Home » Uitjes » Bezichtigen » Boot en rondvaart

Boot en rondvaart


VIP Tour Woudsend (Friesland) 1 juni tot en met 31 augustus

Galerie IRIS> Anders Mooi is gevestigd in het prachtige Friese dorp Woudsend. Het ligt op een knooppunt van vaarwegen en in het centrum van een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied.

De VIP Tour Woudsend is een uitstekende gelegenheid om een bezoek aan onze galerie te combineren met een kennismaking met Woudsend.

De exclusieve tour kent het volgende programma:

14.00 uur Ontvangst in eetcafé De Pleats
Adres: Waechswal 2 in Woudsend.
Geniet van een welkomstdrankje en het prachtige uitzicht over water en weiland.

14.30 uur Start dorpswandeling
Onder leiding van Loek die je in een uur zo veel mogelijk vertelt over de historie van Woudsend. Rondleiding langs de kerken, molens, slijterij en vele andere markante punten. Een inspirerende bundeling van feiten, anekdotes en geruchten.

15.30 uur Start vaartocht
Een zeiltocht met een zeilpraam door Woudsend en over het Slotermeer. Met Fedde, een ervaren schipper, die het gebied op zijn duimpje kent en er smakelijk over kan vertellen.

17.00 uur Ontvangst in Galerie IRIS> Anders Mooi
De praam meert af voor de galerie. Je kunt napraten over Woudsend met de gids, praamschipper en je reisgenoten, onder het genot van een drankje. En natuurlijk is er volop gelegenheid om de galerie te bekijken en kennis te maken met Iris.

De perfecte afsluiting
De mooiste afsluiting van de VIP Tour is het speciale VIP Tour Woudsend viergangendiner bij toprestaurant Vis en Meer. Het menu bestaat uit vier klassieke specialiteiten van de chef-kok, zijn zogenaamde signature dishes.
Speciaal voor nieuwe vrienden van het dorp wordt het bijzondere diner aangeboden voor 
€ 31,50.
Vis en Meer is ook in 2019 weer een van de uitverkoren restaurants in restaurantgids Lekker. Met een fantastische recensie!

Aanmelding
Je kunt je opgeven voor de VIP Tour door een mailtje te sturen naar info@irisandersmooi.nl met vermelding van het aantal personen, de datum en je telefoonnummer. Ten slotte verzoeken we je aan te geven of je gebruik wilt maken van het speciale diner bij Vis en Meer.
Het telefoonnummer waar we om verzoeken zullen we uitsluitend gebruiken in geval van het annuleren van een tocht (bij extreem slecht weer).

Facebookpagina Irisandersmooi

Kosten per deelnemer
De kosten van de VIP Tour Woudsend bedragen € 15,00 per persoon.
Onwaarschijnlijk weinig, dat klopt, maar het ultieme bewijs dat we trots zijn op ons dorp en zo veel mogelijk mensen tot 'vrienden' van Woudsend willen maken.


Vuurwerkcruise Hoorn (Noord-Holland) op 16 augustus

Stap deze zomer aan boord van het schip de Stortemelk voor een unieke avond op het water met ondergaande zon en spectaculair vuurwerk! Al 4 jaar organiseert Rederij het IJ deze MiniCruise met groot succes. Terwijl de DJ lekkere swingende disco plaatjes van vroeger en nu draait en de zon ondergaat, kunt u genieten van het varen op het weidse Markermeer en de borrelhapjes die worden rondgebracht. Zodra het donker is barst het vuurwerk los en kunt u de vuurwerkshow bewonderen vanaf het panoramadek. Vaar mee en geniet van een bijzondere avond uit deze zomer!


Oesterfeest op 't IJ op 1 september vanuit Amsterdam (Noord-Holland)

Stap aan boord in Amsterdam en ontsnap aan de drukte van de stad. In het zonnetje op het buitendek, genieten van het varen terwijl de oesterkoning langsloopt om je te verwennen met heerlijke verse oesters. In 25 jaar heeft hij meer dan 2 miljoen mensen weten te overtuigen dat een oester een belevenis is. Een Zilte zondag op het water, wat wil je nog meer? Inclusief ontvangst met prosecco en vier heerlijke verse oesters.