Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Indoor actief

Indoor actief


In de winter wil je ook actief blijven. Natuurlijk kan je altijd naar de sportschool gaan maar je wilt ook wel eens wat anders leuks met je vrienden of familie doen. Hier vind je wat suggesties voor een leuke indoor activiteit.   


1,5 uur klimmen in het Coronel Adventure Indoor Klimbos

Verleg je grenzen en klim over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte bij Coronel Adventure Indoor Klimbos. De drie parcours bieden uitdaging, plezier en avontuur voor jong en oud!


Skiën of snowboarden op de sneeuwbaan
van De Uithof Den Haag (Zuid-Holland)


Kom vrij skiën of snowboarden bij De Uithof in Den Haag! De sneeuwbaan van wel 211 meter lang is geschikt voor zowel beginners als ervaren skiërs en snowboarders. Leuk uitje voor het hele gezin!


Of kom schaatsen bij De Uithof Den Haag!

Kom schaatsten bij de Uithof in Den Haag op de 400 meter lange semi-overdekte schaatsbaan of op het middenterrein van deze baan. Leuk voor zowel beginners als gevorderden. IJspret met het hele gezin!


Ga karten op de indoor kartbaan van Coronel Kartracing in Huizen (Noord-Holland)

Beleef het echte race gevoel op de kartbaan van de broers Tim en Tom Coronel. De kartbaan beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. Wie daag jij uit?


Ga GlowGolfen en speel op verschillende locaties 
voor slechts € 5,00!

Speel op één van de overdekte glow-in-the-dark-minigolfbanen van GlowGolf. Je kunt terecht bij Amsterdam, Capelle, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Schiedam. Sla jij een hole-in-one?