Home » Uitjes » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Plaats hier gratis jouw braderie, markt of fair. Zoek je een braderie, markt of fair ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën.   


Stoeprommelmarkt Wipstrik Zeeheldenbuurt in Zwolle (Overijssel)

op 19 september

Na het grote succes van vorig jaar organiseren de bewoners van de Zeeheldenbuurt in samenwerking met Wijkvereniging Wipstrikkwartier dit jaar voor de tweede keer de grootste en gezelligste Stoeprommelmarkt van Zwolle!

Zaterdag 19 september van 10.00 tot 14.00 uur wordt in de Zwolse wijk Wipstrik Zeeheldenbuurt weer een Stoeprommelmarkt gehouden! U bent van harte uitgenodigd om te komen snuffelen! De afstand tussen de stoepen is zo'n 2,5 kilometer, dus kom met de fiets of trek goede wandelschoenen aan. Auto's zijn niet toegestaan in de wijk. Graag parkeren aan de rand van de wijk op Turfmarkt of bij het Provinciehuis.

Door de hele buurt zetten bewoners hun kraam, maar ook vaak een kleedje op de grond en verkopen daar hun spullen. Van overbodig geworden inboedel tot zelfgebreide truien, van retro en vintage tot versgebakken koekjes, er is voor iedereen, van jong tot oud, meer dan genoeg te vinden!

Een plattegrond met deelnemende stoepen vind je op de dag zelf bij alle in- en uitgangen van de wijk.

Houd onze facebookpagina Stoeprommelmarkt038 in de gaten voor het laatste nieuws.


Zeldzaam mooi markt gele Rijdersplein in Arnhem (Gelderland)

op 22 november

Op koopzondag 22 maart is de eerste editie van de Zeldzaam Mooi Markt op het Gele Rijdersplein in Arnhem. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 75 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.
Oh Boy een trio uit Nijmegen bestaande uit zang, gitaar en contrabas verzorgt twee bijzondere optredens op de Zeldzaam Mooi Markt met semi-akoestische, soulfull en jazzy covers van vroeger en nu. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!