Home » Uitjes » Evenementen » Evenement

Evenement


Western Experience 2020 op 25 en 26 januari Den Bosch (Noord-Brabant)

Het grootste allround Country & Western festival van Europa komt weer naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Op 25 en 26januari vindt de 25e jubileum editie van Western Experience plaats, waar je alles vindt uit de tijd van het Wilde Westen.

Het thema Western komt overal terug
Tijdens de Western Experience ervaar je Western in vele facetten. Zo tref je onder andere: countrymuziek, Western riding, Indiaanse PowWow dansen, line dancing, American wheels (auto's en trucks).

Western Markt
Zoals ieder jaar kun je tijdens Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere country en Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

Facebookpagina Western Experience 2020
Openingstijden
Zaterdag 25 januari 2020 10.00 - 21.00 uur
Zondag 26 januari 2020 10.00 - 18.00 uur


Modelbouwshow.nl in Goes (Zeeland) op 15 en 16 februari 

Op 15 en 16 februari 2020 opent Zeelandhallen Goes haar deuren voor de 28e editie van Modelbouwshow.nl. Dé grootste Modelbouwshow van de Benelux is een festijn voor jong en oud waar liefhebbers van modelbouw & bouwstenen volop kunnen ontdekken, beleven en kennis uitwisselen. De hallen worden gewijd aan 'Bouw je wereld' en het uitgelichte thema voor dit jaar is 'papier/kartonmodelbouw'.


Internationaal Opel-Treffen 2020 in Dronten (Flevoland) op 19 april

Gegarandeerd Opel-plezier met de mooiste Opels. Van compleet origineel tot helemaal gepimpt, van Blitz tot Insignia, veel Opel modellen passeren de revue.
Op zondag 19 april 2020 kun jij dit allemaal voor de allerlaatste keer beleven op het Internationaal Opel-Treffen in Dronten.
Het Internationaal Opel-Treffen is hét uitje voor het hele gezin! Want behalve al die Opel modellen is er meer, veel meer, te beleven. Ook is er muziek, goede catering, een kinderspeelhoek met vele kinderactiviteiten en een erg grote, deels overdekte, onderdelenmarkt!! Op deze onderdelenmarkt presenteren meerdere bedrijven zich met hun producten en/of diensten. Voor elke particuliere Opel-liefhebber is dit dé kans om net dat zeldzame onderdeel te vinden of die bijzondere service of dienst!

Heb jij ook zo’n geliefde Opel en wordt het weer hoog tijd met vele andere Opel liefhebbers (bij) te kletsen? Dit is je laatste kans om erbij te zijn! Koop snel je entree tickets voor het Internationaal Opel-Treffen 2020! Wees er snel bij voor de aller beste plekken en gebruik je online voordeel van 60% korting op de reguliere entreeprijs. Online tickets voor volwassene zijn slechts € 6,00 p.p. en kinderen betalen slechts € 2,50 p.p. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang tot het evenemententerrein.

**Deze actie is geldig tot en met 29 februari 2020**

 


Turffeest in Westerhaar-Vriezenveense wijk (Overijssel) op 15 en 16 mei

HET MUZIEK SPEKTAKEL VAN 2020!
2020 het jaar waarin Westerhaar-Vriezenveensewijk 135 jaar bestaat. Tijd om een swingend en groots evenement te organiseren. 5 ondernemers uit het dorp hebben de koppen bij elkaar gestoken en de stoute schoenen aangetrokken. Op die manier is Jamie Events ontstaan, deze stichting heeft het doel om jaarlijks een terugkerend event te organiseren. Jamie Events bestaat uit Johan Kleine, Adrie Wiersma, Meindert Zomer, Israel Basmaci en Eddy Olsman. We gaan op 15 en 16 mei 2020 een gigantische feesttent plaatsen op het koningin Maxima plein en 2 dagen lang zal het podium bestegen worden door een groot aantal bekende artiesten. Dit evenement wil je niet missen hier moet je zijn geweest, hier word nog jaren over nagepraat.

 


Postert meet Hollandia in Posterholt (Limburg) op 23 mei 2020

Op 23 mei 2020 organiseert Schutterij Sint Mathias & Cornelius Posterholt een spetterende Hollandse avond, genaamd Postert meets Hollandia!

Op zaterdag 23 en zondag 24 mei 2020 vindt in Posterholt een schuttersweekend plaats.

Op de zaterdag vindt een Hollandse avond plaats met optredens van Frits Verhoeven, Rutger van Barneveld, Martino Kluitmans, Justen de Wildt, Diego Holzken, John de Bever en Django Wagner.

Het belooft een fantastisch spektakel te worden, dus koop die tickets, want op=op (16+). De tent zal vanaf 20:00 uur geopend zijn.

Mis het niet! Kom en beleef het samen!


Havendagen Tholen (Zeeland) op 6 juni 2020

De Havendagen Tholen worden zaterdag 6 juni 2020 gehouden in het kader van 75 jaar bevrijding. Van een jaarmarkt tot een kampement met ruim 70 legervoertuigen. Diverse bijzondere demonstraties van defensie o.a. Korps Nationale Reserve, Koninklijke Marechaussee, Marine en Luchtmacht. Maar ook diverse optredens van bekende artiesten, Army Air Force Show, doedelzakband, nostalgische kermis met o.a. een reuzenrad, een food- en visplein, drakenbootrace, rondvaarten, straattheater, historische schepen en veel meer. Toegang tot het event is gratis. Parkeer voorziening met pendelbussen aanwezig. Bezoek het grootste event van de Gemeente Tholen voor een gezellig dagje uit. 

Facebookpagina Tholen Sterk

 


Maand van de Mystique centrum Roermond (Limburg) Juni 2020

Roermond krijgt in juni 2020 haar eerste grote kunstmanifestatie: Maand van de Mystique. Een tweejaarlijkse kunstzinnige ontdekkingstocht door de binnenstad van Roermond met talloze en uiteenlopende tentoonstellingen, presentaties, opvoeringen en concerten om te beleven. Niet alleen de bekende en iconische gebouwen zoals de Kathedraal, de Munsterkerk, ECI Cultuurfabriek, Caroluskapel en het Cuypershuis tonen kunst, performances en muziekuitvoeringen, maar ook op onverwachte plekken kom je in aanraking met een breed aanbod van cultuur. Kunstenaars, componisten, musici, performers, theatermakers, choreografen,striptekenaars, graffiti-kunstenaars, alle artistieke disciplines zijn vertegenwoordigd. Naast grote (inter)nationale namen is er ook ruimte voor allerhande lokale initiatieven, van huiskamerconcerten tot spontane streetdance, van een pop-up-restaurant tot een exquise fijnproeverij in samenwerking met lokale horeca.