Home » Uitjes » Evenementen » Festival

Festival


Midzomergrachtfestival 15 tot en met 24 juni Utrecht (Utrecht)

Midzomergracht festival viert van 15 t/m 24 juni 2018 voor de 22e keer seksuele en genderdiversiteit. 

De roze en aanverwante organisaties van Utrecht organiseren in samenwerking met de vrijwilligers van het festival de activiteiten van het Midzomergracht festival rondom de pijlers Sport, Educatie, Cultuur & Pride. Tien dagen lang kan je meedoen aan of kijken naar allerlei activiteiten op het gebied van cultuur, sport, bijzondere exposities en allerlei feesten. Door de fantastische, typisch Utrechtse sfeer is het aantrekkelijk voor een breed publiek. 

De meeste activiteiten zijn gratis.


Manus van Alles festival, 18e editie Maastricht Limburg op 24 juni

Jaarlijks multicultureel festival met een mix van exotische culturen en Maastrichtse ambiance.


Voor niets gaat de zon op festival Groningen op 27 juni

Voor niets gaat de zon op is een festival dat bedoeld is voor mensen die met weinig financiële middelen moeten zien rond te komen.


Zomerfestival Muziekpakhuis 'Ciao Italia' 7 juli Amsterdan (N-H)

Hét jaarlijkse Zomerfestival van het Muziekpakhuis Amsterdam met als thema 'Ciao Italia'!

* 3 buitenpodia op de Bosboom Toussaintstraat, A’dam West
* Je waant je op een heus piazza in ITALIË met: muziek, tarentella, dans, hapje drankje ,zon én ijs

Een uitgebreid muzikaal programma met heel veel Italiaanse muziek: klassiek, jazz, pop & opera (meezingen va. 16u45) 

Special act: Etna Sun (Southern Italian Folk Music Band)
Slotact: Filmorkest 'Shot in the Dark' met filmprojecties


14 tot en met 20 juli Nijmegen Gelderland Festival op 't Eiland

Festival op 't Eiland is het meest tropische festival van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten! Met uiteenlopende theatervoorstellingen, straattheater, muziekacts en kinderactiviteiten op unieke locatie: het Stadseiland van Nijmegen. De hele week vaart er een pontje de Waal over om makkelijk van stad naar stadseiland te komen – een belevenis op zich!

Facebook Festival op 't Eiland 

Twitter Festival op 't Eiland


FOREVER YOUNG FESTIVAL op 22 augustus 2018 Almere Flevoland

Naast alle festivals voor jongeren hebben nu ook de senioren hun eigen feestje; het Forever Young Festival op 22 augustus in Almere. Er is heel veel te beleven tijdens dit mooie evenement, waar tienduizend mensen worden verwacht. Op acht plekken vinden grotendeels overdekte activiteiten plaats. Theater, muziek, straatartiesten, workshops, een nostalgische kermis en ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Bijzonder is dat voor de toegang niet betaald hoeft te worden. De organiserende stichting wil zoveel mogelijk oudere mensen bij elkaar brengen om ze een plezierige dag te bezorgen. Sponsors maken dit financieel mogelijk. Bezoekers moeten wel minimaal 65 jaar zijn. Eventuele jongere mantelzorgers mogen ook mee naar binnen. Iedere bezoeker dient in het bezit zijn van een toegangskaart.

Bestel nu uw gratis toegangskaarten 

Bekijk hier de promo video van het festival

Facebook pagina van het festival

Nacht van het witte doek te Deurne

Gratis openluchtfilmfestival Nacht van het witte doek van 24 tot en met 26 augustus te Deurne Noord -Brabant

Het programma van Nacht van het Witte Doek 2018 kent weer aantal verrassingen. Allereerst is er een zomer voorprogramma, met buitenfilms in de tuin van De Wieger op de zaterdagen 4 en 11 augustus en een Vriendenfilm op zaterdag 18 augustus. Dan op donderdagavond 23 augustus op de terrassen rond de markt voor het eerst De Grote Terras Film Quiz. Het festival opent op vrijdagavond met muziek van Sukaria en daarna de film "Passengers" Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er dan totaal 25 films op 16 locaties te zien. Voor de kinderen op zaterdag "Kunst op Straat" en op zondag Deurne's Got Talent en het grote culinaire event "Taste Sensation". En niet te vereten "De Nacht Draait Door" op zaterdag met bijzondere gasten. Genoeg om dit weekend met het programmaboekje in de hand voor ieder iets bijzonders aan te kruisen en te bezoeken. Geniet er van.

Facebook pagina nacht van het witte doek


Plaats hier ook gratis jouw festival. Zoek je een festival ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over festivals.