Home » Uitjes » Ontspannen » Sauna en Wellness

Sauna


Wat dacht je van onderstaande leuke en vooral voordelige sauna deals ? Floatcenter 

Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is: 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen.

Wie ooit in de Dode Zee heeft gezwommen, heeft floaten eigenlijk al ervaren. Het komt er in het kort op neer dat je drijft op ruim 30 cm (epsom) zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Tijdens het floaten worden de prikkels zwaartekracht, geluid en licht uitgesloten. Officieel wordt dit Floatation REST (Restricted Environmental Stimulation Technique) genoemd.

Het water in de floatroom en de omgeving worden verwarmd op 35,5°C zodat je lichaam geen temperatuurverschil voelt tussen het water en de lucht er buiten. Hierdoor ‘denken’ je hersenen dat je lichaam ‘zweeft’. Elke spier in je lichaam kan zich totaal ontspannen. Floaten is de manier om de diepste ontspanning te bereiken die je kunt ervaren.

Veel mensen gebruiken floaten als wellness beleving, als een moment van ontspanning. Naast de wellness beleving wordt er op sportgebied en medisch gebied met de diverse floatbehandelingen veel bereikt. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken met prof- en amateur sporters is gebleken dat floaten positieve effecten heeft op zowel het fysieke herstel als ook de mentale staat. Medische klachten kunnen, eventueel in overleg met werkgever, ARBO-arts en/of verzekeraar, te lijf worden gegaan met zeer goede resultaten. Ziekteverzuim kan worden gereduceerd of zelfs voorkomen. In het laatste geval wordt floaten preventief ingezet om ervoor te zorgen dat de gezondheid niet uit balans raakt.

BEN JE BENIEUWD OF FLOATEN OOK IETS VOOR JOU IS? KOM HET FLOATEN DAN ZELF ERVAREN :

Geniet bij wellnessresort SpaWell (Groningen)

Ontdek het mooiste beauty-, sauna- & wellnessresort van het noorden! In dit ruime wellnessresort vindt u tal van moderne sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. SpaWell is dé perfecte plek voor dat momentje rust en ontspanning. Stap binnen in de wereld van SpaWell en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag!


Sanadome Nijmegen

De enige wellness in Nijmegen met thermaal water uit eigen bron. Met een minimale temperatuur van 33°C zorgt het water voor een optimale ontspanning. Zouten en mineralen in het water hebben bovendien een positief effect op uw spieren en gewrichten. Gun uzelf een moment van ontspanning en geniet!


Een dagje sauna ? Manicure of Pedicure bij jou om de hoek ? Of gewoon een heerlijke massage ?  SpaOnline.com is in 4 jaar tijd uitgegroeid naar de grootste online boekings website voor sauna's in Nederland en België. Bijvoorbeeld voor de Wellnessboot, Spa Zuiver, Thermen Bussloo, Thermen Holiday Schiedam, Thermen Zuidwolde, Thermae 2000 en meer! 


Privesauna.nl is het eerste platform voor prive sauna’s op de Nederlandse markt en heeft nu al ruim 50 aangesloten locaties. Het heeft unieke voordelen voor mensen die op zoek zijn naar een luxe wellness voor een paar uur: · het grootste prive sauna aanbod in Nederland · ruime keuze van locaties verspreid over geheel Nederland · in elk prijssegment actief


Sauna en wellness aanbiedingen van Vakantieveilingen

 

Met Vakantieveilingen heb je met een paar biedingen een sauna- of wellness arrangement voor een super prijsje. Je bepaalt zelf de prijs en anders sla je een bieding over en ga later door met de volgende mogelijkheid. Het is echt het proberen waard!