Home » Uitjes » Evenementen » Beurs

Beurs

Bezoek een beurs van je favoriete hobby, bekijk alle nieuwtjes en doe inspiratie op. 


De 50PlusBeurs met maar liefst 50% korting!

 

  • Workshops, optredens en meer
  • Presentaties van allerlei BN'ers
  • Utrecht 17 t/m 21 september

 

Al 27 jaar het grootste evenement voor actieve 50-plussers. Met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Je komt ogen en oren tekort!


2B-Married Bruidsbeurs op 22 september te Zoetermeer (Zuid-Holland)

Ervaar de sfeer en kom inspiratie opdoen voor je eigen bruiloft!

De 2B-Married Bruidsbeurs is na meerdere succesvolle edities echt een begrip geworden in de trouwbeurzenwereld van Zoetermeer en omstreken. Bezoekers kunnen meelopen met een van de live ceremonies die verspreid over de dag plaatsvinden. Naast het bruidstaart proeven en proosten op het bruidspaar kunnen de bezoekers uiteraard ook hun hart ophalen aan de verschillende stands. Of je nu pas net begint met het plannen van de grote dag of juist bezig zijn met die laatste puntjes op de i, met een grote diversiteit in aanbieders en trouwexperts is er volop informatie en inspiratie te vinden!


Het Scrum Event 2019: jouw volgende stap in Agile
op 7 november Zaandam (Noord-Holland)


Hét Agile en Scrum event van het jaar!

Jouw volgende stap in Agile ontdek je dankzij de brede Agile programmering in 30+ sessies. Thema's als Agile Mindset & Being Agile, Agile Transformatie, Agile HR, Scrum, Zelforganisatie, Agile Coaching, Lean Management, Kanban, Teamontwikkeling, Design Thinking, en Scaling Agile hebben allemaal hun plek. Daarnaast bieden we praktijkverhalen uit zo ongeveer alle sectoren: van zorgverlener tot marketeer, van overheid tot onderwijsinstelling, van NGO tot bank.

Zien we jou op hét Scrum Event van 2019?