Home » Uitjes » Evenementen » Markt en braderie

Markt en braderie


Plaats hier gratis jouw braderie of markt. Zoek je een braderie of markt ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën.   


Puur Genieten Fair 25 en 26 augustus Rotterdam Zuid-Holland

Beleef het einde van de zomer aan de plas op 25 en 26 augustus tijdens de Puur Genieten Fair: de gezelligste lifestyle fair van de zomer. Ontdek bij ruim 100 deelnemers alles op het gebied van lifestyle, luxe, kunst, mode, persoonlijke verzorging, wijnen, woon- en tuinaccessoires. Geniet van een hapje en drankje op het terras. Daarnaast is er muziek en entertainment voor de kids.


Curiosamarkt Oude Kerk 28 en 29 september Naaldwijk Zuid-Holland

Curiosa markt voor jong en oud, sfeervolle ambiance, historische Oude Kerk Naaldwijk, voor ieder wat wils!
Op zoek naar een origineel presentje voor je moeder of dochter, een puzzel voor uw kleinkind? Op zoek naar een stukje nostalgie in de vorm van een lp of theeservies uit grootmoeders tijd? Of een gezellig boeketje voor het weekend? Een kledingstuk of tas die in de winkel niet meer te krijgen zijn? Een envelop trekken in de populaire bakkersstand of een BBQ-set winnen voor 1 eurocent? Een leuk kastje om je inboedel compleet te maken? Of 'gewoon' heerlijk struinen tussen de rijen boeken en snuisterijen? In de sfeervolle ambiance van de Oude Kerk in Naaldwijk vindt u het op 28 en 29 september 2018 allemaal! Meubels, vintage, elektronica, serviesgoed, boeken, platen, speelgoed, kerstartikelen, kleding, schilderijen, tassen, en meer! Gebruikte maar prima goederen voor een heel zacht prijsje. Vrijdagmiddag 28 september gaan de deuren van de Curiosa markt om 15.00 uur open voor het publiek tot 21.00 uur 's avonds (met een pauze tussen 18.00-19.00 uur). Zaterdag 29 september open van 11.00-16.00 uur. De toegang is gratis. De organisatie van dit tweedaagse evenement wordt gedragen door vrijwilligers en de opbrengt komt volledig ten goede aan de instandhouding van het historische gebouw. Graag tot ziens op de 40ste (!) Curiosa markt!

Facebookpagina curiosa markt Oude kerk Naaldwijk