terras is ook aanwezig.. Openingstijden tot 1 november (overig tijden op afspraak)
maandag tot zondag van 10.00 tot 18.00
Verder hebben we ook tuinbonen ,peultjes en vanaf begin juni tot half juli en nieuwe Hollandse aardappels. Ook kerstbomen verkoop start begin december als uit eigen kwekerij.