Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Sport en spel

Sport en spel


Wat vliegt de tijd als je helemaal in je spel zit of sportief bezig bent! Wat dacht je van een puzzeltocht, een partijtje tennissen of een andere sportieve activiteit. Hierbij wat Uitidee tips. 

Zoek de geheime uitgang van de stad met een Escape Tour !


Probeer de geheime uitgang van de stad te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. 

Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten. Met de Escape Tour ontdek je de stad dus op een totaal andere manier en leer je de stad nog beter kennen, terwijl je bezig bent met een plezierige strijd tegen de klok!


Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren. De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-5 personen ook tegen elkaar strijden! De game duurt maximaal 2 uur, alle instructies krijg je via de mail en de app waardoor er geen begeleiding ter plaatse nodig is. Je kan dus elk moment van de dag van start gaan. Perfect om te combineren met een gezellig etentje met collega's, familie of vrienden!


De vanuit je huis rit in Hierden (Gelderland) tot 15 augustus

Door de coronacrisis liggen ook de activiteiten van de Harderwijker Automobiel Club stil. Om toch een activiteit te kunnen aanbieden is de 'vanuit je huis rit' bedacht.
Deze puzzelrit kan tot 15 augustus 2020 op ieder gewenst moment worden gereden, dat kan zowel met de fiets of met de auto. Zelfs kan deze ook via Google Street View worden gemaakt.
De route is 17 kilometer lang. De route kan geraadpleegd worden via de website (www.hacharderwijk.nl). De deelname is gratis.
Na 15 augustus ontvangt men de uitleg van de rit en er liggen ook wat prijzen te wachten op de deelnemers met de meeste juiste oplossingen.
Al met al een leuke activiteit in deze periode.


Rally-speurtocht met een oldtimer

Ga een dag op pad met het hele gezin, in een oldtimer. Samen een leuke puzzeltocht doen of toch gewoon een stukje toeren, het kan allemaal!

 


Navigame Arnhem - interactieve gps tocht in Arnhem (Gelderland)

Wil je een avontuur beleven op de mooiste plekken in het land?
Doe eens een RLLY NaviGame, het mooiste navigatiespel waaraan je begint zonder te weten waar je naar toe gaat.
Volg het kompas en beleef een avontuur in hartje Arnhem.
Jouw navigatie-instinct wordt op de proef gesteld, creativiteit is nodig om op de plekken in de app uit te komen waar je opdrachten moet uitvoeren.
Door het kompas telkens te volgen wordt je naar de leukste spots geleid, door alle spots te volgen en de opdrachten uit te voeren kom je op een totaalscore. Hoe doet jouw groep het t.o.v. anderen?
De opdrachten zijn divers, wat wel zeker is dat er creativiteit van jou en jouw medespelers wordt gevraagd.

 


2 uur surfles in Zandvoort

 

  • Geldig t/m 31 oktober 2020
  • 2 uur les + 1 uur vrij surfen
  • Inclusief wetsuit en materiaal

 

Wees één met de golven en leer surfen tijdens deze 2 uur durende surfles. Je leert de basics zodat je op een veilige en leerzame manier je eerste golf kan pakken!