Home » Uitjes » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Plaats hier gratis jouw braderie, markt of fair. Zoek je een braderie, markt of fair ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën.   


Woensdag 19 juni 2019 Brocante-Kunst-Streek Markt Rembrandtplein Amsterdam. 

Op woensdag 19 juni a.s. organiseert Van Vulpen van 11-19 uur op en om hetRembrandt-Thorbeckepleineen luxe en stijlvolle Brocante-Kunst-Streek Markt. Tientallen marktkramen liggen vol met streekproducten, brocante, curiosa, schilderijen, prenten, glaswerk, zilveren sieraden, koperen beelden, trendy en cadeau artikelen, antiquarische boeken en andere verzamelobjecten uit Grootmoeders Tijd. Middenstand, standhouders en organisatie verwachten dat veel toeristen en andere nieuwsgierige bezoekers uit geheel Amsterdam en verre omstreken een kijkje komen nemen op deze unieke locatie onder de bomen in het hartje centrum van Amsterdam. De toegang is gratis.

 

Wo 19 jun 2019 AMSTERDAM Boeken-Kunst- Brocante-Handmade-Lifestyle-Streekmarkt Rembrandtplein / Thorbeckeplein, 11-19 uur; ook 17 jul; 14 aug


Zomerfeest Braderie Kleedjesmarkt artiesten en Kermis te Apeldoorn  (Gelderland)
19 tot en met 22 juni

Facebookpagina


Verenigingenmarkt Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) op 22 juni

Zaterdag 22 juni 
10.00 – 16.00 uur
Winkelcentrum de Baronie 

Verenigingenmarkt in Alphen aan den Rijn 
Alphense verenigingen op het gebied van sport, spel, kunst, hobby presenteren zich.

Voor de tweede keer wordt bij Winkelcentrum de Baronie een Verenigingenmarkt georganiseerd. Verenigingen en clubs zullen zich in de aanloop naar een nieuw seizoen aan het grote publiek voorstellen. De Alphense verenigingen op het gebied van sport, hobby, kunst, dans en muziek presenteren zich van 10.00 tot 16.00 uur bij Winkelcentrum de Baronie. Slenter gezellig langs de verschillende kraampjes en laat je informeren en inspireren. 

Zing, sport, dans, beweeg en doe mee! 
Er zijn deze dag verschillende muzikale optredens en dansoptredens. Er worden demonstraties door de verenigingen gegeven en uiteraard kun je ook zelf meedoen! De allerkleinsten kunnen geschminkt worden, kortom een gezellige dag voor jong en oud!

Winkels open 
De winkels van Winkelcentrum De Baronie zijn open dus kom gezellig shoppen.


Brocante markt Venlo (Limburg) op 30 juni

Op 30 juni, tussen 11.00-17.00 uur, organiseerd TheJo's Tijdloos uit Maasbree, wederom een antiek- brocante markt op het Flujasplein in Venlo. De leukste markt van Venlo, volgens de Venlonaren! Op het gezellige Flujasplein staan ruim 40 kramen opgesteld, allen prachtig gedecoreerd met de mooiste brocante (stoer, landelijk, boudoir), antiek uit heel Europa, industriele en vintage artikelen! Voor ieder wat wils dus! Tevens biedt Venlo natuurlijk nog veel meer, zoals zijn historische binnenstad, gezellige terrasjes, diverse musea en zijn de winkels ook open. Kortom, meer dan de moeite waard om af te reizen naar het altijd zonnige zuiden van het land!


Brocante am Klöster Graefenthal op 29 en 30 juni in Goch (net over de grens bij Nijmegen) Gelderland-Duitsland

Op 29 en 30 juni organiseert Heerenlanden Events de 3e editie van Brocante am Klöster Graefenthal in Goch (net over de grens bij Nijmegen)

Een unieke locatie, met op de achtergrond het historische klooster uit de 12e eeuw in een landelijke en sfeervolle omgeving.

Ruim 40 brocanteurs maken van deze toplocatie een heerlijk brocant dorp.
Kramen vol met de mooiste schatten en vondsten, stoer, industrieel, romantisch, shabby, antiek enz.

Er zijn gezellige terrasjes met verse koffie en diverse lekkernijen.

Entree: € 3,-
Kinderen tot 12 jaar gratis.
Parkeren gratis.

Openingstijden:
Zaterdag 29 juni : 10:30-16:30
Zondag 30 juni : 10:30-16:30

Adres:
Klooster Graefenthal
Maasstrasse 48-50
47574 Goch.


Woensdag 3 juli 2019 Jaarmarkt Heiloo.

Woensdag 3 juli 2019 is van 10-17 uur de langste Jaarmarkt van Noord Holland in het centrum Heiloo met zeer veel uiteenlopende presentaties van tientallen standhouders, winkeliers en verenigingen. Deze jaarlijks terugkerende Julimarkt strekt zich uit met ruim twee kilometer kramen en attracties over de gehele Heerenweg in Heiloo. De markt kent ook dit jaar weer veel vaste deelnemers en nieuwkomers, die de leukste, lekkerste, mooiste en nieuwste jaarmarkt artikelen verkopen. Zo kun je o.a. de volgende interessante koopwaar aantreffen: een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, vintage en verzamelobjecten uit (groot) moeders Tijd. Aan het einde van de Herenweg, nabij het station, zijn nostalgische Verkadealbums, oude Schoolplaten en Landkaarten te bewonderen. Ook de winkeliers in Heiloo zijn bij deze markt betrokken. Voor de kinderen zijn er leuke attracties. Deze jaarmarkt is bijzonder populair bij alle inwoners van Heiloo en in de gehele regio. Veel bezoekers uit geheel West Friesland gaan woensdag 3 juli a.s. zeker centrum Heiloo tussen 10 en 17 uur aandoen. Als het weer ook wil meewerken, wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders, organisatie en de middenstand. De toegang is gratis. 
++++
Wo 3 juli 2019 HEILOO Jaarmarkt, Centrum 10-17 uur. Info: Evenementenburo Gouda, Mina Bleijenberg, Tel. 06 53311130 Email info@burogouda.nl Site www.burogouda.nl


Jaarmarkt Zaandijk en Zaandijker (Noord-Holland) Kaike en Koieremarkt (tweede hands- en curiosamarkt)  op 17 en 18 augustus

Op de Lagedijk in Zaandijk wordt op zaterdag 17 augustus 2019 de leukste en gezelligste jaarmarkt gehouden, in het decor van historische panden, van 10.00 tot 17.00 uur. Er is ruimte voor circa 150 kramen en standwerkers, die als een lint over de locatie slingert. Onze organisatie staat voor de uitdaging om de Jaarmarkt in Oud Zaandijk de gezelligste en leukste Jaarmarkt te laten zijn.