Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Sport en spel

Sport en spel


Wat vliegt de tijd als je helemaal in je spel zit of sportief bezig bent! Wat dacht je van een puzzeltocht, rally, een partijtje tennissen of een andere sportieve activiteit. Hierbij wat Uitidee tips. 

Autopuzzeltocht in Groningen-Vier kerst met een autopuzzeltocht

Wil je er tijdens de kerstvakantie toch even gezellig op uit. Zo'n unieke autopuzzeltocht is de oplossing - een ideaal kerstuitje anno 2020. Zeer geschikt als romantische kerstdate, of voor de hele familie - ieder gezin in eigen auto.

Ook tijdens de kerstdagen kun jij een mooie rit maken, onderweg veel bijzondere plekjes ontdekken, vragen beantwoorden, je doet de autobingo én je maakt kans op leuke prijzen!
Ieder stel of gezin in eigen auto - en toch samen rijdt je de route. Onderweg kom je elkaar vast meerdere keren tegen. Ga niet inhalen, en probeer niet te toeteren hoor! Zoek je route in je eigen tempo én ga op zoek naar de antwoorden op de vragen. Thuisgekomen, nodig jij je familie uit om online samen de vragen nog eens goed door te nemen. Natuurlijk onder het genot van een drankje en daarna samen lekker eten!

Op z'n Gronings "'t kon minder"!


Tafelronde 192 Rally 30 januari Breda (Noord-Brabant)

Goed nieuws: in 2021 organiseert Tafelronde 192 alweer de 13e editie van de Internationale Rally. Op zaterdag 30 januari 2021 zorgen we, geheel corona-proof, voor een prachtige verzorgde dag in de regio Breda. We zorgen voor uitdagende etappes in een mooie omgeving, een lekkere lunch en (optioneel) een heerlijk diner. Deelname kost slechts € 99 per équipe.

Je kunt de dag smakelijk en stijlvol afsluiten met een 3-gangen diner, verzorgd door Wijnbar Pinot uit Breda, voor slechts € 29 p.p. De mooie gerechten kun je in eigen keuken eenvoudig bereiden, terwijl je online de uitslag van de Rally kunt volgen.Zoek de geheime uitgang van de stad met een Escape Tour !


Probeer de geheime uitgang van de stad te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. 

Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten. Met de Escape Tour ontdek je de stad dus op een totaal andere manier en leer je de stad nog beter kennen, terwijl je bezig bent met een plezierige strijd tegen de klok!


Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren. De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-5 personen ook tegen elkaar strijden! De game duurt maximaal 2 uur, alle instructies krijg je via de mail en de app waardoor er geen begeleiding ter plaatse nodig is. Je kan dus elk moment van de dag van start gaan. Perfect om te combineren met een gezellig etentje met collega's, familie of vrienden!


Cursus golf (2 volle dagen)

Leer golfen met een gvb-handicap 54 cursus van 2 dagen of 6 weken en leer putten, chippen, pitchen en nog veel meer van een echte professional

 • Golfcursus van 2 dagen of 6 weken met theorie-examen: krijg baanpermissie
 • Na deze cursus kun jij zelfstandig de baan op en jouw handicap behalen
 • Leer onder andere putten, chippen, de swing en meer
 • Krijg les van een ervaren en professionele golfinstructeur
 • Inclusief oefenexamens en gebruik van oefenballen en leenmaterialen
 • Mogelijk op verschillende locaties door heel Nederland!
 • Ook geldig in het weekend!

 


Het geheim van de Bosbergtoren, een spel om thuis te spelen met 2-5 personen

 

 • 2 tot 3 uur speelplezier voor thuis
 • 5 kaarten vol puzzels & raadsels
 • Win een weekend Appelscha!

 

Het gonst van de geruchten in het rustieke dorpje Appelscha waar een pakketje uit de vorige eeuw is gevonden. Lukt het jullie het geheim van de Bosbergtoren te ontrafelen?


Online spel Prison Escape

 

 • Een spannend én verrassend spel
 • Met uitdagende puzzels
 • Voor groepjes t/m 5 personen

 

Jouw vakantie valt in duigen wanneer je niet naar het vliegveld maar de cel wordt gebracht! Waarom? En hoe kun je ontsnappen? Ontcijfer alles en wie weet ontsnap jij!


Kerstquiz voor thuis

 

 • Afwisselende quiz vol kerstweetjes
 • Werk als team samen & win!
 • Aanrader om te spelen met teams

 

Weten jullie alles over kerst en is er geen kerstfilm ongezien gebleven? Ga nu de uitdaging aan tijdens de Kerstquiz voor thuis en zing alle kersthits mee!


Actieve voetbalquiz voor buiten

 

 • Voor de sportieve voetbalfans!
 • Op eigen gekozen locatie te spelen
 • Voor groepjes van 2 tot 5 personen

 

Voetbalfans opgelet! Ga de uitdaging aan en scoor zoveel mogelijk punten tijdens deze voetbalquiz. Met een bal aan je voet & een app op je telefoon ga je op pad in de buurt!