Home » Uitjes » Uitgaan » Concert

Concert


ANAE - "Home is where you park it" in Zutphen

Album release // ANAE - "Home is where you park it" in Zutphen (Gelderland)
op 31 mei

Op 26 augustus 2017 vertrokken ze met hun Volkswagenbusje uit Zutphen, het avontuur tegemoet. Nu, anderhalf jaar verder en vele avonturen rijker, is ANAE tijdelijk terug in Nederland. Ze spelen een exclusief release concert van hun gloednieuwe album 'HOME IS WHERE YOU PARK IT', een inspirerende CD over de avonturen en belevingen van hun reis.

ANAE is een samenwerking tussen Arnan Natan & Anne Elise Kaemingk,
twee muzikale kunstenaars die op een creatieve manier verhalen willen delen.
Onder de naam ANAE maken en schrijven ze muziek, muziektheatervoorstellingen , maken ze beeldende kunst en reizen ze de wereld over.
Kijk voor meer informatie op www.weareanae.com

De reis die ze hebben gemaakt heeft hun leven veranderd. Onderweg hebben ze zich laten inspireren door bijzondere gebeurtenissen en ontmoetingen, prachtige natuurplekken en verschillende culturen. Dit heeft geresulteerd in 13 nummers die ze tijdens de reis hebben geschreven en gecomponeerd. Een groot deel van deze nummers zullen ze samen met professionele muzikanten tijdens de release ter gehore gaan brengen. Qua stijl spelen ze een mix van singer-songwriter, jazz, pop, gospel en soul. Eigen muziek, pakkende melodieën en persoonlijke teksten. Laat je meenemen op reis om het ultieme gevoel van Vrijheid te ervaren. Benieuwd naar de verhalen en de muziek? Je gaat het allemaal horen tijdens deze exclusieve release. Kom luisteren onder het genot van een hapje of drankje. Bij mooi weer spelen ze buiten op het terras, dus lekker met de blote voeten in het zand naast de vuurkorf genieten van nieuwe muziek. Zo houden we de vanlife vibe er een beetje in!

Entree: vrije gift
Aanvang: 20.00


Klassiek in West: Sounds of Somalia in Amsterdam (NH) op 28 april

Luister op zondag 28 april in de Jeruzalemkerk in Amsterdam-West naar Somalische liederen over liefde, heimwee en ballingschap, kijk naar de documentaire Africa is you, ga in gesprek met de documentairemakers en proef de rijke Somalische keuken.


Live At Amsterdamse Bos 25 mei Amsterdamse Bostheater (Noord-Holland)

Wegens succes geprolongeerd: A Tribute To 2016 is terug! De avond waar de sterren van de hemel worden gespeeld! 😉

David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glenn Frey (Eagles), Toots Thielemans, Leonard Cohen, ze ontvielen ons allemaal in 2016. Op zaterdag 25 mei brengen wij deze iconen een tweede, nóg grootser eerbetoon! Nog meer hits, nog meer meezingen, nog meer het leven vieren! Een twee uur durende NON-STOP show met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen. September, Boogie Wonderland, Last Christmas (doen we gewoon!), Faith, Dancing in The Street, China Girl, Hotel California, Take it Easy, Purple Rain, Kiss, de lijst is oneindig!

Opnieuw hebben we met Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, de fantastische Live At-HUISBAND samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten.

A Tribute To 2016 is een fantastische zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

Jouw vrienden zijn ook onze vrienden dus hebben we ook dit jaar weer groepstickets met korting (!) want samen uit is natuurlijk leuker dan alleen! Let wel: er is slechts een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij. Op = Op.

We hebben er nu al zin in, jullie ook!?

De kaartverkoop start vrijdag 1 februari 2019 om 10.00 uur via www.liveatamsterdamsebos.nl/concerten/tribute-2016

Facebook event: 
A Tribute To 2016 - Live At Amsterdamse Bos


BankGiro Loterij ZomerConcerten 1 juli tot en met 30 augustus Amsterdam (Noord-Holland)

Traditiegetrouw viert Het Concertgebouw ook dit jaar de zomer met meer dan tachtig concerten in allerlei genres.

Zo staan klassieke talenten als Lucas en Arthur Jussen, Joshua Bell en leden van het Gustav Mahler Jugendorchester op het programma.

Ook zijn er tributes aan Stevie Wonder en Nina Simone, wordt Woodstock 50 jaar na dato herbeleefd, vertolken Lucas Hamming e.a. The Who's rockopera Tommy, vertelt André Kuipers over de eerste mens op de maan en is er de film Star Wars mét live muziek.