Home » Uitjes » Evenementen » Sportevenement

Sportevenement


Utrechtse Heuvelrug steptocht te Woudenberg/Scherpenzeel (Utrecht)
op 28 september

Op zaterdag 28 september organiseert de tourgroep van Team Versekip.nl uit Woudenberg wederom een sportieve steptocht over de Utrechtse Heuvelrug over de afstanden van 30 en 60 kilometer. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze alweer 10e editie.

Van de beginnende stepper en de recreatieve sporter tot de ervaren wedstrijdrijder. Iedereen die een goede conditie heeft kan meedoen!
Onderweg staat er onder andere een hete kop soep ( ook voor de vegetariër) voor je klaar en na afloop van de tocht word je nog getrakteerd op een consumptie met een broodje Kwekkeboom Oven kroket/ groente kroket.

Dus wacht niet langer en geef je op voor de mooiste steptocht over de Utrechtse Heuvelrug. Inschrijven kan tot en met donderdag 26 september 2019.


Mountainbike clinic Vlaardingen (Zuid-Holland) op 12 oktober

Staat je mountainbike stof te happen en wil je nu eens echt leren mountainbiken, of altijd al eens de techniek willen leren van het mountainbiken? Dan is dit de perfecte kans om op de juiste manier van start te gaan!

De meerdaagse mountainbike clinic is een kennismakingsprogramma voor beginnende mountainbikers. In drie weken tijd leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden en technieken van het mountainbiken.

Zo beginnen we met de basis techniek leren op het veld en daarna passen we het toe in het bos. We eindigen de cursus met een pracht parcours in Bergschenhoek. De droom van iedere mountainbiker!

De mountainbike cursus start op zaterdag 12 oktober van 09.00 tot 11.00 en duurt in totaal 3 lessen. De kosten voor deze succesvolle clinic bedragen maar 50 euro. Let op: De cursus gaat van start bij aanmelding vanaf 5 personen en zit vol bij 12 deelnemers.