Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Indoor actief

Indoor actief


In de winter wil je ook actief blijven. Natuurlijk kan je altijd naar de sportschool gaan maar je wilt ook wel eens wat anders leuks met je vrienden of familie doen. Hier vind je wat suggesties voor een leuke indoor activiteit.   


1,5 uur klimmen in het Coronel Adventure Indoor Klimbos

Verleg je grenzen en klim over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte bij Coronel Adventure Indoor Klimbos. De drie parcours bieden uitdaging, plezier en avontuur voor jong en oud!


Ga karten op de indoor kartbaan van Coronel Kartracing in Huizen (Noord-Holland)

Beleef het echte race gevoel op de kartbaan van de broers Tim en Tom Coronel. De kartbaan beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. Wie daag jij uit?


Ga GlowGolfen en speel op verschillende locaties 
voor slechts € 5,00!

Speel op één van de overdekte glow-in-the-dark-minigolfbanen van GlowGolf. Je kunt terecht bij Amsterdam, Capelle, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Schiedam. Sla jij een hole-in-one?


Entreeticket Blow Up Extreme Utrecht

Bezoek van 25 december t/m 9 januari 2022 Blow Up Extreme in de Jaarbeurs in Utrecht. Het grootste indoor obstacle parcours van de wereld!

Iedere waaghals kan de uitdaging aangaan bij Blow Up Extreme in de Jaarbeurs in Utrecht. Of je nou je vrienden wilt uitdagen, je uithoudingsvermogen op de proef wilt stellen of met kleine kids gewoon lekker wilt springen: it’s all in the game. Blow Up Extreme is met maar liefst 36.500 m2 aan stormbanen, klimwanden, poleruns en attracties het grootste obstacle parcours ter wereld.


 

De Kartfabrique in Utrecht is open! Klanten kunnen eindelijk weer komen karten. 

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours. Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen. En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er sinds kort Prison Island, een cellencomplex met 24 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en Escape Room dus. Als je op het einde van de dolle rit honger hebt gekregen, kun je genieten van een buffet of driegangenmenu in Het Ketelhuis.