Home » Uitjes » Uitgaan » Bioscoop

Bioscoop


Ga gezellig met z'n tweeën, met vrienden of met het gezin een dag of avond naar de bioscoop bij Pathé met deze voucher! Het leukste uitje voor jong en oud. Bestel nu jouw voucher voor €8,50! Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 januari 2022.


ENFF: Film Honeyland + masterclass Online op 9 december

We hebben weer een event dat doorgaat! Eindelijk weer een event in real life in plaats van online. Het ENFF, het Eastern Neighbours Film Festival, toont jaarlijks de beste films uit (Zuid)oost-Europa. Dit keer gaat het om de screening van de prijswinnende film 'Honeyland', met aansluitende masterclass, in Louis Hartlooper op 9 december.

Honeyland gaat over de laatste vrouwelijke imker in de bergen van Macedonië. Een visueel verbluffende en intieme documentaire over bedreigde tradities en het broze evenwicht tussen mens en natuur. De film werd dit jaar genomineerd voor twee Oscars en bedolven onder lovende kritieken op het Sundance Festival, waar de film drie prijzen won.

Na de film geeft cameraregisseur Samir Ljuma een masterclass waarin hij vertelt over het drie jaar lang durende filmproces. "Er was geen electriciteit, licht of stromend water in het dorp. We konden maximaal vier dagen achter elkaar filmen, daarna moesten we terug om de camera's op te laden en bestanden over te zetten." Tijdens de masterclass is er de gelegenheid om vragen te stellen.