Home » Uitjes » Parken en attracties » Dierentuin

Dierentuin


Kamelensafari op zondag en in de vakanties Berlicum (Noord-Brabant)

Bent je benieuwd naar het leven van een kameel op de Kamelenmelkerij, of wilt je de unieke dieren van dichtbij bewonderen en aaien, kom dan naar een van onze kamelensafari's. Deze worden om de zondag en in de schoolvakantie op maandag en vrijdag gehouden. Bekijk de Facebookpagina van de Kamelenmelkerij
Kijk voor alle data van 2019 op onze website!


Beekse Bergen Hilvarenbeek Brabant

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.


Wildlands Emmen Drenthe

Het kan: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. WILDLANDS is een nieuw type themapark. 22 hectare actief avontuur, natuur en cultuur.
Dagje uit naar Apenheul met leuke korting

  • Een bos vol loslopende apen
  • Ontdek alle 300 soorten!
  • Gaat 30 maart weer open
Apenheul - herken jezelf! Een bezoek aan Apenheul is bijzonder, leuk én herkenbaar. Want van alle dieren lijken apen het meest op mensen. Herken jezelf tussen bijna 300 apen.