Home » Uitjes » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Plaats hier gratis jouw braderie, markt of fair. Zoek je een braderie, markt of fair ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën.   


Bosfair heemstede 20april

Zaterdag 20 april BosFair Groenendaalse Bos Heemstede.

Als vervolg op het succesvolle initiatief in 2018 organiseert Launique Events in 2019 meerdere edities Bosfair in het Groenendaalse Bos te Heemstede. De eerste editie in 2019 vindt plaats op zaterdag 20 april van 11-17 uur. Tientallen verschillende standhouders etaleren en presenteren een groot assortiment aan fair trade, fashion, musthaves, beauty, home deco, retro, vintage, verzamelobjecten, streek producten en nog veel meer. Voor iedere bezoeker is er veel te bewonderen op deze sfeervolle en gezellige bosfair. Standhouders, plaatselijke ondernemers en organisatie verwelkomen u graag en verwachten veel bezoekers. Kom op 20 april een kijkje nemen op de Burg. van Rappartlaan1 in het Groenendaalse Bos Heemstede. De toegang is gratis.

++++

Za 20 april 2019 HEEMSTEDE Bosfair Groenendaalse Bos, Burg. van Rappartlaan 1, 11-17 uur. Ook op 30 mei, 10 jun en 12 okt


Voorjaarsfair Jelsum (Friesland) op 20 april

Een lustrum voor de voorjaarsfair Dekema State in Jelsum. In 2019 voor de 10e keer een fair op deze prachtige locatie. Verspreid over het landgoed en in de verbouwde boerderij staan zo’n 60 standhouders met uiteenlopende waren. Als vanouds weer veel kwekers, zoals Kabbes, De Beemd en Jacobs, huis-en tuindecoratie, linnengoed, losse thee, Engelse country artikelen, brocante, jams, boeken, poffertjeskraam, Italiaans brood, ijs, gerookte paling en nog veel meer! Groei en Bloei is ook aanwezig met een stekjesruil en promotie. 
De State, ingericht in oude stijl, is te bezichtigen tegen een gereduceerd tarief van 2 euro, kinderen 1 euro. Toegang tot de fair en parkeren is gratis! Om 11 en 15 uur is er een bloemlezing over Stinzenplanten door Willem van Riemsdijk, bekend van de Dokterswoning in Stiens. Om 14.00 uur een wandeling over het landgoed met als thema ‘eetbare planten’. 
Dekemastate is geopend van 10.00 tot 17.00 uur, Dekema State, Jelsum (Fr), volg de borden met aanwijzingen parkeren. Meer informatie vindt u op www.dekemastate.nl of www.leeuwarden.groei.nl

 


Tweedaagse PAASmarkt Boulevard Noordwijk aan Zee 21 en 22 april.

Alle bezoekers Noordwijk aan Zee krijgen beide paasdagen een leuk evenement voorgeschoteld. Tientallen standhouders presenteren en verkopen boven bij de vuurtoren op de Koningin Wilhelmina Boulevard Noordwijk aan Zee van 11 tot 18 uur hun mooiste en nieuwste artikelen, vintage, brocante, antiek, curiosa, kunst, boeken, trendy en verzamelobjecten, enz. Ook zijn er diverse stands met heerlijke Streekproducten. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Kom gezellig met de paasdagen kijken wat er zoal  voor uw gading te vinden is. De toegang is gratis.

   

Zo 21 en ma 22 apr 2019 NOORDWIJK Vive la France PaasMarkt Wilhelmina Boulevard 11-18 uur.


Brocante markt Venlo (Limburg) op 28 april

Van april t/m november organiseert TheJo's Tijdloos uit Maasbree, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, een antiek- en brocante markt op het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor C&A. Het ligt aan het begin van de winkelstraat 'De Vleesstraat' en op steenworpafstand van winkelcentrum 'De Maasboulevard'.

Venlo, de stad aan de Maas met een oud centrum, ligt in het grensgebied van Noord Limburg. Daarom trekt Venlo wekelijks veel Duits winkelpubliek. Bij uitstek geschikt voor een mooie antiek- en brocante markt.
Omdat we 2017 en 2018 heel succesvol hebben ervaren, gaat TheJo's Tijdloos in 2019 weer gezellig verder met het organiseren van de antiek- brocante markt in Venlo, die te boek staat als "de gezelligste markt van Venlo!"

Er is plaats voor een kleine 40 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter heeft. Brocanteurs uit Limburg, maar ook van ver daar buiten, bieden een diversiteit aan brocante, antiek, industrieel en vintage aan.

Het publiek geniet niet alleen van een steeds wisselend aanbod, maar ook een van hoge kwaliteit brocante. Hier word ook op toegezien door de organisatie. Brocante en vintage, een stijl die helemaal past in de huidige woontrend. Items met een verhaal, items met een sleetse en doorleefde patinalaag, waarvan het verhaal er achter nog te lezen is. Items waarvan je er zeker enkele van in je interieur wil hebben voor de persoonlijke touch. Items die uniek zijn. Items die niet van de lopende band afglijden en die je buurman ook in huis heeft staan! Items die al vele generaties mee zijn gegaan en waarvan de volgende generatie ook nog kan genieten.

