Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Workshop

Workshop


Actief bezig zijn en ook nog iets leren. Geeft je zelf een voldaan gevoel en bovendien kan je er ook zeker mee thuiskomen! 

Creatieve workshop speksteen en boetseren op 15 mei a.s. Wenum Wiesel ten noorden van Apeldoorn (Gelderland)

Op zaterdagmiddag 15 mei a.s. kunt u deelnemen aan een creatieve en inspirerende workshop speksteen en boetseren bij Barb's Beeldentuin-Atelier. Het is een workshop met open inschrijving waarbij u zich alleen of met meer mensen op kunt geven. Ervaring is niet nodig om jouw eigen unieke beeldje te maken.
Bij deze workshop kunt u kiezen voor werken met speksteen of voor werken met de kneedbare zelf hardende Plusklei. U kunt gebruik maken van het aanwezige professionele gereedschap.
Docente is Apeldoorns beeldhouwster Barbara Pijnappel, met 34 jaar ervaring in het maken van beelden in diverse materialen.
Inspiratie en creativiteit ontstaan vaak vanzelf tijdens de workshop. Lukt het niet om zelf iets te bedenken, dan kan tijdens de workshop iets aangereikt worden. Ze laat voorbeelden zien en doet voor hoe je met het materiaal en gereedschap omgaat.
Verschillende benaderingen zijn mogelijk, figuratief en abstract of een eigen idee uitwerken en mooie vormen en structuren in steen of klei maken. Met de speksteen is het vijlen en polijsten en met de Plusklei is het boetseren, smeren en aandrukken! De workshop is van 13.00-16.30 uur.
Er werden al veel mensen enthousiast en gingen na afloop met hun zelfgemaakte beeldje naar huis. Een groepsworkshop kunt u in overleg op een eigen datum inplannen voor uw feestje, reünie, bijeenkomst, dagje uit etc. De coronamaatregelen van dit moment worden gehanteerd.
Meer info en aanmelden bij www.barbsgallery.com


Volg de workshop beauty bij the Eventsbakery!
(op 9 locaties door heel Nederland)


Maak drie beauty producten tijdens de workshop beauty van The Eventsbakery. Ga naar huis met je eigen gemaakte parfum, zeep en bodyscrub!

  • Workshop beauty bij The Eventsbakery (t.w.v. €80)
  • Inclusief ervaren begeleider, materiaal en gereedschappen 
  • Maak je eigen parfum, zeep en bodyscrub 
  • De workshop wordt gegeven op meerdere locaties 
  • Superleuk uitje om te doen met vriendinnen