Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Speciaal voor kinderen

Actief speciaal voor kinderen

Lekker actief bezig zijn is natuurlijk ook een favoriete bezigheid voor kinderen. Op Uitidee.nl vind je een aantal leuke suggesties!  

Kinderfeestje op Kamelenmelkerij Smits Berlicum (Noord-Brabant)

Wat is er nou leuker dan je kinderfeestje te vieren tussen de kamelen? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de kalfjes voeren, een strogevecht houden in de stal, op echte kamelen zitten en nog veel meer! Kortom lekker tussen de dieren, buiten en actief bezig zijn. Lijkt je dit wat? Ga dan snel naar onze website en vraag een offerte aan!

Facebookpagina Kamelenmelkerij Smits


Maisdoolhof, pompoen uithollen "t Fazantje" Dongen (Noord-Brabant)
tot en met 30 oktober

Bij 't Fazantje aan de Fazantenweg 51 in dongen kun je dolen door de mais met als thema dit jaar superhelden, leuk voor jong en oud waar door middel van een speurtocht de uit gang kan vinden voor de kinderen is er een makkelijker speurtocht na afloop kun je genieten op ons terras er staan ook wat spelletje en er is een springkussen en ballenbak aanwezig uit gerust kan je een andere activiteit doen bijvoorbeeld een fotopuzzeltocht met de step of familiefiets. Nieuw dit jaar is vogelvoer maken, vanaf begin september kunnen er weer pompoenen uithollen, voor meer informatie en mogelijkheden bel gerust 0162-312353 of kijk op de site www.fazantje-dongen.nl p.s. de opening tijden zijn ma t/m za van 10:00 t/m 18:00 en ons maisdoolhof is geopend vanaf 16-07-2019 tot 31-10-2019 maar we zijn ook zondags soms open, kijk daarvoor op de site, maar in de herfstvakantie [12 okt -20 okt] dagelijks open