Home » Uitjes » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Plaats hier gratis jouw braderie, markt of fair. Zoek je een braderie, markt of fair ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën.   


Zaterdag 24 augustus 2019 Curiosa Markt op Rembrandtweg Amstelveen (Noord-Holland) 

Op zaterdag 24 aug. a.s. ligt de Rembrandtweg Amstelveen van 10 tot 16.30 uur vol met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan antiek, brocante, curiosa en verzamelobjecten. Tientallen exclusieve standhouders presenteren en verkopen zeldzame en bijzondere objecten op deze mooie locatie in centrum Amstelveen. Er is van alles op deze markt te vinden: brocante en curiosa, kleinste snuisterijen, prenten, schilderijen, zilverwerk, sieraden, servies, bestek, spiegels, glaswerk, antiquarische boeken en andere objecten uit Grootmoeders Tijd, enz. Liefhebbers  van Vintage, Brocante en Curiosa, enz. kunnen op deze markt zeker datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn. De toegang is gratis

Za 24 aug 2019 AMSTELVEEN Curiosa Markt Rembrandtweg 9-16.30 uur.  


Zaterdag 24 augustus 2019 Centrummarkt in Hoofddorp (Noord-Holland).

 

 Op zaterdag 24 aug a.s. organiseert B-O-B-Promotions van 10-17 uur een Centrummarkt in Hoofddorp. De Marktlaan staat van Febo tot Stamplein vol met marktkramen. Tientallen deelnemers bieden de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste braderie artikelen aan. Ook kan men hand-home made artikelen en verzamelobjecten bewonderen. Centrum Hoofddorp wordt ieder weekend zeer druk bezocht. Kom allemaal kijken of er op deze gezellige markt voor u iets moois is weggelegd. Ook zijn er Centrummarkten Hoofddorp op 28/9, 26/10, 30/11.  Er zijn nog een paar mogelijkheden tot deelname. 

Za 24 aug 2019 HOOFDDORP Centrum Markt Marktlaan 10-17 uur. Ook 24/8, 28/9, 26/10, 30/11. 


Tweedaagse Kunst- en Antiekdagen Den Haag op 24 en 25 augustus 2019.

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019 is in Den Haag de 26e editie van de Haagsche Kunst- en Antiekdagen. Op het prachtige Lange Voorhout kunnen liefhebbers van de schone kunsten en geïnteresseerden in antiquiteiten, brocante, curiosa, oude prenten, zeldzame boeken, vintage, verzamelobjecten, kunst en cultuur twee dagen lang van 10-17 uur hun hart ophalen en kijken of er iets van hun gading bij is. Dit jaar staan er op het Lange Voorhout bijna 200 stands, verdeeld over het gehele evenemententerrein, vanaf de Amerikaanse Ambassade tot aan de Kloosterkerk. Er is een Keramiek en Beeldhouwmarkt met standhouders uit binnen- en buitenland, die hun nieuwste en zeer gevarieerde collecties aan het publiek tonen. Als bezoeker is dit de uitgelezen plek om een origineel kunstwerk te vinden voor een aantrekkelijke prijs. Er is een stand, waar alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en vele andere Plaatjesalbums kunnen worden bewonderd. Oude landkaarten en schoolplaten van Isings, Koekkoek en Jetses doen een ieder terugdenken aan de schooltijd van weleer. Bij het Venduehuis aan de Nobelstraat worden tijdens dit weekend kijkdagen georganiseerd voor de aankomende najaarsveiling. Diverse galeries en bedrijven hebben speciale activiteiten, workshops, lezingen en presentaties gedurende dit weekend. Natuurlijk kunt u ook voor een hapje en een drankje terecht bij de horecagelegenheden. De Haagsche Kunst- en Antiek Tweedaagse is met zijn vele duizenden bezoekers één van de meest karakteristieke evenementen in Koninklijk Den Haag en u mag u zeker niet missen. 
 
Za 24 en zo 25 aug 2018 DEN HAAG Haagsche Kunst- en Antiekdagen, Lange Voorhout 10-17 uur. 


Kunstbazaar Oosterpark Amsterdam (Noord-Holland) op 24 augustus

Dit keer wordt de Kunstbazaar niet binnen gehouden, maar buiten in het Oosterpark, tijdens het Tropisch Oost festival op 24 augustus! 

Ben je op zoek naar mooie schilderijen, (Pakistaanse/Indiase) kleding, mozaïek/keramiekwerken, handgemaakte decoraties of iets anders unieks voor jezelf of om als cadeau te geven? Of wil je liever Pakistaans eten proberen? Bezoek ons dan zeker op 24 augustus in het Oosterpark! Gewoon even een dagje uit! Voor de kinderen zijn er springkussens beschikbaar.

