Home » Uitjes » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Plaats hier gratis jouw braderie, markt of fair. Zoek je een braderie, markt of fair ? Bekijk dan ook de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën. Op Uitidee.nl vind je een aantal tips die aan onze redactie zijn doorgegeven.  

Tweedaagse  Mega Snuffelmarkt op 27 en 28 november 2021
in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen (Noord-Holland)

DON Events organiseert op 27 en 28 nov. a.s. een Snuffelmarkt in de Expohal Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Driehonderd kramen liggen van 9 tot 17 uur vol met mooie, interessante, exclusieve, verrassende, oude spullen en talrijke leuke en spannende artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd. De meest uiteenlopende spullen zijn er te bewonderen en te koop. Antiek, curiosa, leuk aardewerk, speelgoed, verzamelobjecten, poppen, kleding, games, Cd’s, boeken, vintage, leuke hebbe dingentjes, schoolplaten, landkaarten, enz. De organisatie verwacht dat er veel belangstellenden naar Expo Haarlemmermeer gaan komen, want snuffelen is een prachtige bezigheid.  
 
Zaterdag 27 en Zondag 28 nov 2021 VIJFHUIZEN Mega Vlooienmarkt Expo Haarlemmermeer 9-16 uur


De Tuinen Van en Yesteryears Vintage markt te Amsterdam (iedere zaterdag)

Amsterdam is een spannende markt rijker. Een grote loods gevuld met planten en vintage kleding gaat elke maand open op zaterdagen van 12:00 tot 16:00 uur.  De loods is gevestigd in broedplaats Zuid West aan de Overschiestraat 188a in Amsterdam-West. Yesteryears Vintage en De Tuinen Van slaan de handen ineen voor de perfecte zaterdagmiddag besteding.

Yesteryears vintage heeft de loods gevuld met bijzondere vintage kledingstukken. Voor mannen en vrouwen zijn er genoeg bijzondere topstukken te vinden. Daarnaast is Yesteryears gespecialiseerd in kindervintage en zijn er unieke items te vinden voor de allerkleinsten. Alle kledingstukken gaan er uit voor sale prijzen van 5 tot 30 euro.

De Tuinen Van doet alles met planten: plantenverhuur voor evenementen, interieurbeplanting voor bedrijven en tuinaanleg voor particulieren. Maandelijks zijn er veel planten over van diverse projecten. Deze worden voor yard sale prijzen aangeboden aan liefhebbers die deze planten een nieuw thuis willen geven.

12:00 - 16:00 uur
Overschiestraat 188a, Amsterdam
Neem een geldige QR code mee.
Neem zelf een tas mee.