Home » Uitjes » Evenementen » Sportevenement

Sportevenement


Koppel Dartevenement Recreatiepark Bovensluis Open op 11 Augustus tevens jubileum weekend 10 jaar Dartsforever voor Kika te Willemstad (Noord-Brabant)

Zondag 11 Augustus bestaat Dartsforever 10 jaar en organiseren we het Koppel Darts evenement Bovensluis Open.
Wil je graag mee doen schrijf je in op www.dartsforever.nl 


Bert Timmer Memorial Loop op 1 september te Duiven (Gelderland)

Elk jaar organiseert de Loopgroep FRoS in het najaar de Bert Timmer Memorial Loop dit ter nagedachtenis aan Bert Timmer die in 2012 is overleden aan een hartstilstand. Vanaf de eerste wedstrijd is er toename van het aantal lopers te bemerken. Momenteel lopen zo'n 500 lopers mee verdeeld over de verschillende categorieën. Door de jaren heen zijn er naast de vaste onderdelen, zoals de 5 en 10 kilometer loop, een aantal nieuwe elementen toegevoegd. De jeugdloop inclusief de scholencompetitie voor de gemeentes Westervoort en Duiven én een Bedrijven/Teamloop zijn de daarop volgende jaren toegevoegd aan deze recreatieve hardloopwedstrijd. Deze loop heeft door de jaren heen regionale bekendheid opgebouwd en heeft onderhand een vaste plaats op de hardloopkalender gekregen. 
Deze wedstrijd wordt geheel georganiseerd door de vrijwilligers van de lopers van FRoS. Zowel alle voorbereidingen als tijdens het evenement zelf. Alle kosten voor dit evenement worden gefinancierd uit sponsoring én van de inschrijf kosten van de lopers. Gelden die na aftrek van de gemaakte kosten resteren komen ten goede aan een lokaal goed doel. Naast de hardloopwedstrijd probeert FRoS van deze dag ook wel bekend als 'Jaarlijks sportief evenement in de Liemers', die verder aangekleed wordt met standjes en muziek er een dag van te maken voor de hele familie. 

Facebookpagina van de Bert Timmer memorial