Home » Uitjes » Bezichtigen » Met auto motor scooter

Met auto motor scooter


De #funcarrun  organiseert op 24-05-2021 introductiedag rondom Amsterdam met start in Haarlem (avonturenrit per auto)


Wij organiseren op 24-05-2021 (2e pinksterdag) een coronaproof evenement als introductiedag. De route zal jullie rondom Amsterdam laten rijden, de start ligt in Haarlem en het thema van deze rit houden we nog even geheim.

Bij de start krijgt ieder team een opdrachtenblad met kaart mee, waarna een leuke tocht van minimaal 120 tot 180 kilometer gereden moet worden om de opdrachten goed uit te voeren.

De hoofdprijs van deze rit is een inschrijving voor een meerdaagse editie van de Funcarrun naar keuze, geldigheid van deze prijs is 2 jaar. (het winnende team wordt op de hoogte gebracht via het emailadres van deelname)

Verder ontvangen jullie bij de start een promotiepakket van de avonturenrit, inclusief van een ’drankje to go’.

Inschrijven via deze link 


Elektrische scooter huren in Den Helder

Een elektrische scooter huren in Den Helder? Met dit super trendy vervoermiddel ontdek je de mooiste plekjes van Den Helder, Callantsoog, Julianadorp of Anna Paulowna. Leuk voor een dagje uit maar ook praktisch om naar je werk of een andere bestemming te komen. Met zijn tweetjes of een groep: huur een scooter per dagdeel of een hele dag en beleef een onvergetelijke dag. Naast de verhuur leveren wij ook complete arrangementen met bijvoorbeeld een barbecue op Fort Westoever voor bedrijfsfeesten, vriendinnen/vrienden uitje of groepsuitje. Wij zorgen ervoor dat jij de dag van je leven gaat beleven en kan terug kijken op een geslaagde dag.


Beleef de Betuwe op een stoere E-Chopper (Beesd-Gelderland)

Huur een stoere E-Chopper bij Beleef-deBetuwe.nl en verken in alle rust de Betuwe. Hoe heerlijk is het om met een E-chopper door de Betuwe te toeren langs prachtige fruitgaarden, over slingerende dijkjes en langs de rivier de Linge!


Vrijheid, blijheid met de auto, motor of scooter.

In deze rubriek vind je inspiratie voor mooie tochten met de auto, motor of scooter.
Je kunt er voor kiezen om in een mooi stuk natuur te rijden maar er zijn ook leuke routes langs steden. Denk dan ook eens aan de steden die nog niet zo druk en bekend zijn zoals Friese havensteden. Hieronder staan een aantal websites vermeld waar je deze routes kunt vinden.

Heb je in Nederland alles al gezien? We kunnen het ons nauwelijks voorstellen maar dan is een route in de grensstreek met Duitsland vast een leuk Uitidee.

Natuurlijk staan er niet alleen verwijzingen naar autoroutes maar ook tochten met de scooter en motor. Organiseer jij een (puzzel) tocht en wil je jouw doelgroep bereiken ? Ga dan naar onze pagina “aanmelden” en plaats het gratis op Uitidee.nl!  

Uitidee tip: Voordat je een leuke tocht te maken is dat een mooi moment om nog eens naar je autoverzekering te kijken. Ben je van plan vaker autotochten maken en misschien nog naar het buitenland ? Past deze dan nog bij je huidige situatie en kan het misschien nog voordeliger? Het loont de moeite om goed te vergelijken want met een besparing heb je tenslotte meer te besteden om er heerlijk op uit te gaan.    

De ANWB heeft de 15 populairste toeristische autoroutes geactualiseerd en opnieuw beschreven. Klik op een route op de kaart en print de routebeschrijving en routekaart uit. Naast de beschreven routes zijn er nog 4 ANWB-autoroutes bewegwijzerd: de Mergellandroute (Limburg), de Sagenlandroute, de Sallandroute en de Hamalandroute (alle drie in Overijssel)


Iedereen vindt het leuk om een recreatieve of informatieve tocht te maken. Maar wat zijn nu de leuke paden om te volgen, of wat zijn de interessante plekjes or routes die bij jouw smaak passen...

RouteYou laat je toe om prachtige recreatieve routes te zoeken (meer dan
4 000 000!) of er zelf een te plannen. Maar dan niet via de kortste weg, maar ook via de mooiste en interessante plaatsen.