Home » Uitjes » Dierentuin

Dierentuin


Beekse Bergen Hilvarenbeek Brabant

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

#watkanernogwel ?

Safaripark Beekse Bergen is open

Safaripark Beekse Bergen hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het - met uitzondering van gasten van de vakantieparken - noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.


Kom langs en hoor wat zeehonden vertellen bij Zeehondencentrum Pieterburen (Groningen)

Neem een kijkje bij Zeehondencentrum Pieterburen, het grootste gespecialiseerde zeehondenziekenhuis van Europa! Zie hier hoe zeehonden verzorgd worden en leer meer over de taal van de zeehonden.Sta oog in oog met je favoriete dier bij Burgers' Zoo met korting!

Ga op ontdekkingsreis bij Burgers' Zoo in Arnhem en reis door verschillende leefomgevingen. Ontmoet de Aziatische olifanten, de Breedlipneushoorns en neem een kijkje bij de Zeekoe!


Word verrast door de bijzondere onderwaterwereld
bij SEA LIFE Scheveningen

Kijk je ogen uit bij SEA LIFE Scheveningen! In dit grote zeeaquarium bewonder je meer dan 4.000 dieren, waaronder haaien, otters en zeesterren. Leuk en leerzaam uitje voor jong en oud!


Kom naar het Dolfinarium Harderwijk voor een leuk maar ook leerzaam dagje weg !

 

  • Verschillende voorstellingen per dag
  • 8 diersoorten
  • Diverse speeltuinen
  • Kenniscentrum zodat je er wat van opsteekt
  • Leuke souvenirs in de winkel
  • Hapje en drankje 
  • Waterpret
  • Spelen en doen met de dieren

Ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij in winterse sferen.
Sta oog in oog met springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen. Duik diep mee naar de zeebodem en beleef de nieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica. In deze indrukwekkende voorstelling leren klanten meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur én worden klanten bewust van al hun bedreigingen!

Met 8 verschillende voorstellingen, 4 speeltuinen en bij mooi weer vanaf het voorjaar de waterglijbanen van Waterpret met waterplezier voor jong & oud, wordt het een spetterende dag voor het hele gezin.