Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Speciaal voor kinderen

Actief speciaal voor kinderen

Lekker actief bezig zijn is natuurlijk ook een favoriete bezigheid voor kinderen. Op Uitidee.nl vind je een aantal leuke suggesties!  


Speurtocht: Kijk eens omhoog! Veendam (Groningen) 4 juli t/m 31 augustus

Voor de zomervakantie heeft het Veenkoloniaal Museum in samenwerking met de Bibliotheek in Veendam een leuke speurtocht gemaakt voor kinderen.

 

We hebben foto’s gemaakt van leuke, herkenbare of verrassende versieringen die je bij en op gebouwen tegenkomt. De foto’s zijn gemaakt aan de Burgemeester de Hoopstraat, het Museumplein, de Verlengde van Beresteynstraat en de Hertenkampstraat. Heb je een versiering gevonden, noteer dan het huisnummer van het pand in het vakje onder de juiste foto. Geen huisnummer gevonden? Noteer dan een ‘nul’.

 

Heb je de vakjes onder de foto’s ingevuld? Zet de nummers dan in de juiste volgorde op de speurtocht en kraak de kluiscode. Vergeet ook niet de slagzin af te maken! Doe de volledig ingevulde speurtocht voor 1 september 2020 in de bus die staat in de foyer van het vanBeresteyn en maak kans op leuke prijzen!

 

Vergeet niet zelf een pen mee te nemen!

 

Prijswinnaars worden in september bekend gemaakt en krijgen via e-mail persoonlijk bericht.

 

Let op: er gelden aangepaste openingstijden. Het museum is maandag tot en met zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur


Kinderfeestje op Kamelenmelkerij Smits Berlicum (Noord-Brabant)

Wat is er nou leuker dan je kinderfeestje te vieren tussen de kamelen? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de kalfjes voeren, een strogevecht houden in de stal, op echte kamelen zitten en nog veel meer! Kortom lekker tussen de dieren, buiten en actief bezig zijn. Lijkt je dit wat? Ga dan snel naar onze website en vraag een offerte aan!

Facebookpagina Kamelenmelkerij Smits

#watkaneralwel ?

Voor een Discovery Tour bent u nog steeds van harte welkom, met maximaal 2 personen Let wel, het restaurant is gesloten, dus het is niet mogelijk om na de Discovery Tour nog een drankje te doen of iets te eten. Natuurlijk verwachten we dat de bezoekers alleen komen als ze geen ziekteverschijnselen hebben.

Geboekte rondleidingen, zoals groepssafari, excursies en kinderfeestjes, en de kamelensafari’s kunnen helaas niet doorgaan. Hiervan zijn de groepen al op de hoogte gesteld per mail of telefoon.