Home » Uitjes » Evenementen » Festival

Festival

Plaats hier ook gratis jouw festival. Zoek je een festival ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over festivals.   


Midsummer Bluesnight 2019 Mechelen (Limburg) 29 juni

Op zaterdag 29 juni 2019 staat, in het uiterste zuiden van Zuid-Limburg, alweer de elfde editie van Midsummer Bluesnight gepland. Na een zeer succesvolle 10e editie, die 2 mooie avonden opleverde en voor de 5e keer plaats vond in SpeciaalBieren Café In de Kroeën te Mechelen (NL), is de tijd voorbij gevlogen en staat de 11e editie alweer voor de deur. In Mechelen is het "goed toeven" en het Blues minnende publiek weet dit inmiddels ook zeer te waarderen dus zal in 2019 Speciaalbieren Café In de Kroeën wederom omgetoverd worden tot de gezelligste 'Juke Joint' van Limburg!

ZATERDAG 29 JUNI 2019 AANVANG 20.00 UUR
(Kaarten te verkrijgen voorverkoop € 10,- en aan de avondkassa € 12,50)

Op deze avond hebben wij weer 4 fantastische bands;
BOURBON STREET
STEVEN TROCH BAND 
SINNERBOY (UK). 

Op het kleine podium in het café zal BARN & BELLE het publiek aangenaam vermaken met Americana en Rootsmusic.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar à € 10,= en aan de avondkassa voor € 12,50. 
Kaarten zijn te verkrijgen bij;
Speciaal Bieren Café In de Kroeën te Mechelen, Hoofdstraat 23, tel: 043 4551262 
Stichting Midsummer Bluesnight, Stokhem 42 Wijlre, 06 53536674.

Faceboopagina Midsummer Bluesnight


Festival Kopje Cultuur De Vesting op z'n Kop te Steenwijk (Overijssel) op 13,14 en 15 september 2019

Steenwijk wordt het tweede weekend van september weer hét culturele hart van de regio. Het Uitfestival Kopje Cultuur neemt je mee in de cultuur van de Kop van Overijssel en ver daarbuiten. 
Het brengt Uitmarkt, Monumentendag en Straattheaterfestival samen en laat publiek van jong tot oud de cultuur beleven. 

Overal in de stad barst het van de activiteiten op het gebied van muziek, theater, dans en unieke acts. Bekijk optredens van professionele landelijke en internationale groepen, volg workshops en bezoek speciaal voor het festival gemaakte producties, activiteiten, exposities en inloopconcerten gemaakt door regionale verenigingen en amateurgroepen. 

Geniet van al het veelzijdige talent dat Steenwijk rijk is tijdens het Kopje Cultuur Festival. 
Jaarlijks wordt het bezocht door ruim 25.000 bezoekers. Het brede publiek beleeft het festival als bijzonder, feestelijk, hoogstaand en cultureel en dat allemaal gratis toegankelijk. Dat mag je niet missen!

Facebookpagina Festival kopje Cultuur


Kadepop Festival 2019 op 21 en 22 september in Groningen

Wanneer je naar Kadepop gaat, weet je zeker dat je verrast wordt door opkomend (inter)nationaal talent, maar ook zeker een aantal gevestigde namen! Het festival bestaat uit een mix van creativiteit, cultuur, entertainment en food in een stoer jasje. Het festivalterrein, het Suikerunie-terrein, draagt bij aan de unieke sfeer die Kadepop neerzet. Kortom: ongeraffineerd gesuikerd uniek. Op 21 september aanstaande wordt het Groningse festival voor de achtste keer georganiseerd. Check facebook voor de line up en koop snel je kaarten!

Facebook Kadepop Groningen