Home » Uitjes » Evenementen » Sportevenement

Sportevenement


Rotary Santa Run op 22 december in Houten (Utrecht)

ROTARY SANTARUN HOUTEN!
De inschrijving is open! Loop mee en steun het goede doel op zaterdag 22 december 2018! 

Na het succes van twee fun-runs, zal dit jaar op zaterdag 22 december de derde editie van de Rotary Santa Run plaatsvinden. Net als voorgaande jaren gaan alle opbrengsten naar het goede doel; dit jaar de breedtesport in Houten, de Nierstichting en Stichting Rond on Ice, drie weken ijsplezier voor alle Houtenaren.

Op zaterdag 22 december wordt om 15:00 uur het startschot gegeven voor de Rotary Santa Run Houten 2018


. Start en finish vinden dit jaar wederom plaats op Het Rond, voorafgegaan met een warming-up om 14:45 uur. Het kerstgevoel omarmen, een geweldige middag hebben met sport- en schoolvrienden, familieleden of collega's. En ook nog eens de goede doelen steunen, daar gaat het om bij deze derde editie van de Rotary Santa Run.

Inschrijving geopend
Meelopen met de Rotary Santa Run kan voor 10 euro en inschrijven kan via de Santa Run website. Bij bestelling via de online module ontvangt u een digitaal ticket dat u uitgeprint meeneemt naar de klantenservice van HEMA op Het Rond, de Read Shop op het Oude Dorp of de Read Shop Castellum. 

Schrijf je snel in voor de funloop in kerstsfeer of steun de breedtesport en koop een Santa Club lot. 

Meer informatie: 
Website: www.santarunhouten.nl 
Mail: pr@santarunhouten.nl
Facebook: www.facebook.com/santarunhouten


Rond on Ice - Curling van 17 december tot en met 5 januari Houten ( Utrecht )

Rond on Ice Curling Competitie
Welk team wordt dit jaar de Houtense curling kampioen?

Gezellig actief bezig zijn op het ijs, zonder de schaatsen onder te binden. Curling is een niet alledaagse ijssport waarvoor je niet hoeft te kunnen schaatsen, waarvoor je geen ervaring hoeft te hebben, noch sportief hoeft te zijn. Een sport dus voor iedereen en zeer geschikt om op een ongedwongen wijze relaties te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. 

Langzaam glijdend nadert de curlingssteen de cirkels. Een goede worp, maar is het goed genoeg om de tegenstander te verslaan? Strategie, of toch een tikkeltje geluk?

De Rond on Ice Curlingcompetitie: van hilarische activiteit tot een serieuze bezigheid, maar wel met een leuke twist. Zo fanatiek als het er aan toe gaat op het ijs, zo gemoedelijk drinken de deelnemers hun drankjes tussen en na de wedstrijdavond.

– Elk team wordt twee speelavonden ingedeeld. De teams die doordringen tot de finale, spelen op zaterdag 5 januari 2019 voor de Rond on Ice Curlingcup.

– Deelname staat vrij voor iedereen, als je per speelavond maar een team op de been brengt van minimaal 4 en maximaal 6 personen.

​Wedstrijdinfo Rond on Ice Curlingcompetitie 2018/2019!

- De wedstrijden beginnen om 19.30 uur. Aanwezig graag 15 minuten voorafgaand aan uw eerste wedstrijd.

- Elk team speelt twee avonden en zal twee avonden van onderstaande data worden ingedeeld.

- Het inschrijfformulier geeft ruimte om 1 dag van verhindering aan te geven.

- Op onderstaande data wordt gecurld. Uiterlijk 6 december ontvangt u het wedstrijdschema.

- Bij verhindering (tijdens competitie of obv het wedstrijdschema): mailen naar info@rondonice.nl. Tijdens de competitie is wijzigen maar zeer beperkt mogelijk.

- De inschrijfkosten zijn € 75,- inclusief BTW per team.

17 dec | 18 dec |19 dec |20 dec | 27 dec | |02 jan|03 jan en de finale wordt gespeeld op zaterdag 5 januari 2019, vanaf 20.30 uur.

Inschrijven kan op www.rondonice.nl ! De inschrijving sluit zondag 3 december 2018 om 24:00 uur.


Open dag en (zeemans)markt Uitgeest (Noord-Holland) op 19 mei

De Open Watersportdag trekt elk jaar duizenden bezoekers naar het terrein van Watersportcentrum Uitgeest. Hier kunt u varen in een supersnelle boot, duiken in een duiktank, paling roken en deelnemen aan vele verschillende activiteiten. 

Ook is er een gezellige zeemansmarkt met voor ieder wat wils. En uiteraard wordt er ook gezorgd voor de innerlijke mens, onder andere door de horecagelegenheden die op ons terrein gevestigd zijn.

Facebookpagina Watersportcentrum Uitgeest