Home » Uitjes » Ontspannen » Camping

Camping


Boerenbed : Luxe kamperen op de boerderij

Wat is het BoerenBed? Je logeert bij de boer, op het erf, in mooie luxe accommodaties. Maar: er is geen elektriciteit. Dus berg je telefoon en tablet maar gauw op! Licht komt van de kaarsen en olielampen in je tent of houten huisje en koken doe je op een antieke houtkachel. Lekker genieten van elkaars gezelschap zonder de afleidingen en prikkels van alledag. Kan je echt niet zonder je telefoon? Dan mag je deze altijd opladen bij de boerenfamilie.

Bij het BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken, eigen douche* en toilet!

*Bij elke accommodatie beschik je over een privé toilet, maar bij de BoerenBed tenten en de BoerenBed tent voor 10 personen neem je een luxe warme douche in de gemeenschappelijke doucheruimte op de boerderij. Bij de andere accommodaties is er een warme privé douche naast of in de accommodatie.

Boerenbed.nl