Home » Uitjes » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Plaats hier gratis jouw braderie, markt of fair. Zoek je een braderie, marktof fair ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën.   


Za 8 en Zo 9 december 2018 Kerst Cadeau Markt Dorpsstraat Lage Vuursche.

Al vele jaren wordt vanaf begin december de Dorpsstraat in Lage Vuursche in kerstsfeer gebracht. Maar liefst 25 grote kerstbomen met kerstboomlampjes brengen het dorp in een feeërieke kerstsfeer. Voor de eerste keer organiseert Van Vulpen met stichting Welzijn op zaterdag 8 en zondag 9 december van 11-17 uur een Kerstmarkt in het dorp. De ca. 50 kerstkramen, met een groot aanbod aan allerlei kerstartikelen en cadeauartikelen, staan in de Dorpsstraat tussen de kerstbomen en in het Dorpshuis De Furs. Tevens staan er kraampjes met hapjes en drankjes, waar bijvoorbeeld een lekker glaasje glühwein gedronken kan worden. Er zijn muzikale optredens en het wordt zeker dit weekend weer gezellig druk in het dorp. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid op het weiland achter Restaurant De Lage Vuursche.

Za 8 en Zo 9 dec 2018 LAGE VUURSCHE Kerst Cadeau Markt Centrum 10-17 uur.


Tweedaagse Kerstfair  Wkc Savornin Lohmanplein in Den Haag op vrijdag 14 en zaterdag 15 december 2018

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december 2018 organiseert Van Vulpen van 10-18 uur een tweedaagse Kerstfair Wkc Savornin Lohmanplein in Den Haag. Tientallen deelnemers presenteren de nieuwste, mooiste, lekkerste en warmste winterproducten en verkopen diverse onderdelen voor feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties, mode voor de feestdagen, culinaire hoogstandjes, enz. enz. De winter is de tijd om het thuis gezellig te maken, met je vrienden en familie. Op deze Fair tref je alles aan om de winter thuis warm en goed door te komen. Kom en beleef de gezelligste tijd van het jaar mee in Wkc Savornin Lohmanplein in Den Haag


Zet zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 alvast in je agenda! Dan vindt de 5e editie van de Winterfair plaats in de Oude Stad, (Fnidsen, Hekelstraat, Visbanken, Mient) en op het Waagplein in Alkmaar Noord-Holland.

De Oude Stad in winterse sferen! De ruim 80 winkeliers en de horecagelegenheden hebben de deuren geopend en velen zijn tevens met een kraam vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er een tal van 'externe' standhouders met mooie, creatieve, lekkere en bijzondere winterse producten. Een mooi moment om inkopen te doen voor de feestdagen.

Om de wintersfeer te vergroten, is er volop muziek en verrassend entertainment, een levende kerststal en mooie decoraties aanwezig.

De kidsarea op het Waagplein o.l.v. JOL Bergerhof is ook weer aanwezig. Kinderen kunnen hier naar hartenlust timmeren, broodjes bakken, schminken én een kijkje nemen in de levende kerststal in het Waaggebouw.

De voorgaande edities zijn bezocht door zo'n 15.000 bezoekers. Het was meer dan geweldig!

Ben jij een standhouder met een mooi, origineel en creatief product, dan zien wij je graag op de Winterfair 2018. Voor informatie kun je terecht op: https://www.oudestadalkmaar.nl/c-3377997/deelname of mail naar winterfairalkmaar@gmail.com

Tot zaterdag 15 en zondag 16 december 2018!


Zondag 16 december 2018 Sfeervolle Kerst-Cadeau Markt in Centrum Heemstede.

Op zondag 16 december 2018 organiseert Gea van Vulpen in samenwerking met de winkeliersvereniging van 11-17 uur een exclusieve Kerst - Cadeau Markt op de afgesloten rijbaan van het noordelijk gedeelte van de Binnenweg en op de trottoirs van de Raadhuisstraat Heemstede. Tientallen standhouders richten stuk voor stuk sfeervol hun verlichte marktkraam in en presenteren brocante- en lifestyle artikelen, zelf gemaakte kerstdecoraties en kerstkaarten, prachtige sieraden en een keur aan cadeauartikelen, sfeervolle feestelijke kerstkleding, delicatessen, streekproducten, enz. 
Plaatselijke winkeliers staan op de markt met speciale aanbiedingen. Kom genieten van diverse 'kerstattracties' die zich telkens verplaatsen door de hele winkelstraat en kom vooral proeven op kraampjes met glühwein, warme choco, snacks en ander lekkers voor de inwendige mens. De winkelstraat is voorzien van feestverlichting en een aantal verlichte kerstbomen. Deze kerstmarkt is mede door het grote aantal deelnemers een must om te bezoeken.

Zo 16 dec 2018 HEEMSTEDE Kerst Markt Brocante-Lifestyle-Streek Binnenweg 


Zondag 16 en 23 december 2018 Kerst Cadeau Markt op Vismarkt Leiden. 

Op zondag 16 en 23 december 2018 organiseert Van Vulpen een Kerst Cadeau Markt op de Vismarkt in het centrum van Leiden. Tientallen standhouders richten stuk voor stuk sfeervol hun verlichte marktkraam in en bieden de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste cadeau artikelen met betrekking tot de naderende feestdagen aan. Deze markt is uniek door de bijzondere locatie met veel gezellige terrassen en met een prachtige drijvende IJsbaan op het water. De binnenstad heeft een grote aantrekkingskracht op bewoners uit de regio en trekt veel dagjesmensen en ( buitenlandse) toeristen. Kom ook eens kijken op de gezellige Vismarkt in Leiden. De toegang is gratis. 

Zo 16 en 23 dec 2018 LEIDEN Kerst Cadeau Markt Vismarkt 11-17 


Open dag en (zeemans)markt Uitgeest (Noord-Holland) op 19 mei

De Open Watersportdag trekt elk jaar duizenden bezoekers naar het terrein van Watersportcentrum Uitgeest. Hier kunt u varen in een supersnelle boot, duiken in een duiktank, paling roken en deelnemen aan vele verschillende activiteiten. 

Ook is er een gezellige zeemansmarkt met voor ieder wat wils. En uiteraard wordt er ook gezorgd voor de innerlijke mens, onder andere door de horecagelegenheden die op ons terrein gevestigd zijn.

Facebookpagina Watersportcentrum Uitgeest