Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Experiences

Experiences


Vliegen in een Boeing simulator met maar liefst 73% korting

 

  • Incl. uitleg, vliegen, koffie/thee
  • Ervaar hoe het is om te vliegen!
  • Geldig t/m 8 november 2020

 

Altijd al willen ervaren hoe het is om te vliegen in een Boeing 737? Dit is je kans! Stap in de simulator en maak een vlucht van een uur lang.

Je krijgt een ervaring in een Boeing 737 simulator waarmee je ervaart hoe het is om te vliegen. Ook kun je hier specifieke wensen aangeven, bijvoorbeeld een bepaalde route die je wil vliegen, of een bepaalde luchthaven waar je graag zou willen opstijgen of landen. Mits dit binnen de vliegtijd past. Je zal zelf onder professionele begeleiding de hele vlucht mogen uitvoeren. Je stijgt op van en landt op een luchthaven naar keuze. Je kiest zelf ook waar je heen vliegt. Een onvergetelijke ervaring!

Let op!  Het is dus geen vliegles of training.

 


Wil jij iets bijzonders beleven zoals racen in een mooie bolide op een circuit, zweefvliegen, les nemen in een vliegtuig of iets anders wat je niet zo snel vergeet ?
Tip: Geef een Experience cadeau! 

ExperienceWens: voor een onvergetelijke ervaring!

Ga je rijden in een Audi R8 of kies je voor comfortabel cruisen in een Aston Martin, Ferrari California of in een Lamborghini Gallardo? Heb je altijd al eens willen vliegen in een helikopter? Of wil je veilig de weg op en is een slipcursus iets voor jou? Op welke manier jij je grenzen ook wilt verleggen, bij ExperienceWens zorgen we dat het een onvergetelijke ervaring wordt!


Zelf racen op circuit, ook leuk als kado

Ervaar hoe het is om met een raceauto over een circuit te rijden. Zelf racen op circuit, ook leuk als cadeau.
Zo betaalbaar was racen op het circuit van Assen, Zandvoort of Zolder nog nooit.
Geniet ervan om even zelf coureur te zijn.

Online Bestellen
Altijd al eens zelf willen racen op het circuit van Assen of Zandvoort, dat is mogelijk in een BMW 3 serie, welke op de dag van het racen voor u klaarstaat.
Na een korte theorie waarin de basis van het racen wordt uitgelegd,
rijdt u een aantal ronden mee op het circuit als copiloot met 1 van de instructeurs.
Op deze manier kunt u het circuit verkennen, wennen aan het verkeer op de baan en krijgt u uitleg over lijnen en rempunten.
Wanneer alles duidelijk is gaat u eerst 2 rondes mee racen met de instructeur en hierna onder begeleiding van de instructeur 2 ronden zelf racen op het circuit!