Home » Uitjes » Parken en attracties » Attracties

Attracties

Op Uitidee.nl hebben wij een selectie gemaakt van een aantal niet te missen attracties. Profiteer en boek je tickets met voordeel en je hoeft ook niet in de rij te staan!


De tijd vliegt bij Aviodrome Flevoland

Beleef een dag vol vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaart-Themapark Aviodrome! Kom met de hele familie naar Aviodrome en bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen. Stap aan boord van een Boeing 747, de flight simulator en bekijk de 4D-film Skymania. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties. Tijdens de pilotenopleiding voelen ze zich een echte piloot. Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

De collectie van Aviodrome bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis, zoals de Boeing 747, Uiver, Fokker Spin en Lockheed Constellation. Deze staan opgesteld in het museum en de buitenexpositie. Veel vliegtuigen kun je ook van binnen bekijken. En meerdere malen per dag zijn er gratis rondleidingen.

Zien en horen, maar vooral ook voelen en ruiken. In het 4D-filmtheater van Aviodrome is het alsof je werkelijk door de wolken vliegt. Soms voel je regendruppeltjes, dan weer mist en koude golfstromen. En af en toe ervaar je ook rook. Dat maakt het kijken naar de historische en avontuurlijke films extra spannend! 


Enversed Virtual Reality in Eindhoven (Noord-Brabant)

Enversed biedt een unieke vorm van entertainment voor bedrijfsuitjes, vriendengroepen of familiefeesten. Virtueel paragliden, hamburgers bakken of overleven tussen zombies. Alles is mogelijk in Europa's grootste Virtual Reality Center! Voor de perfecte combinatie van amusement en inspiratie zijn VR-programma's van Enversed uit te breiden met lezingen, workshops of diner-arrangementen.


Night of Darkness 2018 op 2 of 3 november Beverwijk met 50% korting voor slechts 9,95
  • Avond vol spanning en horror
  • Spookhuis + freakshow route
  • Op 2 of 3 november 2018

Wat kun je verwachten tijdens Halloween Night of Darkness? Een avond vol spanning, schrikmomenten en de engste horror verhalen die tot leven zijn gekomen! De route loopt langs twee verschillende "Haunted Houses" met ieder een nieuw thema. Tussen de twee spookhuizen bewandel je de nieuwe, enge, "Freakshow route". Deze reis door verschillende freaky gebeurtenissen is een attractie op zich!