Home » Uitjes » Bezichtigen » Boot en rondvaart

Boot en rondvaart


Museumdag IJmuiden met de boot vanuit Amsterdam op 24 oktober

Vaar mee vanaf Amsterdam naar de Museumdag in IJmuiden en omstreken. Deze dag wordt georganiseerd tijdens de week van de Industriecultuur. Meerdere musea waaronder het Zee- en Havenmuseum, SHIP IJmuiden en het Hoogovensmuseum zijn op deze Museumdag geopend voor publiek. 

Tijdens de vaartocht vertelt een gids over de ontstaansgeschiedenis van het Noordzeekanaal en de sluizen. Varend langs de grootste zeesluis in aanbouw met afmetingen van 70 bij 500 meter, komt u rond 12.30u aan in IJmuiden. Aangekomen in IJmuiden rijdt u met de historische stadsbus naar ייn van de musea. U kunt daarbij kiezen tussen een bezoek aan het Zee- en Havenmuseum of een combi-bezoek aan SHIP IJmuiden en het Hoogovensmuseum. Natuurlijk kunt u ook op eigen gelegenheid IJmuiden bezoeken en een lekker visje op de kade eten. Het Zee- en Havenmuseum kunt u daarbij ook lopend (ongeveer 15 minuten) bereiken. Om 16.00u vertrekt het schip weer richting Amsterdam waar u rond 18.00u aankomt. Vaar mee en geniet van een bijzonder dagje uit in de herfsvakantie, leuk voor jong en oud!


Showboat Party: Cruise & Dance Rotterdam 10 november

Dinnershow Cruise & Dance - All-In Avondje uit in Rotterdam
Cruise & Dance is een geheel nieuwe, avondvullende dinnercruise voor een zeer aantrekkelijke prijs. Speciaal voor familiefeestjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeestjes, maar ook als u privé iets te vieren heeft of een onvergetelijk avondje uit wilt.

U wordt getrakteerd op een verpletterende verzameling muziek: van dance classics, soul uit de 70's en 80's naar discohits uit de jaren 90. Kool & The Gang, Bee Gees, Pointer Sisters, maar ook Lady Gaga, Beyoncé en Rhianna.

Kortom: één groot feest van herkenning. Onze enthousiaste entertainers laten u genieten van de bekendste popsongs uit de 70-er en 80-er jaren. Opgediend voor gasten met liefde voor lekker eten & lekkere muziek. Speciaal voor voeten die willen dansen, it's time to dance! Een swingende dinnercruise op stoom door de Rotterdamse havens en tegelijkertijd genieten van heerlijke dansnummers en lekkere meezingers. Maar ook flaneren over ons nostalgische stoomschip en genieten van het mooie uitzicht op de bedrijvige havens.

- Prijs 2019: € 79,50 p.p. All-in.
Prijs: € 39,50 voor kinderen t/m 11 jaar.
Reserveringskosten à € 5,00 per factuur.

De prijs van deze dinnershow Cruise & Dance Party in Rotterdam is geldig op bovengenoemde data. Prijzen voor een exclusieve avond zijn op aanvraag.

Facebookpagina Radarstoomboot


Boottocht Bruisend Amsterdam Light Festival op 12 januari 2019
(Single uitje)

Beleef Amsterdam Light Festival samen met andere singles met een glas bubbels in de hand. Beetje chique maar wel heel leuk. Geniet optimaal van de kustwerken langs de route en elkaars gezelschap tijdens dit bijzondere singles uitje. 

Wat kun je verwachten:
- Ontvangst met glühwein of warme chocomelk met scheutje rum
- Privé schip met schipper (toilet en verwarming aan boord)
- Rondvaart van anderhalf uur langs Amsterdam Light Festival
- Twee glazen prosecco
- Borrelhapje
- En er liggen uiteraard ook warme plaids om (samen?) lekker onder te kruipen
- Op- en afstappen Roommate Aitana (thuishaven) 5 minuten van CS
- Echt alles all-in!

Facebookpagina Single&Mingle