Home » Uitjes » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Plaats hier gratis jouw braderie, markt of fair. Zoek je een braderie, marktof fair ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën.   


Brocante en Vintage Serviezendagen 2 en 3 november Den Hoorn (Zuid-Holland)

Voor de 15e keer houden wij onze jaarlijkse Brocante Serviezendagen!
We zijn ook dit jaar weer naar België, Frankrijk, Engeland en zelfs Schotland geweest en hebben daar weer leuk servies gevonden, 
zodat we jullie kunnen verrassen op 2 en 3 november! 
Complete dinerserviezen, theeserviezen en aanvullingen van alle bekende merken. Voor elke portemonnee en woonsfeer. 
Alles draait om oude serviezen, "serviezen met een verhaal" tijdens dit evenement, dat uniek is voor Nederland. 
Neem je vriendinnen mee, want voor een ieder valt er weer van alles te herkennen, te zoeken, te zwijmelen en te vinden. 
Je bent welkom op vrijdag 2 en zaterdag 3 november van 11:00 tot 17:00 uur aan de Dijkshoornseweg 45 in Den Hoorn (bij Delft). 
Entreegeld? Niet van toepassing. Je bent onze gast! 
De rode loper ligt uit, iedereen is welkom en natuurlijk is er koffie en allerlei lekkers.
Tot 2 of 3 november!

Facebookpagina Brocante Serviezen


Winter-Fair België van 9 tot en met 11 november in Antwerpen (België)

De Winter-Fair in Antwerpen vindt plaats van 9 t/m 11 november 2018 in de Waagnatie. Geniet deze dagen van alles op het gebied van: fashion, kerst, beauty, wijnen, wonen, interieur, lifestyle, reizen, workshops en nog veel meer! Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd zoals modeshows, bingo en optredens van artiesten. De Winter-Fair is een gezellig dagje uit voor het gehele gezin!

Facebook Winter Fair België


Kerst Fair de Biesenhof op 18 november in Geleen (Limburg)

Op zondag 18 november van 11:00 uur tot 17:00 uur vind Kerst Fair de Biesenhof weer plaats.
Het is een van de meest sfeervolle Kerst Fairs uit de regio. Kerst Fair de Biesenhof bied u, Brocante, sieraden, antiek, kerst artikelen en decoratie, kleding, hebbedingetjes, proeverijen, zang door een mooi koor, Live muziek door een Dickens Kapel en sfeervolle achtergrond muziek en wat nog al meer om de kerst op een geweldige manier te beleven. Voor de kinderen, dit jaar zijn er ook weer suikerspinnen en popcorn verkrijgbaar. Kortom, een dag die niet gemist mag worden. De Biesenhof staat uiteraard weer garant voor een lekker hapje en drankje, tot complete menu's. Ook zal de ijssalon van de Biesenhof op de Kerst in spelen. Er is dus voor ieder wat wils verkrijgbaar, de dag zal u gepresenteerd worden in Charles Dickens stijl. Wegens het enorme succes van 2017 sluiten we de dag af met op veler verzoek een spectaculaire vuurshow. Dus blijf tot het einde. Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens deze geweldige dag. Zet al vast in uw agenda,zondag 19 november Kerst Fair de Biesenhof Biesenweg 1 in Geleen. Entree GRATIS.

 


Italië Event Wintereditie Sapori D'Inverno de smaak van de winter te Houten (Utrecht) op 1 december

Amigo! Op 1 december kan jij tussen 10 uur en 17 uur ook gezellig mee genieten van het Italië Event. Deze keer is er Italië Event Wintereditie de smaak van de winter

Terugblik zomereditie

De vijftiende editie van het Italië Event in de kasteeltuinen van Kasteel de Haar was een groot succes. Deze editie was nog specialer. Op 2 juni was namelijk de jubileum editie. Iedereen genoot van de knallende kurken en glaasjes limoncello. 

Daarnaast was het erg gezellig op de kleurrijke Mercato della Pulci (vlooienmarkt). Ook was er een kooktheater met de bekende tv kok van 24 kitchen, Giovanni en uiteraard heel veel Italiaanse hapjes.
Italië Event Wintereditie de smaak van de winter

De wintereditie wordt uiteraard net zo smakelijk en gezellig als de zomervariant. De wintereditie van het Italië Event wordt deze keer gehouden in het prachtige glazen pand van Vireo Auto in Houten. Op de 3e verdieping vind jij kraampjes met de lekkerste Italiaanse producten. Van pasta's naar cannoli's en via cantuccini's naar cappuccino. Proef ook de diverse soorten balsamico azijn en olijfolie. Geniet daarnaast van de klanken van Italiaanse muziek. Ook zijn er Italiaanse auto's om te bewonderen.

Amigo! Bij jouw ticket inbegrepen ontvang jij een fles wijn in cadeauverpakking. Keuze uit rode wijn, witte wijn of rosé. De ticketprijs is inclusief ticketgarantie en servicekosten en bedraagt slechts 12 euro. Een ideale manier om na afloop thuis nog na te genieten van het Italië Event. Jij gaat dus nooit met lege handen naar huis! Jij kan ook kiezen voor een early bird ticket. Dit kaartje is slechts 8 euro, echter is dit snel uitverkocht. Wees er dus snel bij als je voor een early bird ticket wenst te kiezen.

Amigo! Kom alvast jouw Sinterklaas- en kerstinkopen doen op het Italië Event. wij maken er met zijn allen een gezellige middag van.

Kan jij na dit evenement geen genoeg krijgen van alle activiteiten die Amigo Events te bieden heeft en kijk jij ook al uit naar de zomereditie van het Italië Event in 2019, hou dan de evenementenkalender in de gaten voor de vetste events in heel Nederland!

"Cultuur, kunst en recreatie beleef je samen bij Amigo Events". Tot gauw!


Zet zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 alvast in je agenda! Dan vindt de 5e editie van de Winterfair plaats in de Oude Stad, (Fnidsen, Hekelstraat, Visbanken, Mient) en op het Waagplein in Alkmaar Noord-Holland.

De Oude Stad in winterse sferen! De ruim 80 winkeliers en de horecagelegenheden hebben de deuren geopend en velen zijn tevens met een kraam vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er een tal van 'externe' standhouders met mooie, creatieve, lekkere en bijzondere winterse producten. Een mooi moment om inkopen te doen voor de feestdagen.

Om de wintersfeer te vergroten, is er volop muziek en verrassend entertainment, een levende kerststal en mooie decoraties aanwezig.

De kidsarea op het Waagplein o.l.v. JOL Bergerhof is ook weer aanwezig. Kinderen kunnen hier naar hartenlust timmeren, broodjes bakken, schminken én een kijkje nemen in de levende kerststal in het Waaggebouw.

De voorgaande edities zijn bezocht door zo'n 15.000 bezoekers. Het was meer dan geweldig!

Ben jij een standhouder met een mooi, origineel en creatief product, dan zien wij je graag op de Winterfair 2018. Voor informatie kun je terecht op: https://www.oudestadalkmaar.nl/c-3377997/deelname of mail naar winterfairalkmaar@gmail.com

Tot zaterdag 15 en zondag 16 december 2018!