Home » Uitjes » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Plaats hier gratis jouw braderie, markt of fair. Zoek je een braderie, markt of fair ? Bekijk dan ook de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën. Op Uitidee.nl vind je een aantal tips die aan onze redactie zijn doorgegeven.  


 

Car Boot Sale 3 oktober te Oss (Noord-Brabant)

Een gezellige kofferbakmarkt voor iedereen! 

 


Brocante Markt Haarlem

Zaterdag  21 oktober  2021 Antiek en Brocantemarkt De Dreef Haarlem (Noord-Holland)

 

Op zaterdag 21 aug. a.s. is er in Haarlem op De Dreef, achter het provinciehuis, met in acht neming van de corona maatregelen, weer de traditionele Antiek- en Brocantemarkt. Op deze exclusieve en sfeervolle Dreef boulevard markt kan een ieder zich van 9 tot 16.30 uur in Montmartre wanen. Bent u misschien op zoek naar mooie, bijzondere en zeldzame objecten, dan moet u De Dreef eens bezoeken. Op deze markt staan een kleine 100 kramen vol met antieke schatten, zoals meubels, zilverwerk, sieraden, servies, bestek, spiegels, schilderijen, lampen, veel kleingoed en accessoires voor in huis, verzamelobjecten als Verkadealbums, Schoolplaten, Landkaarten en andere spullen uit ( groot ) moeders tijd. enz. Deze antiekmarkt is reeds jaren een begrip in Haarlem en verre omgeving. Op de Dreef is dit mooie evenement ook op 4 en 18 sept en 2 oktober 2021 De toegang is gratis.


Za 21 aug 2021 HAARLEM Antiek en Curiosa Markt De Dreef 9-16.30 uur. Ook 4 en 18 sept en 2 okt.


30ste boekenmarkt zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 in Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker (Noord-Holland)

Voor het eerst, na meer dan anderhalf jaar organiseren wij, voor de 30ste keer, een boekenmarkt in Cultureel Centrum Pancratius. Er zijn in de afgelopen periode heel veel boeken bij ons binnengekomen. Vrijwilligers zijn dan ook druk bezig om deze boeken keurig in rubrieken te sorteren. Streekromans, literaire werken, thrillers, biografieën kinderboeken, kook- en reisboeken etc. etc. etc. Ze liggen allemaal op u te wachten, voor een vriendelijk prijsje.
De boekenmarkt in Cultureel Centrum Pancratius is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip onder de boekenliefhebbers. Hier kun je net dat ene boek kopen waar je al zo lang naar op zoek bent, dat oude kinderboek, die streekroman of biografie. Overigens kunt u niet alleen boeken maar ook CD's, LP's, puzzels en zelfs speelgoed bij ons vinden.

De kerk is rolstoelvriendelijk en de bovenzaal is met de trap of stoellift bereikbaar.
De opbrengst is als altijd bestemd voor verdere verbetering van het Pancratius gebouw en inrichting.
Op beide dagen (18 en 19 september) is de markt van 10.00 tot 16.00 uur geopend.
Entree 1 euro, kinderen < 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene) gratis.

De voorschriften van het RIVM zijn van toepassing. We vragen dan ook begrip te hebben voor de geldende coronamaatregelen, 1,5 meter afstand houden, handen desinfecteren, blijf thuis bij klachten. Wij maken gebruik van een aparte in- en uitgang. Ook zijn wij gebonden aan een maximaal aantal bezoekers in de kerk.
Kijk voor actuele informatie op ccp.nu/boekenmarkt-2021/

Cultureel Centrum Pancratius
Oosterblokker 98 - 1696 BK Oosterblokker