Home » Uitjes » Evenementen » Evenement

Evenement


Aida in Concert Den Bosch (Noord-Brabant) van 20 tot en met 30 juni

Na twee uitverkochte edities van Elisabeth in Concert in 2017 en 2018, wordt de traditie deze zomer voortgezet met een speciale concertversie van Aida. De geliefde musical die alleen in Nederland al meer dan 1,2 miljoen bezoekers trok. Geniet van de fantastische muziek van Elton John en een echte musicalsterrencast, waaronder April Darby, Willemijn Verkaik, Freek Bartels en Tony Neef. Alléén van 20 t/m 30 juni op het festivalterrein van het Autotron in 's-Hertogenbosch. Boek nu en beleef een onvergetelijke avond uit in de open lucht.

Het verhaal
Aida, een prinses uit Nubië, wordt aan de oever van de Nijl gevangen genomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde. Je voelt het allemaal in de geweldige muziek en de schitterende, Nederlandse songteksten. Geloof ons: dit wil je echt niet missen!


Orgel Vreten op 21 juni te Zutphen (Gelderland)

Een van de beste live acts van Nederland komt naar Het Koelhuis; PUUR Cultuur presenteert Orgel Vreten! 
Samenspel, ritmische gevechten, maar vooral heel veel swingen! Orgel Vreten laat zien dat orgelmuziek wel degelijk sexy kan zijn. Met een unieke combinatie van twee stokoude Hammondorgels en een ritmesectie laten toetsenvirtuozen Thijs Schrijnemakers en Darius Timmer je tijdens de meest waanzinnige live orgelbattles kennismaken met Orgel Vreten.

Intergalactische melodielijnen worden afgewisseld met dansbare grooves. Speelse prikkelende thema's met spoken word en onverbiddelijk volume met melancholie. Ongekende live-energie die je niet mag missen!

Tickets zijn 17,50 online en 20,00 aan de deur. VOL=VOL.


Pokeren.nl Poker Series in Utrecht op 23 juni

Op zondag 23 juni 2019 is de Pokeren.nl Poker Series te gast in Utrecht. We spelen net als vorig jaar in Stadion het Galgenwaard, van FC Utrecht. Het toernooi begint om 15:00 en zal tot ongeveer 20:00 duren. Deelname kost €12.95 en iedereen van zestien jaar of ouder kan zich inschrijven. Er is een late instroom tot 16:30, voor spelers die om 15:00 nog niet aanwezig kunnen zijn. De Poker Series is uitermate geschikt voor recreatieve pokerspelers. Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben om aan onze toernooien mee te doen. We spelen ieder toernooi met vaste delers. Dus heb jij zin in een potje pokeren? Geef je dan nu op via de volgende link: https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/utrecht/ en laat je vrienden via Facebook weten dat je gaat!! https://www.facebook.com/events/1244370025714913/


Balloonfair Staphorst op (Overijssel) 12 juli

Op vrijdagavond 12 juli zullen, wanneer de weersomstandigheden het toelaten, maximaal 35 heteluchtballonnen gaan opstijgen vanaf de ijsbaan achter de manege in Staphorst. Er zullen verschillende formaten ballonnen gaan opstijgen en ook een aantal special shapes. Nieuw dit jaar zijn de helikoptervluchten!


Wartenster Wetter Wille in Warten (Friesland) op 19 en 20 september

Wartenster Wetter Wille is een 2 jarig terugkerend evenement.
​Een vloot van historische schepen als skûtsjes, notarisbootjes, opdrukkertjes en sleepboten, veelal in het verleden. Optredens van shantykoren en dweilorkesten, een candlelightshow genieten van straattheater, theater op locatie, exposities, demonstraties van ambachten waaronder palingroken, en tal van andere sportieve activiteiten vormen de ingrediënten van Wartenster Wetter Wille.

Bekijk de Facebookpagina van dit evenement

Bezoek het Twitter account van Wartenster Wetter Wille

 


Het Lelystadse Meezingfestijn op 27 september (Flevoland)

Voor het eerst in Lelystad organiseert Corneel in samenwerking met de Lelystadse zanger en entertainer Roy Oostweegel een heus meezingfestijn! Op een groot scherm komen de teksten van bekende hits voorbij die onder leiding van Roy samen met het publiek uit volle borst gezongen zullen worden. Ook Brownie Dutch – de bekende producer van o.a. Ali B – zal vanavond optreden. Alle genres en artiesten komen voorbij, van Abba tot Borsato, van Neil Diamond tot John de Bever en van Robbie Williams tot Hazes. Samen maken de artiest en publiek er een onvergetelijke avond van, een feest van herkenning in een geweldige sfeer.

Meezingfestijn
Steeds vaker worden door heel Nederland meezingfestijnen georganiseerd die stuk voor stuk volle zalen trekken vanwege de geweldige en gezellige sfeer. In veel plaatsen is het zelfs al een jaarlijks terugkerende editie. Hoog tijd dit populaire event ook in Lelystad te laten plaatsvinden, dacht Roy Oostwegel en aangezien Corneel altijd in is voor een feestje is daarmee het eerste Lelystadse Meezingfestijn een feit.

Roy Oostweegel
Waar je Lelystedeling Roy Oostweegel tegenkomt is muziek niet ver weg, en ook andersom! In Lelystad trad hij onder andere op als voorprogramma van Martijn Fischer in Corneel en zong hij op de afterparty van Jordaan in de Polder. Roy heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd wat duidelijk te merken is aan zijn veelzijdige setlist. Ieder weekend treedt hij op door heel Nederland voor steeds weer een ander enthousiast publiek. Zijn passie voor muziek en vermaak straalt uit naar alle aanwezigen in de zaal, of gezellig op straat tijdens een braderie. Deze entertainer in hart en nieren weet het podium optimaal te benutten om het publiek te vermaken!


Pluk & Oogstfeest op 13 oktober Mill (Noord-Brabant)

Zondag, 13 okt 2019 11:00 – 18:00
Locatie: Kasteel Tongelaar, Tongelaar 12, Mill
Categorie: Feest
Om de herfst te verwelkomen is Kasteel Tongelaar van Brabants Landschap een hele zondag lang het decor voor een culinair oogstfeest, met eerlijk en lokaal eten, een Smaakmarkt van producenten uit de regio, wildpluk-wandelingen en live-cooking. Op het binnenplein kun je lekker eten van het Buffet des Overvloeds. Het historische bakhuisje is in gebruik door de bakker en in de boomgaard mogen kinderen zelf appels plukken en moes maken. Er zijn ezeltjes, pony's, natuurknutsel-activiteiten en muziek.

Het Pluk & Oogstfeest is een gratis herfstfestival en iedereen is welkom!

Zondag, 13 okt 2019, autonavigatie: Parkeerplaats Kasteel Tongelaar Hoogedijk Mill invoeren!
Informatie:

mail@plukenoogstfeest.nl
www.plukenoogstfeest.nl
www.kasteeltongelaar.nl