Home » Uitjes » Uitgaan » Bioscoop

Bioscoop


#watkaneralwel

Pathé bioscoop logo

WE VERWELKOMEN JE GRAAG VANAF 1 JUNI MET UITGEBREID PROTOCOL EN DIVERSE FILMPROGRAMMERING

We verwelkomen je graag weer in onze Pathé en Euroscoop bioscopen vanaf 1 juni. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze bioscopen volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiëne maatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zullen ons de komende tijd met al onze medewerkers inzetten om te voldoen aan het protocol, en daarmee een veilige en prettige bioscoopervaring te bieden aan onze bezoekers. 
Van 1 juni tot 1 juli geldt er een maximum capaciteit van 30 bezoekers per zaal en kunnen bezoekers alleen vooraf online tickets kopen. De eerste films die we vertonen zijn films die net voor sluiting in de bioscoop waren, zoals Bloodshot, De Beentjes van St. Hildegard en Onward. Ook kun je populaire blockbusters terugzien: zoals Interstellar in IMAX en voor het eerst Spider-man: Far from home in ScreenX en Harry Potter and the Deathly Hallows Part I+II in 4DX. En vanaf 8 juni zijn er exclusieve voorpremières van de nieuwe Nederlandse film Rundfunk: Jachterwachter bij Pathé. 


VANAF 1 JUNI GAAT VUE WEER OPEN

Yes, we mogen onze deuren weer openen! We hebben net de officiële bevestiging gekregen van de overheid dat we 30 mensen per zaal/ per film vanaf 1 juni mogen verwelkomen. We zijn zeer verheugd over dit nieuws en kunnen niet wachten om de Vue bioscopen weer te openen.

Uiteraard in overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM.

De veiligheid van onze bezoekers en ons personeel blijft onze hoogste prioriteit. Er zullen verscherpte maatregelen komen, die we zo snel mogelijk met jullie delen. Alleen op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat een bioscoopbezoek goed, veilig en verantwoord kan plaatsvinden. Ook over het aanbod van de films en hoe de ticketverkoop zal verlopen, krijgen jullie binnenkort bericht.

We zijn op dit moment ook bezig om alle mogelijkheden te onderzoeken voor de Vue Movie Pass houders. Heb jij een Vue Movie Pass? Dan ontvang je binnenkort een email met alle informatie over deze tijdelijke situatie.

We zullen jullie op al onze kanalen op de hoogte houden van de ontwikkelingen en we kijken ernaar uit onze deuren weer voor jullie te mogen openen.

Vriendelijke groet,

Vue