Home » Uitjes » Evenementen » Festival

Festival


Brasa Festival op 21 oktober in Utrecht

Brasa Festival is een cultuurevent met optredens van bekende artiesten tot een nieuwe generatie talentvolle jongeren die zich, vanuit hun bi-culturele achtergrond, hebben (door)ontwikkeld. Zij staan met hun bijzondere en vernieuwende producties in de schijnwerpers. Daardoor is het festival een mooie mix van o.a. kaseko, soul, reggae, bollywood, jazz, latin, baithak gana en (Suri-) pop, die zijn verwerkt in muziek-, zang- en dansacts.

Een gezellige dag voor familie, vrienden en kennissen, voor jong en oud, voor alle culturen, waar ontmoeten en genieten centraal staat. Met heerlijke hartige en zoete snacks, eten en drinken volop verkrijgbaar. Start vanaf 14.00 (inloop vanaf 13.30 uur) tot ca. 22.00 uur.

Line-up: Trafassi, Passion UrbanKawina, Denise Jannah's Soul Train, A Mili, Awaaz, Scotown, The Dubbeez, Sandeep Badloe & SR-Music, Prashant Samlal Quartet, Ronald Snijders, ABINTU, Dana Fung Loy, DJ Dab. Ook entertainment voor de allerkleinsten.

Locatie festival: TivoliVredenburg Utrecht

Facebookpagina Brasa Festival

Jazz festival Zutphen op 28 oktober

Jazztocht met 23 deelnemende pubs/bands, spelend in vele jazz ( & So) -stijlen op en rond de markt, met bovendien 2 streetparade-bands & 2 dansgroepen


Halloweenfair West-Friesland Festival op 21 en 22 oktober Bovenkarspel

Begin de Herfstvakantie met "Halloweenfair West-Friesland."

Halloweenfair West-Friesland, ondertussen een begrip in West-Friesland (NH), gaat tijdens de Herfstvakantie op 20 en 21 oktober alweer voor de vierde maal van start op de camping De Gouwe Stek" Gouw 11 ,1601 BS in Bovenkarspel. 

Het terrein wordt omgetoverd tot een "Halloween Wereld" waar jong en oud vele uurtjes zoet kunnen zijn. Dit om weer duizenden bezoekers uit heel Nederland te kunnen ontvangen en te vermaken. Een beetje eng, maar met een knipoog.

Met een super gezellige (avond)braderie met 50 standhouders, lekker eten, live entertainment, figuranten en bijna 20 activiteiten zoals "Pompoen boogschieten", "Chemisch graaien" en "Bot vangen". 

Met Marshmallows roosteren, schminken en een nieuw, spannend spookdoolhof wat zaterdagavond, samen met het sfeervol verlichte terrein voor de volwassenen, een beetje spannender zal zijn.

Ook kun je kans maken op de befaamde Koentje Pompoentje bokaal met 
de Miss & Mr. Halloweenverkiezing" of win een leuke prijs met "pompoen snijden".

Facebookpagina Halloweenfair

Volwassenen €3,50/Kinderen vrij Entree/Stempelkaart €3,50

Zaterdag 13 - 21 uur
Zondag 11 -18 uur


Plaats hier ook gratis jouw festival. Zoek je een festival ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over festivals.