Entree is helemaal gratis! Ingang van het park voor de Kunstbazaar is tegenover het OLVG ziekenhuis.


Boekenruilmarkt & 2e hands boekenmarkt op 24 augustus te Vlissingen (Zeeland)

Kom langs met de (lees) boeken die je wil ruilen en wie weet ga je met een nieuwe collectie leesvoer naar huis.
Des te meer bookswappers komen des te meer kans op een mooie ruil.
Geen boeken om te ruilen? Geen probleem, er is ook losse verkoop van zgan boeken deze dag. Eén en ander vind plaats in ons riante tuinhuis , waar we deze dag tevens lekkere koffie en thee met home made cakes verkopen.
Tips voor deze swap: 
*Neem alleen (vrij recente ) leesboeken mee, hobbyboeken, oudere boeken en encyclopedieën en dergelijke vinden weinig aftrek. 
*Twijfel je, of wil je kijken of er bepaalde boeken aangeboden kunnen worden? Stuur via onderstaande facebook link een PB bericht even en we kijken samen even of het loont, voordat je met de boeken gaat sjouwen! Tijd: van 10.00 tot 16.00 (24 augustus is de 2e editie)


Slabroekse Buitenmarkt op 24 en 25 augustus te Uden (Noord-Brabant)

De slabroekse buitenmarkt 24 en 25 augustus in Uden 
Feelgood in de Maashorst. Op zaterdag en zondag 24 en 265 augustus van 10-17 uur. De geur van koffie op een zonnig boerderijterras, de 'waar' mooi uitgestald op de diverse kraampjes, een vleugje Ibiza, verse producten, vintage en ruige stoere woonaccessoires, kadootjes, kleding, kunst, sieraden, hip en of handgemaakt! Een biertje of wijntje na het shoppen. Dat is de slabroekse buitenmarkt. Twee dagen genieten met ook iedere dag weer andere standjes. De toegang en parkeren is gratis. Zaterdag en zondag 24 en 25 augustus. Locatie : Landgoed Blauwrijk Hoogslabroekseweg 3 5406 VP Uden 10-17 uur . 
Info : 0651540050 slabroeksebuitenmarkt@gmail.com


Op 25 augustus is er Oogstfeest op de Doarpstún in Snakkerburen boven Leeuwarden (Friesland)

Boeren, burgers en buitenlui! Het is bijna zover: 25 augustus a.s. kun je weer het jaarlijkse Oogstfeest op de Doarpstún in Snakkerburen beleven, van 1 tot 5 uur ’s middags en de toegang is gratis. Wat gebeurt er allemaal? Naast de reguliere verkoop van groente, bloemen en fruit gaat het om kinderactiviteiten, rondleidingen, demonstraties, kraampjes, lekkernijen en muziek. Als het weer weer meewerkt wordt het weer fantastisch!


Brocante markt Venlo (Limburg) op 25 augustus

Op 25 augustus, van 11.00-17.00 uur, staan er op het Flujasplein (bij C&A) weer ruim 40 brocanteurs te shinen in hun rijkelijk gedecoreerde kramen, die vol staan met hun laatste vondsten. Mooie, stoere en landelijke brocante, boudoir, antiek, vintage en industriële items met een soms bewogen verleden zullen dan weer een nieuw thuis vinden bij hun nieuwe eigenaren! Maak er een leuk uitje van, want in Venlo, met zijn historische binnenstad, zijn dan alle winkels open en op de vele terrassen is het heerlijk vertoeven! WELKOM! 
De organisatie is wederom in handen van TheJo's Tijdloos uit Maasbree. Stoere en landelijke brocante met een vleugje vintage en antiek

Facebookpagina Brocante markt Venlo


Zomerbraderie Huizen (Noord-Holland)
tijdens Huizer bezemdagen op 30 augustus

Een gezellige zomerbraderie tijdens de Huizer bezemdagen in Huizen, waarbij er heel veel koopjes en laatste aanbiedingen de deur uitgaan.


Brocante Diligence in en om het Rijtuigenmuseum in Valkenswaard (Noord-Brabant) op 31 augustus en 1 september 

Stap terug in de tijd en kom snuffelen tussen de kramen vol met brocante schatten en antieke vondsten uit Engeland, Belgie en Frankrijk. De koetsen zijn afkomstig van befaamde rijtuigbouwers uit Nederland, Londen en Parijs.
Neem gerust plaats in een van deze prachtige koetsen, Ger van Beek fotografeert je graag met een dame gekleed in Victoriaanse stijl. Op het sfeervolle koetsenplein vind je verse koffie en diverse lekkernijen.

Entree: € 3,50
Kinderen tot 12 jaar gratis
Parkeren gratis.