De brocanteurs gaan er voor dag en dauw voor op pad naar Frankrijk, België, Engeland en Oostbloklanden en vinden daar dan juist die pareltjes die ze dan meenemen naar de brocante markt in Venlo!
De entree is gratis! Bezoek de Facebookpagina


Brocante Markt Klein Frankrijk Mijnsheerenland (Zuid-Holland) op 18 mei

Zaterdag 18 Mei - Brocante Markt Klein Frankrijk

Op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas wordt voor de 7e keer een brocante markt georganiseerd. Brocante liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Ruim 200 deelnemers tonen hun mooiste schatten en unieke vondsten. Het aanbod varieert van antiek tot brocante, van vintage meubelen tot verzamelingen en streekproducten. Bezoekers kunnen heerlijk struinen en genieten van culinaire versnaperingen bij de foodtrucks. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons. Kom een kijkje nemen en proef de sfeer!

De entree bedraagt 4,00 inclusief parkeren
Kinderen tot 10 jaar gratis
De markt is geopend van 9:00 tot 17:00 uur

Facebookpagina van dit evenement

Locatie:
Recreatieoord Binnenmaas
Vrouwehuisjesweg 1
3271 LX MijnsheerenlandHippiemarkt Zaanstreek-Waterland Oostzaan (Noord-Holland) op 18 mei

Op 18 mei a.s.organiseren wij i.s.m. Sportscafe The Match Oostzaanโ€‹ ๐Ÿป een gezellige, zomerse ๐ŸŒžโ˜ฎ hippiemarkt in en voor Sporthal Oostzaan. Kom lekker ๐Ÿ› shoppen, een ๐Ÿ— hapje eten of een ๐Ÿน cocktail drinken. We hebben buiten een extra groot terras โ›ฑ klaar staan met leuke food & fashion trucks. ๐Ÿšš

โ„น De deuren zijn geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Aansluitend is er een after party ๐ŸŽง๐ŸŽถ tot 02:00 uur. ๐ŸŽ‰

๐Ÿ”œ Deelnemen als standhouder? Stuur ons een privé bericht of mail ๐Ÿ“ง naar info@ibizaxperience.eu

Toegang en parkeren gratis. โœ…
Let op: er is een beperkt aantal parkeerplekken rondom de sporthal. Kom, wanneer dit kan, zoveel mogelijk op de fiets of met het OV.


Open dag en (zeemans)markt Uitgeest (Noord-Holland) op 19 mei

De Open Watersportdag trekt elk jaar duizenden bezoekers naar het terrein van Watersportcentrum Uitgeest. Hier kunt u varen in een supersnelle boot, duiken in een duiktank, paling roken en deelnemen aan vele verschillende activiteiten. 

Ook is er een gezellige zeemansmarkt met voor ieder wat wils. En uiteraard wordt er ook gezorgd voor de innerlijke mens, onder andere door de horecagelegenheden die op ons terrein gevestigd zijn.

Facebookpagina Watersportcentrum UitgeestBrocante en Landelijk bij Kasteel Vorden (Gelderland) op 25 en 26 mei

Op 25 en 26 mei 2019 organiseert Heerenlanden Events
'Brocante en Landelijk op Kasteel Vorden'
Kom inspiratie opdoen voor binnen en buiten en vier de Lente. 
Heerlijk snuffelen tussen Brocante uit Frankrijk en België, van stoer tot sober, van industrieel tot romantisch, en Engels antiek. 

Er zijn diverse proeverijen en live muziek. 

Het restaurant 't Kasteelhaantje is oorspronkelijk een authentieke Gelderse boerderij. 
Het grote terras biedt bij mooi weer een schitterende ambiance onder een aantal majestueuze lindebomen. 

Openingstijden: 
25 en 26 mei: 10:30-16:30 

Entree: €3,50 


Rommelmarkt Werkendelslaan Heiloo (Noord-Holland) 16 juni

Gezellige rommelmarkt, met voor de kinderen een springkussen en schminken er wordt popcorn, koffie thee en limonade verkocht. Wil je zelf spullen verkopen kan je tot 1 juni 2019 aanmelden op rommelmarktwerkendelslaan@hotmail.com
Aantal kramen: 51-100

zondag 16 juni 2019 van 10:00 tot 15:00

Entreekosten

Gratis

Rommelmarkt Werkendelsaan Heiloo

  • Werkendelslaan
  • 1851VE Heiloo, 

    Noord-Holland

 


Jaarmarkt Zaandijk en Zaandijker (Noord-Holland) Kaike en Koieremarkt (tweede hands- en curiosamarkt)  op 17 en 18 augustus

Op de Lagedijk in Zaandijk wordt op zaterdag 17 augustus 2019 de leukste en gezelligste jaarmarkt gehouden, in het decor van historische panden, van 10.00 tot 17.00 uur. Er is ruimte voor circa 150 kramen en standwerkers, die als een lint over de locatie slingert. Onze organisatie staat voor de uitdaging om de Jaarmarkt in Oud Zaandijk de gezelligste en leukste Jaarmarkt te laten zijn.