Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Speciaal voor kinderen

Actief speciaal voor kinderen

Lekker actief bezig zijn is natuurlijk ook een favoriete bezigheid voor kinderen. Op Uitidee.nl vind je een aantal leuke suggesties!  


Kastanjemiddag op 19 oktober Jelsum (Friesland)

Ook al zo'n zin in de herfstvakantie? 
Zaterdagmiddag 19 oktober is er weer feest voor de kinderen op Dekema State in Jelsum met de kastanjemiddag. Via een spellencircuit komen ze op het hele terrein, en kunnen natuurlijk ook paddenstoelen bewonderen en kastanjes zoeken. Ook een bezoekje aan het grote huis, ingericht als museum is mogelijk. In de schuur van de boerderij wordt geknutseld, en geschminkt, en kunnen de ouders een kopje koffie kopen. Wie raadt het juiste aantal kastanjes in de pot? Voor de 3 kinderen die er het dichtste bij zitten staat een cadeau klaar. Tussen 13 en 15 uur kun je binnenkomen. Als de kaart vol is krijg je een portie poffertjes. De toegang voor de kinderen is gratis. Begeleiding door een volwassene is verplicht; opletten voor de gracht en de sloten! De volwassenen betalen € 2,50 p.p. Deze dag is georganiseerd door de Vereniging Vrienden en Vriendinnen van Dekema State. De state is tot 17 uur geopend. 


Kinderfeestje op Kamelenmelkerij Smits Berlicum (Noord-Brabant)

Wat is er nou leuker dan je kinderfeestje te vieren tussen de kamelen? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de kalfjes voeren, een strogevecht houden in de stal, op echte kamelen zitten en nog veel meer! Kortom lekker tussen de dieren, buiten en actief bezig zijn. Lijkt je dit wat? Ga dan snel naar onze website en vraag een offerte aan!

Facebookpagina Kamelenmelkerij Smits


Doe's Gek Zwolle

Doe's Gek van 24 tot en met 27 oktober Zwolle (Overijssel)

DOE'S GEK 2019

HET-ALLES-KAN EVENEMENT VAN DE HERFSTVAKANTIE!

Doe's Gek is een knots knettergek interactief kinderevenement waar kinderen uitgedaagd worden om te kijken, voelen, proeven, dansen, zingen, bouwen en vooral om lekker GEK te doen. Met maar liefst 12.000m² gevuld met kinderplezier is Doe's Gek een groot funparadijs voor de kinderen

Voor wie?

Doe's Gek is een compleet dagje uit voor de hele familie. Het is vooral leuk voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Maar ook ouders kijken hun ogen uit. Is er nog een jonger broertje of zusje? Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen.


Maisdoolhof, pompoen uithollen "t Fazantje" Dongen (Noord-Brabant)
tot en met 30 oktober

Bij 't Fazantje aan de Fazantenweg 51 in dongen kun je dolen door de mais met als thema dit jaar superhelden, leuk voor jong en oud waar door middel van een speurtocht de uit gang kan vinden voor de kinderen is er een makkelijker speurtocht na afloop kun je genieten op ons terras er staan ook wat spelletje en er is een springkussen en ballenbak aanwezig uit gerust kan je een andere activiteit doen bijvoorbeeld een fotopuzzeltocht met de step of familiefiets. Nieuw dit jaar is vogelvoer maken, vanaf begin september kunnen er weer pompoenen uithollen, voor meer informatie en mogelijkheden bel gerust 0162-312353 of kijk op de site www.fazantje-dongen.nl p.s. de opening tijden zijn ma t/m za van 10:00 t/m 18:00 en ons maisdoolhof is geopend vanaf 16-07-2019 tot 31-10-2019 maar we zijn ook zondags soms open, kijk daarvoor op de site, maar in de herfstvakantie [12 okt -20 okt] dagelijks open


Halloween Kinderdisco te Bilgaard (Friesland) op 1 november

Halloween Kinderdisco Bilgaard. Heb jij zin in een leuke disco met ervaren kinder-DJ's en goede begeleiding? Dan mag jij je coolste dancemoves laten zien op de dansvloer van Wijkcentrum Bilgaard.
Iedereen van 4 t/m 12 jaar is van harte welkom.
Onder de 6 jaar met begeleiding van een volwassene.
Entree Kinderen t/m 12 jaar €0,50 volwassenen gratis entree.

Tijdens deze Halloween kinderdisco wordt het weer griezelen en grollen. Ook komen er verschillende spelletjes aan bod zoals o.a., Zakdoekje leggen, Schipper mag ik overvaren en Limbo dansen.
Deze week mogen jij en je begeleiding verkleed en /of geschminkt langskomen als een monster, dracula, heks of alles wat met Halloween te maken heeft (verkleed en /of geschminkt is geen verplichting maar wel leuk).
Verder maken wij zoals altijd een leuk feestje van met leuke spelletjes en veel plezier.
Wij zien jullie graag op vrijdag 1 november vanaf 18:30u tot 20:00u.

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle ins- en outs van KinderDisco Wijkcentrum Hooidollen 17 Bilgaard? Wordt dan gerust lid van de KinderDisco Wijkcentrum Bilgaard groep of deel dit bericht met iemand die jij kent.