Home » Uitjes » Bezichtigen » Boot en rondvaart

Boot en rondvaart


Boottocht Bruisend Amsterdam Light Festival op 12 januari 2019
(Single uitje)

Beleef Amsterdam Light Festival samen met andere singles met een glas bubbels in de hand. Beetje chique maar wel heel leuk. Geniet optimaal van de kustwerken langs de route en elkaars gezelschap tijdens dit bijzondere singles uitje. 

Wat kun je verwachten:
- Ontvangst met glühwein of warme chocomelk met scheutje rum
- Privé schip met schipper (toilet en verwarming aan boord)
- Rondvaart van anderhalf uur langs Amsterdam Light Festival
- Twee glazen prosecco
- Borrelhapje
- En er liggen uiteraard ook warme plaids om (samen?) lekker onder te kruipen
- Op- en afstappen Roommate Aitana (thuishaven) 5 minuten van CS
- Echt alles all-in!

Facebookpagina Single&Mingle


PaasIJ vaartocht op 22 april vanuit Amsterdam

Kom aan boord in Amsterdam op Tweede Paasdag en geniet van een speciale Paas MiniCruise over het Amsterdamse IJ en weidse Markermeer. Tijdens deze vaartocht is er een bierproeverij van Brouwerij 't IJ waaronder het speciale PaasIJ biertje. Het verhaal achter elk biertje wordt live verteld. Proef, leer en geniet van deze bijzondere bieren. De chefkok bereidt ondertussen de bijpassende hapjes vers aan boord. Kortom het perfecte uitje voor een ontspannen dagje weg met Pasen!


Jazz op ´t IJ op 10 juni vanuit Amsterdam
Vaar Tweede Pinksterdag mee met Rederij het IJ op deze bijzondere vaartocht over het Amsterdamse IJ. Laat de drukte van de stad achter u en geniet van de live-jazz aan boord. Bij aankomst wordt u door de kapitein en zijn bemanning ontvangen met een lekker glaasje prosecco. Daarna vertrekt het schip voor een 3 uur durende MiniCruise over het IJ, terwijl de band swingende jazz speelt. Wilt u er een dagje op uit tijdens de pinksterdagen? Stap dan aan boord en beleef Pinksterjazz op ´t IJ! 


Vuurwerkcruise Hoorn (Noord-Holland) op 16 augustus

Stap deze zomer aan boord van het schip de Stortemelk voor een unieke avond op het water met ondergaande zon en spectaculair vuurwerk! Al 4 jaar organiseert Rederij het IJ deze MiniCruise met groot succes. Terwijl de DJ lekkere swingende disco plaatjes van vroeger en nu draait en de zon ondergaat, kunt u genieten van het varen op het weidse Markermeer en de borrelhapjes die worden rondgebracht. Zodra het donker is barst het vuurwerk los en kunt u de vuurwerkshow bewonderen vanaf het panoramadek. Vaar mee en geniet van een bijzondere avond uit deze zomer!