Home » Uitjes » Evenementen » Evenement

Evenement


Internationaal Opel-Treffen 2019 op 14 april 2019 in Dronten (Flevoland)

Gegarandeerd Opel-plezier met de mooiste Opels. Van compleet origineel tot helemaal gepimpt, van Blitz tot Insignia, veel Opel modellen passeren de revue. 

Op zondag 14 april 2019 kun jij dit allemaal beleven op het Internationaal Opel-Treffen in Dronten.
Het Internationaal Opel-Treffen is hét uitje voor het hele gezin! Want behalve al die Opel modellen is er meer, veel meer, te beleven. Ook is er muziek, goede catering, een kinderspeelhoek met vele kinderactiviteiten en een erg grote, deels overdekte, onderdelenmarkt!! Op deze onderdelenmarkt presenteren meerdere bedrijven zich met hun producten en/of diensten. Voor elke particuliere Opel-liefhebber is dit dé kans om net dat zeldzame onderdeel te vinden of die bijzondere service of dienst!

Heb jij ook zo'n geliefde Opel en wordt het weer hoog tijd om met vele andere Opel liefhebbers (bij) te kletsen? Dan moet jij er bij zijn!!

Facebookpagina Opel-Treffen 2019

Klik voor tickets & info snel op onderstaande button en zorg dat je erbij bent!

 


Het Italië evenement Kasteel de Haar Haarzuilens (Utrecht) op 24 mei met 50% korting !

Kom vrijdag 24 mei 2019 naar het Italië Evenement in de prachtige tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Waan je in Italië en zie, proef en hoor La Dolce Vita!

Het Italië Evenement, Smaak & Stijl, zal net als voorgaande edities plaatsvinden in de tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Elk jaar komen er meer dan 26.000 bezoekers richting het mooiste evenement van het jaar. 
Het programma voor dit jaar is nog niet bekend. Maar verwacht net als bij iedere editie mode, zonnige terrassen, veel muziek, proeverijen, kookworkshops, design, kunst, vakanties, wijnen, bieren en auto’s. Het kasteel is ook zonder het evenement meer dan een bezoek waard. Tijdens het evenement kan je de parken en tuinen vrij bezoeken. Het kasteel is tijdens het evenement ook open voor rondleidingen, tegen gereduceerd tarief.

 


Needle Art Tattoo Convention te Gorinchem (Zuid-Holland) van 31 mei tot en met 2 juni 2019

Dit wordt alweer de 20e editie van de Needle Art Tattoo Conventie! Dit spectaculaire evenement is niet alleen het gezelligste maar ook het langstlopende van Nederland waar alles te vinden is op het gebied van tatoeëren en andere vormen van (lichaams)kunst. Bezoekers van alle leeftijden zijn welkom en kunnen zich uitstekend vermaken met een keur aan (Inter)nationale shows, acts, entertainment en ruim 250 tattoo artiesten die graag hun specialiteit demonstreren. De jongste bezoekers kunnen net als papa en mama naar huis met een stoere glitter- of airbrush tattoo.