Home » Uitjes » Bezichtigen » Museum

Museum


Tussen 22 juni en 1 juli organiseert het Spoorwegmuseum Utrecht een nieuwe evenement: Het leukste reisje van Nederland.

Het leukste reisje van Nederland’ is 10 dagen lang dé culturele beleving voor jong en oud.

Wie trein zegt, zegt reizen. Avontuur. Ontdekken. Plezier. Het hele jaar door kun je hiervoor terecht bij het Spoorwegmuseum, maar daar komt nu een extra beleving bij! Op 22 juni introduceert het Spoorwegmuseum tien zomerse dagen lang ‘Het leukste reisje van Nederland’. Samen met de top van Nederland op het gebied van kunst en cultuur, waaronder Naturalis, Eye Filmmuseum, Afrika Museum en TivoliVredenburg, word je meegenomen op de reis van je leven.

Laat je verrassen, verbazen en verwonderen. Reis met ‘Het leukste reisje van Nederland’ naar de oertijd of vlieg muzikaal de wereld over. Pak je paspoort, verzamel de stempels van alle 7 bestemmingen en maak een unieke reis!

Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht

 


Met AH voordelig naar Corpus

Nu tijdelijk: een dagje CORPUS voor €12,50! 

CORPUS zet al 10 jaar Veel bewegen, Verantwoord eten en Gezond leven centraal! Heb jij al eens een ‘reis door de mens’ gemaakt? 

Kom naar CORPUS, dé attractie van het menselijk lichaam! Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

LET OP: Tickets zijn te koop t/m 24 juni 2018 en geldig t/m 8 juli 2018.