Home » Uitjes » Parken en attracties » Dierentuin

Dierentuin


Sta oog in oog met je favoriete dier bij
Burgers' Zoo met 26% korting!

Ga op ontdekkingsreis bij Burgers' Zoo en reis door verschillende leefomgevingen. Ontmoet de Aziatische olifanten, de Breedlipneushoorns en neem een kijkje bij de Zeekoe!


Beekse Bergen Hilvarenbeek Brabant

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.


Wildlands Emmen Drenthe

Het kan: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. WILDLANDS is een nieuw type themapark. 22 hectare actief avontuur, natuur en cultuur.Kamelensafari op zondag en in de vakanties Berlicum (Noord-Brabant)

Bent je benieuwd naar het leven van een kameel op de Kamelenmelkerij, of wilt je de unieke dieren van dichtbij bewonderen en aaien, kom dan naar een van onze kamelensafari's. Deze worden om de zondag en in de schoolvakantie op maandag en vrijdag gehouden. Bekijk de Facebookpagina van de Kamelenmelkerij
Kijk voor alle data van 2020 op onze website!