Openingstijden:
Zaterdag 31 augustus : 10:00-16:30
Zondag 1 september : 10:00-16:30

Adres:
Rijtuigenmuseum Valkenswaard
Molenstraat 200
5554 TT Valkenswaard


Brocante Herfstfair Orvelte (Drenthe) op 31 augustus en 1 september

Sfeervolle herfstfair op een unieke locatie. Monumentendorp Orvelte is bij uitstek dé locatie voor deze fair.


(H)EERLIJKE HERFSTFAIR APELDOORN 2019 BEEKBERGEN (GELDERLAND)
op 7 en 8 september

De (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn, de groenste fair uit de wijde omgeving, viert dit jaar op 7 en 8 september haar eerste lustrum en daar zijn we reuze trots op. De afgelopen jaren mochten we ons verheugen in een groeiend aantal bezoekers. Met het thema van 2019 "Natuurlijk Groen" hopen we het aantal bezoekers van de voorgaande jaren opnieuw te overtreffen. 
Uit de reviews van de bezoekers blijkt dat het duurzame karakter in combinatie met de grote variatie in aanbod de (H)eerlijke herfstfair Apeldoorn, uniek in zijn soort maakt en daarmee een bezoek waart.
Ook dit jaar hopen we u en jou opnieuw te mogen verrassen met een grote diversiteit aan kramen en producten. Hierbij valt te denken aan: (vaste) planten, tuinontwerp, kleding, delicatesse, brocante, lifestyle etc. Evenals de afgelopen jaren bieden we daarnaast weer verschillende demonstraties in de vorm van bloemschikken, modeshows, schapendrijven, live muziek en andere optredens. 
En natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten. Ook voor hen is er meer dan genoeg te beleven. Zij kunnen een Kinder-doe-kaartje kopen om een kaarsje te dompelen, te bloemschikken, te grabbelen, helpen bij het schapendrijven en nog veel meer. 
Kortom een (h)eerlijk dagje uit voor het hele gezin. Kijk op onze website voor de actuele informatie. www.Herfstfair-apeldoorn.nl 

De (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn, 
7 en 8 september 2019 
Tuincentrum Het Hoogeland, 
Limburg van Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen.

Toegang:
Volwassenen €4,=
Groei&Bloei leden op vertoon van pas €3,=
Kinderen 4 – 14 jaar €2,=
Kinderen 0 – 4 jaar gratis
Parkeren per auto €2,= 
De opbrengst van het parkeren komt ten goede aan de bewoners van Het Hoogeland. 


Brocante Markt Klein Frankrijk te Mijnsheerenland (Zuid-Holland)
op 21 september

Op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas wordt voor de 8ste keer een brocante markt georganiseerd.

Brocante liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Ruim 200 deelnemers tonen hun mooiste schatten en unieke vondsten.Het aanbod varieert van antiek tot brocante, vintage meubelen, verzamelingen, streekproducten.

Bezoekers kunnen heerlijk struinen en genieten van culinaire versnaperingen bij de Foodtrucks. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons. Kom een kijkje nemen en proef de sfeer!

De entree bedraagt 4,00 inclusief parkeren
Kinderen tot 10 jaar gratis
De markt is geopend van 9:00 tot 17:00 uur
Facebookpagina
Locatie:
Recreatieoord Binnenmaas
Vrouwehuisjesweg 1
3271 LX Mijnsheerenland


SlotFair bij Slot Zeist (Utrecht) op 21 en 22 september

Het prachtige Slot Zeist in Zeist is zaterdag 21 en zondag 22 september het toneel van de Brocante TuinFair. 

De Brocante TuinFair is van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. 

Beiden dagen zijn voornamelijk spullen van antiekmarkten uit Frankrijk en België te koop. De stijl is wat 'sleets', hetgeen inhoudt dat de antiek doorleefd is. De woonproducten zijn een selectie uit een verscheidenheid van stijlen en periodes. Denk aan vrouwelijke boudoirs, charmant speelgoed, prachtige meubels, kerk relikwieën en nog veel meer. Naast Brocante zijn er ook aanverwante producten aanwezig zoals snoeperijen, planten, bloemen en de reizende bakker.

Over Slot Zeist
Slot Zeist is gebouwd in de 17e eeuw en ontworpen door architect Jacobus Roman. Het slot was het lustoord van Willem Adriaan van Nassau en ademt vandaag de dag de sfeer van vroeger uit. Het slot is gevestigd aan de zuidkant van Zeist.

Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist
Openingstijden: 10:30 – 16:30
Datum: 21 en 22 september 2019
Provincie: Utrecht
Organisatie: Bon Brocante
Entree: € 6,00 p.p. (kinderen t/m 12 jr. onder begeleiding gratis)
(Honden alleen buiten in de kasteeltuin toegestaan, Slot Zeist is rolstoel toegankelijk)


Curiosamarkt Oude Kerk Naaldwijk (Zuid-Holland) op 27 en 28 september

Op zoek naar een origineel presentje voor je moeder of dochter, een puzzel voor uw kleinkind? Op zoek naar een stukje nostalgie in de vorm van een lp of theeservies uit grootmoeders tijd? Of een gezellig boeketje voor het weekend? Een kledingstuk of tas die in de winkel niet meer te krijgen zijn? Een envelop trekken in de populaire bakkersstand of een geheel verzorgde BBQ voor de hele familie winnen voor 1 eurocent? Een leuk kastje om je inboedel compleet te maken? Of 'gewoon' heerlijk struinen tussen de rijen boeken en snuisterijen? In de sfeervolle ambiance van de Oude Kerk in Naaldwijk vindt u het op 27 en 28 september 2019 allemaal! Meubels, vintage, elektronica, serviesgoed, boeken, platen, speelgoed, kerstartikelen, kleding, schilderijen, tassen, en meer! Gebruikte maar prima goederen voor een heel zacht prijsje. Vrijdagmiddag 27 september gaan de deuren van de Curiosamarkt om 15.00 uur open voor het publiek tot 21.00 uur 's avonds (met een pauze tussen 18.00-19.00 uur). Zaterdag 28 september open van 11.00-16.00 uur. De toegang is gratis. De organisatie van dit tweedaagse evenement wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers en de opbrengt komt volledig ten goede aan de instandhouding van het historische gebouw. Graag tot ziens op de Curiosamarkt!


Garage Sale Sas van Gent (Zeeland) op 5 oktober

Inwoners van Sas van Gent nodigen u uit om een kijkje te nemen in hun garage, tuin en schuur. En wie weet vind u juist hier waar u al jaren naar zocht.
Of komt u voor de sfeer en genieten van een dagje Sas van Gent.
En uw weet toch, wat we vandaag verkopen, is er morgen niet meer.


Kofferbak Verkoop Nederweert (Limburg) op 6 oktober

Zondag 6 oktober a.s. is het weer zover. De welbekende kofferbak verkoop van CV De Bengels start om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur.
Staat de zolder, garage, kelder of het tuinhuis te vol met overbodige spullen dan is de kofferbak verkoop een leuke gelegenheid om deze van eigenaar te laten verwisselen. Van 2e hands kleding, babyspullen, speelgoed tot boeken, klein huisraad en curiosa. Wil je als verkoper op de markt staan mail dan naar pr@cvdebengels.nl of bel naar
06-48146687 na 18.00 uur voor opgave.

Voor kinderen t/m 16 jaar zijn er speciale grondplaatsen waar zij hun eigen spulletjes mogen verkopen.
Enkel op zoek naar leuke 2e hands koopjes, Je bent van harte welkom op sportveld "De Bengele" in Nederweert. Voor info, reglement en prijzen kijk op www.cvdebengels.nl. Entree € 1,00 ( kinderen tot 12 jaar gratis). Toilet aanwezig
De koffie staat klaar!


Halloweenfair West-Friesland
Halloweenfair West-Friesland

Halloweenfair West-Friesland - Jubileum editie 19 en 20 oktober
Bovenkarspel (Noord-Holland)

Kom op 19 en 20 oktober gezellig griezelen bij de 5de editie van Halloweenfair West-Friesland en vier onze jubileum mee.
Een 2 daags familie, pop-up pretpark voor jou en de kids; een eindproject van de vrijwilligers van StecWF.
Ongeveer 4000 vierkante meter van Camping de gouwe stek in Bovenkarspel (Noord-Holland) is dan omgetoverd tot een heuse Halloween Wereld met jaarlijks tussen de 3000 en 4000 bezoekers en ruim 100 vrijwilligers.
Met een super gezellige braderie, vele activiteiten als; pompoen snijden, schminken, mep de Minion, pompoen boogschieten, maar ook diverse live optredens, vele figuranten en een superspannend spookhuis.
Kom je verkleed? Dan ding je mee naar leuke prijzen met de Miss.en Mister Halloween verkiezing.
Dit jaar met zaterdagmiddag prijzen voor jong tot 16 jaar én zaterdagavond voor de oudere Halloween liefhebbers!
Zaterdagavond wordt het terrein ook nog iets griezeliger en om het te vieren zijn wij dit jaar tot 10 uur open.

Zaterdag 19 oktober 13-22 uur
Zondag 20 oktober 11-18 uur
Facebookpagina
Twitterpagina
Entree tot en met 12 jaar gratis
Entree voor 13+ en volwassenen € 3,50.
Entree zaterdagavond € 2,-
Activiteiten Stempelkaarten € 3,50.(kleine) € 9,- (grote)