Home » Uitjes » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Plaats hier gratis jouw braderie, markt of fair. Zoek je een braderie, markt of fair ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën.   


Zondag 19 januari 2020 Snuffelmarkt Brabanthallen Den Bosch.    

Op zondag 19 januari 2020 organiseert Van Aerle BV een Mega Snuffelmarkt in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.  Liefhebbers van tweedehands spullen, curiosa, vintage, enz. kunnen van 9.00 tot 16.30 uur hun slag slaan bij 500 kramen vol met oude spullen, kleding, verzamelobjecten, speelgoed, lifestyle artikelen, enz. Leuke dingen, gekke dingen, kostbare en handige dingen, zomaar of voor de heb. Een compleet huis kan worden ingericht......!   Een mooie uitgaanstip om gezellig te komen rondneuzen. De toegang bedraagt € 5,- voor volwassenen, kinderen onder geleide t/m 12 jaar zijn gratis. Parkeren is gratis. 


Zondag 19 januari 2020  Snuffelmarkt Kennemerhal Haarlem.

 

Op zondag 19 jan. 2020 organiseert Van Aerle van 9-16.30 uur een grote en gezellige Snuffelmarkt in de Kennemerhal bij de IJsbaan te Haarlem. Liefhebbers van snuffelen kunnen dan urenlang rondstruinen tussen 200 kramen, bomvol de meest uiteenlopende tweede hands spullen, zoals mooi curiosa uit grootmoeders tijd, speelgoed, poppen, boeken, strips, grammofoonplaten, aardewerk, kleding, leuke hebbedingentjes, verzamelobjecten, enz. Alle ingrediënten voor een gezellig dagje snuffelplezier zijn aanwezig. Het zeer de moeite waard om op deze eerste editie 2020 eens te komen kijken naar de vele verrassende en opwindende zaken die op en ook onder de kramen liggen. In de loop der tijd is deze Van Aerle’s Vlooienmarkt in de Kennemerhal uitgegroeid tot een van de gezelligste en populairste vlooienmarkten in Noord Holland met zeer veel tevreden deelnemers en bezoekers. Beslist een aanrader om dit leuke evenement te bezoeken. Entree € 3,50.

 

Zo 19 jan 2020 HAARLEM Snuffelmarkt Kennemerhal  IJsbaanlaan 2 2024 AV 9-16.30 uur.

Brocante liefde op klooster Bovendonk in Hoeven (Noord-Brabant)

op 15 en 16 februari

De bijzondere locatie en het karakter van het klooster zorgen voor een perfecte ambiance voor "Brocante Liefde op Klooster Bovendonk" in Hoeven.

Op 15 en 16 februari vind je hier de mooiste schatten en vondsten uit Belgie en Frankrijk en Engels antiek,
In de kloostergangen en zalen van Klooster bovendonk en in de prachtige kapel.

Klooster Bovendonk is gelegen in Hoeven in West Brabant, ca. 15 minuten van Breda.
Er is een ruim voldoende parkeergelegenheid. Ook met het OV is Bovendonk goed bereikbaar. Vanaf de NS-stations Oudenbosch en Etten-Leur vertrekt ieder half uur een bus naar Hoeven.

Entree: € 4,-
Kinderen tot 12 jaar gratis
Parkeren gratis.

Openingstijden:
15 februari 2020
10:30-16:30
16 februari 2020
10:30-16:30

Adres:
Klooster Bovendonk
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven


Grote jaarlijkse boekenmarkt 8 en 9 februari 2020 in Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker (Noord Holland)

In Cultureel Centrum Pancratius wordt op zaterdag 8 en zondag 9 februari voor de 29e keer de bekende boekenmarkt gehouden.
Afgelopen jaar zijn er heel veel boeken bij ons binnengekomen. Al deze boeken (literatuur, (streek)romans, thrillers, kinderboeken, geschiedenis, sport, koken, reizen, koningshuis, boekenweekgeschenk, etc.) liggen te wachten op een nieuwe lezer. Vrijwilligers zijn weer druk bezig om deze allemaal op verschillende rubrieken te sorteren.

In de afgelopen jaren groeide de markt uit tot een begrip onder boekenliefhebbers. De markt is op de boven- én benedenverdieping. U kunt hier lekker struinen ín en langs de kramen met boeken.
Voor een vriendelijk prijsje kun je net dat ene boek kopen waar je al zo lang naar op zoek bent, dat oude kinderboek, streekroman of biografie. Niet alleen boeken maar ook CD’s, LP’s en puzzels zijn voor een prikkie te bemachtigen. De opbrengst is als altijd bestemd voor verdere verbetering van het gebouw en inrichting.

Voor de kinderen zijn er op de bovenverdieping de kinderboeken, speelgoed en (zondag 9/2) cupcakes versieren.
Voor het aangenaam verpozen, is er koffie/thee, broodjes en vergeet vooral de heerlijke soep niet.
De kerk is rolstoelvriendelijk en de bovenzaal is met de trap of stoellift bereikbaar.
Op beide dagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
Entree 1 euro, kinderen < 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene) gratis.
Iedere bezoeker krijgt 1 (gratis) lootje.


IBIZA Xperience Fair 2020 in Den Bosch (Noord-Brabant)

op 21 en 22 maart

Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair en ervaar het echte 'happy hippy' gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen.

Je waant je een dagje op de gezellige Ibiza night market, waarbij je shopt bij volle maan. Bij ons branden dus geen felle TL balken, maar is het lekker donker en uiterst sfeervol. De stands zullen allemaal hun eigen verlichting voeren, zodat je alle spullen goed kunt zien.

Er zijn meer dan 150-200 stands! Je vind er grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. Er zijn zelfs een aantal bedrijven en merken uit Ibiza, speciaal voor jou! Er is dan ook voor ieder wat wils op onze fair. Breng een brede glimlach mee en kom lekker in zomerse sferen terwijl je geniet van onze romantische en sfeervolle Ibiza by night opstelling.