Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Groepsarrangement

Groepsarrangementen


Rondleiding op Kamelenmelkerij Smits Berlicum (Noord Brabant) - Diverse mogelijkheden!

Heeft u een familiedag / bedrijfsuitje / vriendenuitje of een andere groep waar u een geweldig uitje voor wilt regelen? Kom dan naar Kamelenmelkerij Smits!

Bij Kamelenmelkerij Smits is er van alles te doen, voor alle leeftijden en groepssamenstellingen.
Tijdens de rondleiding leer je veel over deze bijzondere dieren en over het leven hier op de boerderij. Maar het mooiste is dat je de kamelen ook echt mag aaien en knuffelen, want daar zijn ze dol op!

Kijk voor meer informatie over onze rondleidingen op onze website!


De Schnipseljagd in Noordwijk (Zuid-Holland)

De Schnipseljagd is een Duitse benaming voor een speurtocht of vossenjacht. Het wordt ook wel Schnitzeljagd genoemd.

Onze Schnipseljagd loopt van Noordwijk Zee naar Noordwijk Binnen, langs alle mooie plekjes. Je duikt achter de schermen van het strandleven en ontdekt meer over de andere veelzijdige kanten van Noordwijk en de verschillen tussen Noordwijk Zee & Binnen.

Het is een leuke activiteit voor jong & oud! Een uitdagend en gezellig uitje voor stellen, families, vrienden, collega’s en studenten! Kijk anders naar de omgeving en leer elkaar beter kennen door samen de uiteenlopende opdrachten op te lossen! Ook kan je tegen elkaar spelen! De score van elke Jagd wordt bijgehouden. De punten behaal je met het oplossen van de opdrachten en krijg je op het einde te zien! Welk team heeft de meeste punten?

Naast de opdrachten die voorbij komen, heb je ook voldoende tijd om te genieten van de mooie omgeving en gewoon even gezellig samen te zijn!

Het enige wat je nodig hebt om de Schnipseljagd te doen is een mobiele telefoon of tablet, met mobiele internetverbinding! De Schnipseljagd draait op een webapp. Dit is een app, die draait op een website. Je hoeft dus geen app te downloaden. De Schnipseljagd verbruikt ongeveer 7 MB.

De Schnipseljagd duurt ongeveer 2 tot 3 uur, pauzes uitgezonderd. Onderweg kom je genoeg plekjes tegen om rusten, ook geven we je aan waar je tijdens de route wat kunt eten en drinken.

Facebookpagina Jolatours