Home » Uitjes » Evenementen » Beurs

Beurs

Bezoek een beurs van je favoriete hobby, bekijk alle nieuwtjes en doe inspiratie op. 


2B-Married Bruidsbeurs in Zoetermeer (Zuid Holland) op 19 januari 2020

Ervaar de sfeer en kom inspiratie opdoen voor je eigen bruiloft!
De 2B-Married Bruidsbeurs is na meerdere succesvolle edities echt een begrip geworden in de trouwbeurzenwereld van Zoetermeer en omstreken. Bezoekers kunnen meelopen met een van de live ceremonies die verspreid over de dag plaatsvinden. Naast het bruidstaart proeven en proosten op het bruidspaar kunnen de bezoekers uiteraard ook hun hart ophalen aan de verschillende stands. Of je nu pas net begint met het plannen van de grote dag of juist bezig zijn met die laatste puntjes op de i, met een grote diversiteit in aanbieders en trouwexperts is er volop informatie en inspiratie te vinden


TuinIdee 2020 in 's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)

van 13 t/m 16 februari

TuinIdee, de grootste tuinbeurs van Nederland, is dé plek om je klaar te maken voor het komende tuinseizoen. Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. We hebben alles in huis om je te helpen jouw tuindroom waar te maken. Ontdek van 13 t/m 16 februari 2020 in de Brabanthallen 's‑Hertogenbosch de laatste trends en innovaties, doe mee aan unieke workshops en activiteiten en kom direct in contact met alle experts die je dichter bij jouw droom brengen.

Praktische informatie
TuinIdee is van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00-18.00 uur. De entreeprijs bedraagt €12,50 per persoon in de online voorverkoop of €16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. 


EroticParadise in Wonderland Kalkar Nordrhein Westfalen (Duitsland)

van 6-8 maart 

Erotik, Mode, Beauty & Lifestyle beurs in een nieuwe dimensie met live optredens van bekende artiesten en ruim 35 striptease acts waaronder de London Knights.


International Amsterdam Motor Show 2020 van 9 t/m 13 april 

 

International Amsterdam Motor Show 2020 is een uniek evenement in Amsterdam (RAI) waarbij de bezoeker 5 dagen lang kan genieten van 50.000m2 aan auto’s. Van supercars en de meest extreme hypercars tot aan unieke showauto’s. De eerste editie van Amsterdammotorshow.com was een doorslaand succes en trok bijna 60.000 bezoekers aan.

  • De derde editie van Amsterdammotorshow.com vindt plaats van donderdag 09-04-2020 tot en met maandag 13-04-2020;
  • De grootste autoshow van Nederland;
  • Early Bird tickets zijn nu te koop met 20% korting op de standaard prijs;
  • Tickets vergrijkbaar voor € 20,-
  • De CPS is 15%;

Stadsbeurs Oosterhout in Oosterhout (Noord-Brabant) op 28 juni

Op zondag 28 juni 2020 zal de eerste editie van de Oosterhoutse Stadsbeurs plaatsvinden in het hart van de stad; Het Slotpark.
Tijdens dit bijzondere evenement leer je Oosterhout (en omgeving) pas echt kennen. Het gehele Oosterhoutse en regionale bedrijfsleven krijgt hier de kans zich laagdrempelig te presenteren aan U als Oosterhouter. Van MKB-bedrijf tot zelfstandigen, van profit tot non-profit en ook is er ruimte voor kunst, cultuur en het Oosterhoutse verenigingsleven!
​De beurs wordt gecompleteerd met live-muziek, eten, drinken en heel veel (!) entertainment voor jong & oud!!
Van beauty tot schoonmaakbedrijven, van voetbal tot circus en van telefoonreparateurs tot hypotheekverstrekkers; Op dit evenement is iedereen aanwezig! U ook?