Home » Uitjes » Parken en attracties » Attracties

Attracties

Op Uitidee.nl hebben wij een selectie gemaakt van een aantal niet te missen attracties. Profiteer en boek je tickets met voordeel en je hoeft ook niet in de rij te staan!Halloween: The Haunt Of.......Valkenburg aan de Geul (Limburg) op 31 oktober 

Een doodeng avontuur door verschillende scare zones gebaseerd op een Bokkenrijders legende: dat is het volledig nieuwe 'the Haunt of dr. Joseph Kirchhoffs' op 25 en 31 oktober in Valkenburg aan de Geul. 

Wanneer de schemer zijn intrede doet onderga je het verhaal van Dr Joseph Kirchhoffs in deze ijzingwekkende Halloween experience op 25 & 31 oktober.

Waar gebeurd...
Dr Joseph Kirchhoffs, in het dagelijks leven chirurg, werd in 1772 na gruwelijke martelingen ter dood veroordeeld. Hij werd ervan verdacht de aanvoerder van de roversbende 'de Bokkenrijders' te zijn. Maar was dat wel zo? Was hij een goede chirurg die valselijk beschuldigd werd of was Dr. Kirchhoffs, zoals men beweerde, een knecht van de duivel? 

Gruwelijk echt
Zodra je door de poort loopt, betreed je de duisternis en is er absoluut geen weg terug. Of je terugkeert ligt geheel aan jezelf... Neem jij de 'exit' of ga je de confrontatie aan?

Choquerend
Deze Halloween experience is enkel toegankelijk voor iedereen ouder dan 14 jaar (adviesleeftijd 16+) vanwege de mogelijk choquerende taferelen. Aansluitend (of wanneer je een exit neemt) is er een "sfeervolle" ruimte voor een hapje en drankje (restaurant geopend vanaf 19:00 uur).

25 en 31 oktober vanaf 18:30 uur
Tickets online only
Duur: ca. 1,5 uur (of voor eeuwig...)


Kom naar Attractiepark Toverland te Sevenum (Limburg) op 2 en 3 november. Dit weekend extra voordelig en inclusief gratis parkeren!

Speciaal voor jou is Attractiepark Toverland het weekend van 2 en 3 november extra voordelig te bezoeken! Ontdek tijdens dit weekend de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de sensationele nieuwe achtbaan Fēnix? Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.


 

Kijk omhoog en ontdek meer bij Luchtvaartmuseum Aviodrome

Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Het museum staat volledig in het teken van 100 jaar burgerluchtvaart. Bewonder binnen én buiten meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Stap aan boord van een Boeing 747 en ervaar de adrenaline van een echte piloot in de flight simulator! 

De collectie van Aviodrome bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis. Ken jij de Junkers 52, Uiver, Fokker Spin en Lockheed Constellation al? Deze staan opgesteld in het museum en de buitenexpositie. Een aantal vliegtuigen kun je ook vanbinnen bekijken. Maar dat is nog niet alles: vanuit de nostalgische verkeerstoren is het zicht op de start- en landingsbaan van Lelystad Airport fenomenaal! Meerdere malen per dag zijn er gratis rondleidingen. De vrijwilligers nemen je vol enthousiasme mee in de wereld van vliegtuigen en de luchtvaart van toen en nu. 

Klaar om door de wolken te vliegen? In het 4D-filmtheater van Luchtvaartmuseum Aviodrome worden al je zintuigen op scherp gezet. Beleef een spannende vlucht waarin je zelfs regen en koude golfstromen voelt. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een vliegbrevet!

Zijn jouw zenuwen Spykerhard? Sla je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!


ExperienceWens: voor een onvergetelijke ervaring!

Ga je rijden in een Audi R8 of kies je voor comfortabel cruisen in een Aston Martin, Ferrari California of in een Lamborghini Gallardo? Heb je altijd al eens willen vliegen in een helikopter? Of wil je veilig de weg op en is een slipcursus iets voor jou? Op welke manier jij je grenzen ook wilt verleggen, bij ExperienceWens zorgen we dat het een onvergetelijke ervaring wordt!