Home » Uitjes » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Plaats hier gratis jouw braderie, markt of fair. Zoek je een braderie, markt of fair ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën.   


Brocante Liefde in Kasteel Maurick op 23 en 24 februari Vught (Noord-Brabant)

'BROCANTE LIEFDE' 
KASTEEL MAURICK IN VUGHT

Verscholen in de natuur op een eilandje in rivier de Dommel. Daar staat ineens een verbluffend kasteel compleet met ophaalbrug, hoog prijkende torens en rood-witte luiken. De stijlvolle inrichting, met een moderne knipoog, past uitstekend bij de fair
'BROCANTE LIEFDE' IN KASTEEL MAURICK.
Op 23 en 24 februari 2019 vind je ruim 30 brocanteurs in de stijlvolle kamers zoals de Jachtkamer, van Lanschot, Haardkamer, Mauderick, en Herenkamer. Je vindt hier de mooiste brocante, van stoer tot sober en van romantisch tot industrieel, uit o.a. Frankrijk , België en Engeland.
In de gezellige brasserie 'Catharina van Maurick' staat verse koffie voor je klaar en kun je terecht voor een heerlijke lunch.

Openingstijden: 
23 februari 2019 10:30-16:30 24 februari 2019 10:30-16:30

Entree: € 3,50
Kinderen tot 12 jaar gratis.
Parkeren gratis.
Adres: 
Kasteel Maurick 
Maurick 3 
5261 NA VughtZeldzaam Mooi Markt 24 februari Deventer (Overijssel)

Op zondag 24 februari 2019 staan meer dan 75 lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers op de Zeldzaam Mooi Markt op het buitenterrein van Fooddock in het Havenkwartier in Deventer. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten en ambachtelijke lekkernijen, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt die ene unica en is er voor ieder wat wils. Van houten (woon)accessoires, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kunst, kleding, sieraden en nog heel veel meer. In de historische silo van Fooddock schuif je gezellig aan om heerlijk te eten. Langs de kant vind je allerlei keukens met elk hun eigen specialiteit. Je vindt hier van alles: van duurzame sushi tot biologische frieten, traditioneel Italiaans, frozen yoghurt en nog veel meer. Zo kan iedereen zijn favoriete gerechten proeven na een bezoekje aan de Zeldzaam Mooi Markt.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude vinyl singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

Juist de niet-alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder. 

Waar: Fooddock Deventer Zuiderzeestraat 2 7411 MC Deventer
Wanneer: 24 februari 2019 van 11:00 tot 17:00 uur
Toegang is gratis

Facebookpagina ZeldzaamMooi


Tweedaagse VerzamelaarsJaarbeurs Utrecht op 13 en 14 april 2019.
++++
Op 13 en 14 april 2019 wordt de Jaarbeurs Utrecht twee dagen omgetoverd tot de grootste verzamelbeurs van Europa. Op vele honderden kramen verdeeld over 5 beurshallen is alles te vinden, te koop en te doen dat met verzamelen te maken heeft. Naast de vele verkoop stands zijn er ook speciale exposities, signeersessies en presentaties. In hal 12 is de Mega Platen & CD Beurs. Op vrijwel elk verzamelgebied zijn binnen- en buitenlandse specialisten aanwezig. De VerzamelaarsJaarbeurs is een gezellige plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Voor wie graag snuffelt in antiek en curiosazaken, verzamelt of gewoon een gezellig dagje rond wil wandelen en unieke items zoekt is de halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs een waar paradijs.
++++
Za 13 en zo 14 apr 2019 UTRECHT Int. VerzamelaarsJaarbeurs, resp. 9 (10) -17 uur. Ook za 16 en zo 17 nov 2019


Open dag en (zeemans)markt Uitgeest (Noord-Holland) op 19 mei

De Open Watersportdag trekt elk jaar duizenden bezoekers naar het terrein van Watersportcentrum Uitgeest. Hier kunt u varen in een supersnelle boot, duiken in een duiktank, paling roken en deelnemen aan vele verschillende activiteiten. 

Ook is er een gezellige zeemansmarkt met voor ieder wat wils. En uiteraard wordt er ook gezorgd voor de innerlijke mens, onder andere door de horecagelegenheden die op ons terrein gevestigd zijn.

Facebookpagina Watersportcentrum UitgeestVoorjaarsfair Jelsum (Friesland) op 20 april

Een lustrum voor de voorjaarsfair Dekema State in Jelsum. In 2019 voor de 10e keer een fair op deze prachtige locatie. Verspreid over het landgoed en in de verbouwde boerderij staan zo’n 60 standhouders met uiteenlopende waren. Als vanouds weer veel kwekers, zoals Kabbes, De Beemd en Jacobs, huis-en tuindecoratie, linnengoed, losse thee, Engelse country artikelen, brocante, jams, boeken, poffertjeskraam, Italiaans brood, ijs, gerookte paling en nog veel meer! Groei en Bloei is ook aanwezig met een stekjesruil en promotie. 
De State, ingericht in oude stijl, is te bezichtigen tegen een gereduceerd tarief van 2 euro, kinderen 1 euro. Toegang tot de fair en parkeren is gratis! Om 11 en 15 uur is er een bloemlezing over Stinzenplanten door Willem van Riemsdijk, bekend van de Dokterswoning in Stiens. Om 14.00 uur een wandeling over het landgoed met als thema ‘eetbare planten’. 
Dekemastate is geopend van 10.00 tot 17.00 uur, Dekema State, Jelsum (Fr), volg de borden met aanwijzingen parkeren. Meer informatie vindt u op www.dekemastate.nl of www.leeuwarden.groei.nl