Home » Uitjes » Evenementen » Festival

Festival


Plaats hier ook gratis jouw festival. Zoek je een festival ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over festivals.   


Zuiderzeepop Enhuizen (Noord-Holland) op 16 maart

Zet zaterdag 16 maart maar in je agenda, want dan gaat de eerste editie van "Zuiderzeepop" in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen van start. 

Een heus muziekspektakel, want vanaf 15:00 uur tot 01:00 uur zullen wel 18 toffe bands uit de regio hun opwachting maken. 

Van skiffie tot pop, van akoestisch tot rock. Genoeg muziek voor een lekker ouderwets dagje genieten van deze live optredens.

Met o.a.: Hans Malagride & Danique Peereboom, Vintage, Bottle up and go, Alice, Pro-Feel, Les Hommes du Nord, U2 2U, That's for you, The Castalettes, On Fire, Just Wednesday, Petoempers, Music Machine, Maple Leaf, Boogie Dogs, What about Bob, Stereo Types en afsluiter Steal. 

Voorverkoop E-Tickets €8 & aan deur €10
Meer info en E-tickets: zuiderzeepop.nl of facebook.com/zuiderzeepop


Festival Kopje Cultuur De Vesting op z'n Kop te Steenwijk (Overijssel) op 13,14 en 15 september 2019

Steenwijk wordt het tweede weekend van september weer hét culturele hart van de regio. Het Uitfestival Kopje Cultuur neemt je mee in de cultuur van de Kop van Overijssel en ver daarbuiten. 
Het brengt Uitmarkt, Monumentendag en Straattheaterfestival samen en laat publiek van jong tot oud de cultuur beleven. 

Overal in de stad barst het van de activiteiten op het gebied van muziek, theater, dans en unieke acts. Bekijk optredens van professionele landelijke en internationale groepen, volg workshops en bezoek speciaal voor het festival gemaakte producties, activiteiten, exposities en inloopconcerten gemaakt door regionale verenigingen en amateurgroepen. 

Geniet van al het veelzijdige talent dat Steenwijk rijk is tijdens het Kopje Cultuur Festival. 
Jaarlijks wordt het bezocht door ruim 25.000 bezoekers. Het brede publiek beleeft het festival als bijzonder, feestelijk, hoogstaand en cultureel en dat allemaal gratis toegankelijk. Dat mag je niet missen!

Facebookpagina Festival kopje Cultuur