Home » Uitjes » Evenementen » Kerst 2019

Kerstmis 2019


Kerstmarkt Leusden (Utrecht) 2019 op 8 december

Ook dit jaar wordt Maxima's omgetoverd tot de gezelligste kerstmarkt van Leusden-Zuid. Op 8 december van 12:00 tot 19:00 uur bent u van harte welkom om te struinen langs de vele kramen en deel te nemen aan diverse activiteiten voor jong en oud. Uiteraard kunt u onder het genot van een warme chocolademelk of Glühwein genieten van heerlijke kerstmuziek en uzelf opwarmen bij een van de vuurkorven in de binnentuin. 
LET OP: Deze markt zal binnen plaatsvinden!

Maxima's (MFC Antares)
Maximaplein 7
3832 JS Leusden

Voor meer informatie:
maximasevenementen@gmail.com

Facebookpagina van deze kerstmarkt

 


Jolly Winter Wonderland Christmas Rides 15,22 en 27 december Wassenaar
(Zuid-Holland)

Op 15,22 en 27 december organiseren wij het jaarlijks terugkerend evenement: Jolly Winter Wonderland Christmas Rides. Op deze 3 dagen hebben we 2 rijtoeren per dag. De eerste rijtoer gaat van start om 16:30, de tweede om 17:30. 
In prachtige, met Kerstversiering verfraaide rijtuigen wordt er een rijtoer gemaakt rondom en door het centrum van Wassenaar. De rijtoer vind plaats als het donker begint te worden zodat alle lichtjes en Kerstversiering buiten en binnen goed te zien is. Voor het rijtuig lopen onze zware trekpaarden met bellentuig. 
Na de rit is er in onze prachtig versierde Jachtzaal, bij een knapperend houtvuur gelegenheid om te genieten van Goodies zoals: warme kruidenwijn, warme chocolademelk, Duitse Lebkuchen en chocola. 
Er zijn romantische miniatuurdorpjes in de sneeuw met op de achtergrond natuurlijk Kerstmuziek. Ook luisteren we naar het GreenWoods Paleisorgel, een van de grootste dansorgels van Nederland. 
Op sommige dagen wordt de mystieke Midwinterhoorn geblazen. Alleen in het "Midwinter"-seizoen is het, volgens tradities die teruggaan tot de Germaanse joelfeesten, toegestaan het eeuwenoude en mistroostige geluid te laten horen van de Midwinterhoorn.