Home » Uitjes » Bezichtigen » Tentoonstelling & Expositie

Tentoonstelling & Expositie


Bloemen in de kunst Aalsmeer (Noord-Holland) van 13 oktober tot 6 januari

Het in juli van dit jaar geopende Flower Art Museum is het eerste museum ter wereld dat geheel in het teken staat van kunst geïnspireerd op bloemen en planten. Elk kwartaal zijn er nieuwe tentoonstellingen met werk van hedendaagse topkunstenaars. Het museum is gevestigd in een voormalige reinwaterkelder in bloemenhoofdstad Aalsmeer.

Tot en met 6 januari 2019 is in het museum een grote tentoonstelling te zien met werk van kunstenaar Arjan van Arendonk (Waalwijk, 1957). Zijn kleurrijke, florale motieven zijn een ware lust voor het oog. Daarnaast wordt in een thema-expositie aandacht besteed aan bloemstillevens van hedendaagse kunstenaars geïnspireerd op oude meesters.

Facebookpagina Flower Aalsmeer

 


Driekoningen wat een wereldfeest expositie van 21 november tot 5 januari Vaassen (Gelderland)
Sfeervolle kerstexpositie met kerstgroepen uit de verzameling van Peter en Ida Diemers. Deze expositie is te bezoeken van woensdag 21 november t/m zaterdag 5 januari 2019. (kijk voor de exacte openingstijden op de website). Tevens geopend op tweede kerstdag van 13.00-16.00 uur.


Zeeuwse Fotosalon 2018 van 8 december 2018 tot en met 31 januari 2019 Heinkenszand (Zeeland)

Dit jaar viert FotoGroep Goes haar 40-jarig jubileum. Om dit bijzondere moment te vieren organiseert de fotogroep in het najaar de Zeeuwse Fotosalon 2018. Commissaris van de Koning Han Polman opent op 8 december de expositie bij woonconcept Binnenuit in Heinkenszand. De bijbehorende expositie is tot en met 31 januari 2019 te bezichtigen.

De expositie is te bekijken van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.