Home » Uitjes » Evenementen » Food festival

Food festival


 

 

Kookidee.nl is een hele leuke website met alles op het gebied van koken maar heeft ook een agenda met de Foodfestivals in Nederland.Heerlijk Bergen (Noord-Holland) op 21 tot en met 23 juni

Heerlijk Bergen tovert van 21 t/m 23 juni het Ruïnekerkterrein om in een waar foodfestijn voor jong en oud. Net als vorig jaar staat Heerlijk Bergen in het teken van culinair genieten op wielen met familie, vrienden en dorpsgenoten in een ongedwongen setting.

Diverse foodtrucks worden gerund door lokale restauranthouders en deelnemers met een binding met Bergen en verzorgen de lekkerste gerechten. De aanbieders tot nu toe zijn:
• The Bourbon Room
• Bij Merel
• Gina's Catering Service
• Looping Good
• Franique
• Eet op Locatie
• Cunst
• Julie's
• Stichting Heerlijk Bergen

Verwacht:
Semi-akoestische optredens van lokale artiesten - Een uitgebreide kinderhoek - Straattheater - Diverse speciaalbiertjes - Heerlijke Wijnen - DJ's - Foodtrucks - Knusse en gezellige sfeer

*****Openingstijden*****
Vrijdag 21 juni 16.00-00.00 uur
Zaterdag 22 juni 13.00-00.00 uur
Zondag 23 juni 13.00-23.00 uur

---- Toegang tot Heerlijk Bergen is gratis! ----


Foodfestival aan de Zaan 28 juni Wormerveer (Noord-Holland)

Het grootste openluchtrestaurant van de Zaanstreek vindt dit jaar plaats op vrijdag 28 juni. Ruim 80 foodtrucks, kramen en stallen bieden de lekkerste gerechten, keukens, drankjes en producten aan. Er is muziek, entertainment en gezelligheid, er is een plein voor kinderen om te stuiteren en een plein voor senioren om te chillen. Grote kans dat je deze dag heel veel (oude) bekenden treft. Mis de 6de editie van het Foodfestival niet en kom ook genieten!


Smaakmarkt Wijk aan Zee

Smaakmarkt Wijk aan Zee (Noord-Holland) Iedere zaterdag van 6 juli tot en met 24 augustus

In 2019 vieren we de 7e editie van de Smaakmarkt Wijk aan zee. Met een kleine verandering: we gaan deze zomer voor de zaterdagavond. Dat doen we omdat we de markt maken met vrijwilligers en dat ook willen blijven doen.

De Smaakmarkt in Wijk aan Zee is een traditionele dorpsmarkt waar mensen samenkomen om elkaar weer eens echt te ontmoeten. Tijd hebben voor een gesprek, met bekenden, of juist onbekenden, onder het genot van een hapje, een drankje en muziek. Plaatselijke restaurants, mobiele keukens en liefhebbers bereiden er hun lekkerste gerechten: vers, smakelijk, met een verhaal en altijd met aandacht gemaakt. Je kunt er alles proeven, of uitgebreid eten. Ook zijn er op de markt waren om mee naar huis te nemen.

De Smaakmarkt is de fijnste zomeravondmarkt in het leukste dorp van Noord-Holland.