Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Adventure

Adventure

Zoek je een uitje waarmee je avontuurlijk bezig kan zijn ? Zoals bijvoorbeeld boogschieten, tokkelen, lasergamen en paintballen ? Houd dan deze pagina in de gaten.

Adventure middag Adventure park Pagedal Stadskanaal (Groningen) op 21 april

Op zondag 21 april organiseren we een gezellige Adventure middag in het Adventure Park van Pagedal. Samen met de gasten van het vakantiepark maken we er een gezellige middag van. We bieden o.a. outdoor lasergame, tokkelen en boogschieten. Kosten zijn €5,00 p.p. Vergeet je niet om vooraf aan te melden!

Andere activiteiten van Pagedal zijn:

Zin in actie tijdens het Paasweekend? Kom dan naar onze speciale lasergame by night avond op zaterdag 20 april. Samen met de gasten van ons vakantiepark maken we er een gezellige avond van. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kosten zijn €5,00 per persoon.

Maandag 22 april hebben we weer een crazy kart ochtend! 
Samen met de parkgasten van vakantiepark Westerwolde maken we er een gezellige ochtend van. Kom jij ook? Kosten zijn €5,00 per persoon. Vergeet je niet om vooraf aan te melden.

Op zondagochtend 21 april gaan we samen met alle kinderen die op ons vakantiepark verblijven gezellig paaseieren zoeken in het Adventure Park. Kom jij ook? Doelgroep zijn vooral jonge kinderen tot 8 jaar. Kosten zijn €3,00 per kind.

Zaterdag 20 april van 10:00 tot 11:00 uur gaan we met alle kinderen die op ons vakantiepark verblijven paaseieren verven. Wil je ook meedoen? Meld je dan aan. De kosten per persoon zijn €3,00 p.p. Doelgroep zijn jonge kinderen t/m 8 jaar.