Home » Uitjes » Uitgaan » Concert

Concert


Aida in Concert Den Bosch (Noord-Brabant) van 20 tot en met 30 juni

Na twee uitverkochte edities van Elisabeth in Concert in 2017 en 2018, wordt de traditie deze zomer voortgezet met een speciale concertversie van Aida. De geliefde musical die alleen in Nederland al meer dan 1,2 miljoen bezoekers trok. Geniet van de fantastische muziek van Elton John en een echte musicalsterrencast, waaronder April Darby, Willemijn Verkaik, Freek Bartels en Tony Neef. Alléén van 20 t/m 30 juni op het festivalterrein van het Autotron in 's-Hertogenbosch. Boek nu en beleef een onvergetelijke avond uit in de open lucht.

Het verhaal
Aida, een prinses uit Nubië, wordt aan de oever van de Nijl gevangen genomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde. Je voelt het allemaal in de geweldige muziek en de schitterende, Nederlandse songteksten. Geloof ons: dit wil je echt niet missen!


Klassiek in West: Aan de Vergetelheid Ontrukt
Amsterdam (Noord-Holland) op 23 juni

Wil je nog één keer genieten van de unieke sound en kwaliteit van het DoelenKwartet? Kom dan op 23 juni naar hun allerlaatste concert in Nederland. Op het programma – in samenwerking met mezzosopraan Merel Huizinga – staan werken, die speciaal voor het kwartet zijn geschreven, een wereldpremière en een werk van Matthijs Vermeulen.


REMEDY ROCK BAND GIG @ RICKY's PUB STEIN (LIMBURG) op 29 JUNI

Remedy Rockband gaat op 29 juni spelen in RICKY's PUB in de Kruisstraat 2 6171GG te Stein. Vanaf 20.00 zijn de mooie tonen van Blues & Rock covers te horen. Op ons repertoire covers van: Eric Clapton, Rolling Stones, Beatles, Kenny Wayne Shepherd, Small Faces, David Bowie, Lou Reed, Budda Heads, the Who, Marshall Tucker Band, Rory Gallagher en nog vele anderen,.. komt dus allemaal lekker genieten van de muziek en een lekker drankje in Ricky's PUB. GEEN ENTREE!!! Like us on our FB pagina: Remedy Rockband


BankGiro Loterij ZomerConcerten 1 juli tot en met 30 augustus Amsterdam (Noord-Holland)

Traditiegetrouw viert Het Concertgebouw ook dit jaar de zomer met meer dan tachtig concerten in allerlei genres.

Zo staan klassieke talenten als Lucas en Arthur Jussen, Joshua Bell en leden van het Gustav Mahler Jugendorchester op het programma.

Ook zijn er tributes aan Stevie Wonder en Nina Simone, wordt Woodstock 50 jaar na dato herbeleefd, vertolken Lucas Hamming e.a. The Who's rockopera Tommy, vertelt André Kuipers over de eerste mens op de maan en is er de film Star Wars mét live muziek.