Home » Uitjes » Evenementen » Beurs

Beurs

Bezoek een beurs van je favoriete hobby, bekijk alle nieuwtjes en doe inspiratie op. 


Tuinidee Den Bosch (Noord-Brabant) van 21 tot en met 24 februari

TuinIdee is hét vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen! Het grootste tuinevent van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen.

Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, laat een gratis tuinschets maken in het Tuinatelier, doe mee aan leuke én leerzame workshops en volg presentaties van bekende tuin-personality's in het Tuintheater. Tuinmeesters staan klaar staan met advies voor het ontwerp van je tuin, Tuincoaches beantwoorden al je tuinvragen en op de groene markt kun je deco, accessoires en culinaire specialiteiten shoppen. Kortom, een heerlijk dagje uit vol groene inspiratie.

Facebookpagina Tuinidee


WELKOM BIJ VISMA! IN AHOY ROTTERDAM OP 8, 9 EN 10 MAART

De 51e editie van de Visma! De oudste hengelsportbeurs van Nederland bereikt  komend voorjaar een nieuwe mijlpaal en bouwt dan met alle bezoekers een gedenkwaardig feest. Op 8, 9 en 10 maart 2019 gaat dit plaatsvinden in de vertrouwde Rotterdamse Ahoy-hallen, die een prachtige renovatie hebben ondergaan als de Visma losbarst. Al zin in dat feest? Wij wel! 

Bezoekers kunnen zich op Visma laten informeren over het allernieuwste hengelsportaanbod en deze producten direct aanschaffen. Op de beurs komen bezoekers 

in contact met hengelsportprofessionals en kunnen zij deelnemen aan interactieve demonstraties en workshops. Tijdens verschillende presentaties leren bezoekers alles over het gebruik van materialen, het welzijn van de vissen en hoe ze respectvol kunnen omgaan met de natuur. Er is een gezellig café voor een lekker borreltje en heerlijke versnaperingen. 
Visma is meer dan alleen een beurs, het is een dagje uit. 


Spirituele beurs Centrum MAIA Nistelrode 10 maart (Noord-Brabant)

Op zondag 10 maart organiseert Centrum MAIA een spirituele beurs in Nistelrode. 
Naast het team van Centrum MAIA zullen er een 30-tal mediums en therapeuten aanwezig zijn die met elkaar garant staan voor een leuke dag met mooie boodschappen en aandacht voor jezelf. 

Facebookpagina Spirituele beurs Centrum MAIA


CamperExpo in Houten van 22 tot en met 24 maart (Utrecht)

Daarnaast handige accessoires, camperbouw, camperbladen, nieuwste gadgets, deskundig advies, leerzame presentaties en heel veel aanbiedingen. Test e-bikes op het fietsparcours. Tref de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder. Voor vakantie of weekend weg! 

Met 15.000 échte campervrienden en 100 exposanten is de CamperExpo de meest complete CamperBeurs. Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies. 

Ontdek vele schitterende merken en modellen zoals Adria, Benica, Bürstner, Carthago, Dethleffs, Hymer, Knaus, Laika, Westfalia en vele anderen. Ook tref je op CamperExpo de Kampeerauto van het Jaar 2019!


Spirituele open dag en beurs Westendorp Gelderland op 19 mei 

In Kulturhus de Vos vindt op zondag 19 mei van 11.00 tot 17.00 uur een spirituele open dag plaats. 
Deze dag kunt u als bezoeker de aangeboden lezingen gratis bijwonen.Ook bestaat er de mogelijkheid om u op te geven voor een meditatie of drumhealing.
Op deze beurs kunt u terecht voor een persoonlijk consult met betrekking tot relaties, persoonlijke ontwikkeling, liefde, werk of overledenen, een karakter beschrijvende analyse of vragen op astrologisch gebied. Ook is er informatie over healingen, therapieën en coaching. Verder zijn er spirituele cadeaus vinden, zoals edelstenen, tarotkaarten, sieraden en orgonite producten.Er zijn bekende mediums aanwezig als Cora Leder en Herman Vonk. 
De beurs wordt georganiseerd door Claudia Rietman eigenaresse van Spirituele Praktijk 'de Vonk'..De entree is 3,= euro. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang.
Voor meer informatie kunt u op Facebook het evenement kijken. Daar vindt u tevens een lijst met de aanwezige standhouders.