Home » Uitjes » Parken en attracties » Dierentuin

Dierentuin


Beekse Bergen Hilvarenbeek Brabant

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

#watkaneralwel ?

Safaripark Beekse Bergen is weer open

 

Update coronavirus

We zijn verheugd je te mogen melden dat Safaripark Beekse Bergen weer geopend is voor publiek.  

Safaripark Beekse Bergen hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het - met uitzondering van gasten van de vakantieparken - noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.

Gasten van de vakantieparken hoeven hun toegang niet online te reserveren, zij kunnen op vertoon van hun Attractiepas naar het Safaripark.Kamelensafari op zondag en in de vakanties Berlicum (Noord-Brabant)

Bent je benieuwd naar het leven van een kameel op de Kamelenmelkerij, of wilt je de unieke dieren van dichtbij bewonderen en aaien, kom dan naar een van onze kamelensafari's. Deze worden om de zondag en in de schoolvakantie op maandag en vrijdag gehouden. Bekijk de Facebookpagina van de Kamelenmelkerij
Kijk voor alle data van 2020 op onze website!