Home » Uitjes » Uitgaan » Concert

Concert


The Farm House Jazz & Blues Band op 17 februari Zutphen (Gelderland)

Boeiende & veelzijdige jazz, perfecte presentatie: The Farm House

In 2014 vinden 4 ex-leden van de vermaarde Stable Roof Jazzband elkaar en richten de Farm House Jazz & Bluesband op, De sound van de Chris Barber Band , met een strakke, stuwende ritmesectie wordt leidend. Bij de Farm House wordt hier invulling aan gegeven door good old Kees Heegstra op drums, Carla Tavenier-Kok op contrabas en Gerard Tavenier op gitaar en banjo. Een dynamisch trio dat een stevige basis legt onder de typische Barber- en New Orleans jazz, maar ook vurige rock, swing en meeslepende R&B brengt en fluisterzacht een gevoelige ballad weet te begeleiden. 
De blazerssectie, met trompettist Michael Muller, trombonist Hans van Wermeskerken en klarinettist/saxofonist/gitarist/zanger Michiel Pos zorgt daarbij voor de typische traditionele klankkleur. Maar er is ook veel ruimte voor de blues en bluesrock; de bluesgitaar en bluesharp van Michiel Pos staan daar garant voor! 
Bij hun vorige optreden bij Jazz & So wist de Farmhouse met hun enorme drive en boeiende presentatie het publiek tot groot enthousiasme te brengen en dat zal deze keer ongetwijfeld niet anders zijn. 
Veelal present bij de grote Nederlandse festivals, regelmatig op tournee in Duitsland, Zwitserland en Luxemburg; nu terug in Zutphen.

Zondag 17 februari 14.30 u. Fort Bronsbergen entree € 8,50


Klassiek in West: Aan de Vergetelheid Ontrukt op 3 maart in Amsterdam (Noord-Holland)

Onvergetelijk werk van vervolgde en 'vergeten' componisten

J.M. Coenen, Leo Smit, Rosy Wertheim en Brandts Buys: ooit waren zij zo bekend dat er een straat naar hen werd vernoemd. Maar wie kent hen nog als componist? 
Op zondag 3 maart brengen sopraan Irene Maessen, fluitiste Eleonore Pameijer en pianiste Reinild Mees hier verandering in. Met het programma Aan de vergetelheid ontrukt 1 brengen zij in de Jeruzalemkerk in Amsterdam-West werk van 'vergeten' componisten uit de vorige eeuw tot leven.


Vrienden van de Wannebiezz 2019 Vlaardingen (Zuid-Holland) op 5 april

Hét jaarlijkse feestje met de Wannebiezz en een aantal muzikale vrienden komt er weer aan! Deze keer met Henk Dissel, Esther & Anita "Just a little bit more" (bekend van de Dolly Dots), Helemaal Hollands en Marco de Hollander die ook nog eens de presentatie doet. 

Dat belooft weer een te gekke avond te worden! Verzeker je snel weer van een kaartje, want voor je het weet is het uitverkocht.

Een ticket kost: € 17,50 (excl. servicekosten bij online-bestelling)
Kom je met z'n 10-en? Bestel de tickets dan online en betaal slechts € 157,50! (excl. servicekosten)

Facebookpagina van dit evenement/concert


Live At Amsterdamse Bos 25 mei Amsterdamse Bostheater (Noord-Holland)

Wegens succes geprolongeerd: A Tribute To 2016 is terug! De avond waar de sterren van de hemel worden gespeeld! 😉

David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glenn Frey (Eagles), Toots Thielemans, Leonard Cohen, ze ontvielen ons allemaal in 2016. Op zaterdag 25 mei brengen wij deze iconen een tweede, nóg grootser eerbetoon! Nog meer hits, nog meer meezingen, nog meer het leven vieren! Een twee uur durende NON-STOP show met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen. September, Boogie Wonderland, Last Christmas (doen we gewoon!), Faith, Dancing in The Street, China Girl, Hotel California, Take it Easy, Purple Rain, Kiss, de lijst is oneindig!

Opnieuw hebben we met Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, de fantastische Live At-HUISBAND samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten.

A Tribute To 2016 is een fantastische zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

Jouw vrienden zijn ook onze vrienden dus hebben we ook dit jaar weer groepstickets met korting (!) want samen uit is natuurlijk leuker dan alleen! Let wel: er is slechts een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij. Op = Op.

We hebben er nu al zin in, jullie ook!?

De kaartverkoop start vrijdag 1 februari 2019 om 10.00 uur via www.liveatamsterdamsebos.nl/concerten/tribute-2016

Facebook event: 
A Tribute To 2016 - Live At Amsterdamse Bos