Home » Uitjes » Ontspannen » Sauna en Wellness

Sauna


Dagje sauna in Groningen met een leuke korting!
 
  • Wellnessresort de Waterlelie
  • In Zevenhuizen in Groningen
  • Met 9 verschillende sauna’s
Kom helemaal tot rust met een heerlijke saunadag in Zevenhuizen. Ontspan in de vele saunafaciliteiten en geniet van diverse opgiet sessies! 
 

Wellnessresort de Waterlelie

Landelijk gelegen, buiten de drukke stad, vind je Wellnessresort de Waterlelie, een luxe wellnesscentrum waar je even helemaal tot jezelf kunt komen. De perfecte uitvalsbasis om je even terug te trekken en op te warmen tijdens deze koude dagen. 

Geniet tijdens je bezoek van de 9 verschillende sauna's. Elke sauna heeft zijn eigen sfeer, temperatuur en effect op het lichaam. Beleef de oosterse experience “Duizend-en-één-pracht”, geniet van het uitzicht in de panorama sauna of ervaar de zoutsteensauna. Onlangs heeft de Waterlelie 3 heerlijke nieuwe belevingen toegevoegd die je zeker moet gaan ervaren. De nieuwe Kelo sauna, de 2 Kota sauna’s en het unieke koelplein maken je dagje ontspannen compleet.
 
Kelo SaunaDe Kelo Sauna is een echte eyecatcher. Wanneer je de sauna binnenstapt valt gelijk de heerlijke geur van vers gezaagd hout op. De temperatuur in deze bijzonder mooi verlichte sauna is ongeveer 90 °C. De warmte zorgt ervoor dat je lichaam gaat transpireren, waardoor afvalstoffen uit uw lichaam worden verwijderd en de doorbloeding verbetert. De Kelo sauna is een mooie ruime sauna en hier vinden sinds kort ook de opgietingen plaats.
 
Kota'sIn de tuin vind je de twee nieuwe houtgestookte Kota sauna’s. De kachel staat centraal in deze sauna’s en doordat ze worden verwarmd met houd hebben ze een hele aangename temperatuur. De temperatuur van deze sauna’s varieert tussen de 75 °C en 95°C en ze bieden elk ruimte aan 25 personen. Een van de Kota’s is een stilte sauna, zo kan iedereen in alle rust genieten van de heerlijke warmte en het geluid van het knapperende vuurtje. In de andere Kota kan je ook lekker ontspannen en rustig praten. 

Met 9 sauna's, een uitstekend restaurant, uitgebreide beauty- en massagebehandelingen staat De Waterlelie in Zevenhuizen garant voor de ultieme wellness-ervaring van Groningen en omgeving.  Ervaar een dagje sauna in Wellnessresort de Waterlelie: reinigen, ontspannen, tijd voor jezelf en bovendien goed voor de weerstand!  

Wat dacht je van onderstaande leuke en vooral voordelige sauna deals ? Geniet bij wellnessresort SpaWell (Groningen)

Ontdek het mooiste beauty-, sauna- & wellnessresort van het noorden! In dit ruime wellnessresort vindt u tal van moderne sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. SpaWell is dé perfecte plek voor dat momentje rust en ontspanning. Stap binnen in de wereld van SpaWell en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag!


Sanadome Nijmegen

De enige wellness in Nijmegen met thermaal water uit eigen bron. Met een minimale temperatuur van 33°C zorgt het water voor een optimale ontspanning. Zouten en mineralen in het water hebben bovendien een positief effect op uw spieren en gewrichten. Gun uzelf een moment van ontspanning en geniet!


Een dagje sauna ? Manicure of Pedicure bij jou om de hoek ? Of gewoon een heerlijke massage ?  SpaOnline.com is in 4 jaar tijd uitgegroeid naar de grootste online boekings website voor sauna's in Nederland en België. Bijvoorbeeld voor de Wellnessboot, Spa Zuiver, Thermen Bussloo, Thermen Holiday Schiedam, Thermen Zuidwolde, Thermae 2000 en meer! 


Privesauna.nl is het eerste platform voor prive sauna’s op de Nederlandse markt en heeft nu al ruim 50 aangesloten locaties. Het heeft unieke voordelen voor mensen die op zoek zijn naar een luxe wellness voor een paar uur: · het grootste prive sauna aanbod in Nederland · ruime keuze van locaties verspreid over geheel Nederland · in elk prijssegment actief


Sauna en wellness aanbiedingen van Vakantieveilingen

 

Met Vakantieveilingen heb je met een paar biedingen een sauna- of wellness arrangement voor een super prijsje. Je bepaalt zelf de prijs en anders sla je een bieding over en ga later door met de volgende mogelijkheid. Het is echt het proberen waard!