Home » Uitjes » Evenementen » Evenement

Evenement


Organiseer jij een evenement wat je graag wilt delen en promoten? Je mag het altijd aanmelden en wij plaatsen het dan gratis op Uitidee.nl !

Online Wijnproeverij Meisjes Van De Wijn op 28 november

Wil je wat leuks te doen hebben op de zaterdagavond? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Meisjes van de Wijn organiseert namelijk een online wijnproeverij!💻🥂

Geniet van 4 heerlijke wijnen terwijl er per wijn uitgebreid wordt verteld over welke reis de druif maakt, de smaak en de wijnmaker zodat jij meer te weten komt over welke wijn je drinkt!

Kleine samenvatting:
🍇In het pakket zitten 4 verschillende wijnen om te proeven
🍇De proeverij duurt 1-1,5 uur lang
🍇Je komt meer te weten over wijn
🍇Je luistert naar de vrolijke verhalen van de meisjes
🍇Het wijnpakket is bruikbaar voor 1 tot 8 personen, leuk om te doen met vrienden of familie!
🍇Het enige wat je nodig hebt is een laptop! Zo kijk en luister je naar de proeverij vanuit huis

Hoe kan je hier nou aan meedoen? Je hoeft alleen ons speciale wijnpakket aan te schaffen met 4 exclusieve wijnen die uitgekozen zijn voor de online wijnproeverij! Hoe doe je dat?

🛍️Koop het wijnpakket in onze pop-up store in Utrecht, deze bevind zich op het adres Biltstraat 14. Of ga naar onze webshop www.meisjesvandewijnshop.nl en bestel het wijnpakket online🛍️

Wat houdt het pakket in?
🍷Vanita Pecorino € 7,95
🍷Dark Horse Chardonnay € 9,95
🍷Legendary Pinot Noir € 5,95
🍷Nius de Nada € 11,95
🍷MVDW Tas € 7,95
🍷Gratis online wijnproeverij van Meisjes van de Wijn

🙌In totaal 42,95 voor het hele pakket

De laatste stappen:
🍾Laat je e-mail adres achter bij ons in de winkel of als je online besteld! Zo kunnen wij naar jou een mail sturen met de link om gratis deel te nemen aan onze online wijnproeverij.
🍾Geniet van de wijnen in ons pakket en ga en leuke avond tegemoet!

🍾LET OP: De link wordt op de dag van de proeverij verstuurd naar het e-mail adres wat jij hebt doorgegeven, mocht je na 4 uur nog geen link ontvangen hebben in je mailbox, check dan even je spam of neem contact met ons op dan helpen wij je verder.


ONLINE! Duurzame Huizen Route tot 15 december

Een comfortabel en energiezuinig huis, hoe krijg je dat voor elkaar? Doe van 7 november tot 15 december inspiratie op tijdens de online Duurzame Huizen Route. Gastvrije huiseigenaren geven via videoverbinding uitleg over de maatregelen in hun huis, zoals isolatie, de warmtepomp of natuurlijke materialen. Inschrijven of meer informatie?