Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Workshop

Workshop


Workshop speksteen 7 september te Apeldoorn/ Wenum Wiesel (Gelderland)

Facebookpagina BarbsBeeldentuin

Open inschrijving speksteen workshop, aanmelden en meedoen met creatieve speksteen workshop op 7 september 2019. Ervaring is niet nodig om een leuk beeldje te maken. Inspiratie komt vanzelf tussen de beelden en in de tuin. Voorbeelden aanwezig en er wordt gedemonstreerd hoe je met het professionele gereedschap omgaat. Spekstenen zijn op voorraad aanwezig om uit te kiezen. Groepsworkshop op eigen datum is ook mogelijk, meer info op https://www.barbsgallery.com/


BBQ Workshop bij kasteel Sypesteyn in Loosdrecht (Noord-Holland)
op 14 september

Restaurant Op Sypesteyn en Slagerij Chateau Briand verzorgen uitgebreide workshops op het terras van Kasteel Sypesteyn, voor bedrijven, vriendengroepen en familiedagen. Op 14 september 2019 is weer een open inschrijving, iedereen kan zich aanmelden.

Onder begeleiding van Hans (chefkok) en Peter (slager) bereid je samen een heerlijk 5-gangendiner waarbij je gebruikt maakt van de American Smoker, Ofyr, Black Bastards en houtgestookte pizza-oven.

Je rookt zelf zalm, bereidt grote stukken vlees, grilt diverse groenten en bakt je eigen pizza op ambachtelijke wijze. Geen alledaagse bbq, maar een culinaire worshop!

Restaurant Op Sypesteyn verzorgt daarbij een uitgebreid buffet met bij- en nagerechten. 
Tijdens het diner serveren wij onbeperkt (speciaal)bier, wijn, frisdrank, koffie en thee. 
De kosten voor deze workshop zijn op 14 september 2019 €79,50. Dat is inclusief drank en nagerecht.

De prachtige omgeving van Kasteel Sypesteyn, de uitstekende kwaliteit van de producten en de ontspannen manier van doen, zorgen voor een onvergetelijk samenzijn.


Het Scrum Event 2019: jouw volgende stap in Agile
op 7 november Zaandam (Noord-Holland)

Hét Agile en Scrum event van het jaar!

Jouw volgende stap in Agile ontdek je dankzij de brede Agile programmering in 30+ sessies. Thema's als Agile Mindset & Being Agile, Agile Transformatie, Agile HR, Scrum, Zelforganisatie, Agile Coaching, Lean Management, Kanban, Teamontwikkeling, Design Thinking, en Scaling Agile hebben allemaal hun plek. Daarnaast bieden we praktijkverhalen uit zo ongeveer alle sectoren: van zorgverlener tot marketeer, van overheid tot onderwijsinstelling, van NGO tot bank.

Zien we jou op hét Scrum Event van 2019?


Percussie workshop op bijvoorbeeld 21 september in Oss (Noord-Brabant)

Braziliaanse percussie workshop als Teamuitje op bijvoorbeeld 21 september.


Eenvoudig leren mediteren met 'Falun Dafa' Amsterdam (Noord-Holland)

Misschien kan je eens overwegen om te beginnen met meditatie? De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa echt iets voor jou!

Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. 

Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China bekend gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen. 

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. 

Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie. 

Om de oefeningen aan te leren of samen te doen met anderen kan je terecht op de onderstaande oefenplaatsen:
Westerpark: Zondag namiddag: van 13.00 tot 14.30 (2e zondag van de maand 10:00-11:30
Oosterpark: zaterdag en zondag: van 10.00 tot 11.30
Park Oosterhout in Alkmaar: zondag morgen: van 10.00h tot 11.00

Iedereen is van harte welkom! 

Voor meer info of een seintje vooraf: hollandping@gmail.com of 06-26489214