Home » Uitjes » Uitgaan » Concert

Concert


BankGiro Loterij ZomerConcerten 1 juli tot en met 30 augustus Amsterdam (Noord-Holland)

Traditiegetrouw viert Het Concertgebouw ook dit jaar de zomer met meer dan tachtig concerten in allerlei genres.

Zo staan klassieke talenten als Lucas en Arthur Jussen, Joshua Bell en leden van het Gustav Mahler Jugendorchester op het programma.

Ook zijn er tributes aan Stevie Wonder en Nina Simone, wordt Woodstock 50 jaar na dato herbeleefd, vertolken Lucas Hamming e.a. The Who's rockopera Tommy, vertelt André Kuipers over de eerste mens op de maan en is er de film Star Wars mét live muziek.


Zomeravond concert op 31 augustus 2019 te Jelsum (Friesland)

Een zomeravond kan prachtig zijn op Dekema State. We hopen dat dit het geval is op zaterdagavond 31 augustus a.s. Dan organiseren we een Simmerjûn-concert met het zang en harp duo Angelpact bestaande uit Annebet Brongers en Petra Rosa. 
We kennen Annebet als de kleindochter van Greta Pronk, die samen met Jan van Wageningen bijna twintig jaar op Dekema State woonde. Annebet zingt en wordt daarbij begeleid door Petra op harp. Zij vormen sinds 2000 een duo en hebben al veel optredens verzorgd: concerten in een intieme setting maar ook voor een groot publiek. Het repertoire bestaat uit Engelse en Nederlandse luisterliedjes met covers van o.a. Paul de Leeuw, Marco Borsato, Barbara Streisand, Bette Midler en Boudewijn de Groot. 

Het concert wordt in de open lucht gegeven. Bij slecht weer wijken we waarschijnlijk uit naar de kerk van Jelsum. De toegangsprijs bedraagt € 5,00.

Vooraf reserveren is verplicht. Dat kan via info@dekemastate.nl of via de secretaris van de vereniging tjpkamminga@gmail.com.

Petra speelt al vanaf haar achtste jaar harp, speelde trompet in een harmonie orkest en in diverse bands. Na haar doctoraal biochemische wetenschappen koos ze alsnog voor een muzikale carriere en studeerde enkele jaren harp aan het Utrechts conservatorium en vervolgde haar studie bij Erika Waardenburg aan het Amsterdams Sweelinck conservatorium. 
Annebet stortte zich na een jaar Toneelacademie in Maastricht fanatiek op het toneelspelen en vertolkte mooie rollen in diverse stukken. Ze volgde ondertussen zanglessen bij Ellie Machtel en Henriette Schenk en had les aan de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum.

Binnenkomen vanaf 19 uur
Aanvang concert 19.30 uur
Einde concert 21.30 uur 
Vooraf, tijdens de pauze en na afloop zijn consumpties verkrijgbaar.

Er is plaats voor maximaal 100 gasten.


PROMS concert Eindhoven (Noord-Brabant) op 21 september

PROMS is hét evenement dat muziekstijlen samenbrengt. Gevestigde namen binnen de popmuziek slaan samen met grote namen uit de klassieke muziek en een 33 man tellend orkest een brug tussen de verschillende genres, waarbij de liefde voor muziek de boventoon voert. Met onder andere Trijntje Oosterhuis, Jamai en Jorge Castro.


Rolling Stones tribute by de Stones Sessions op 5 oktober
te Beusichem (Gelderland)

De Stones Sessions zijn talentvolle muzikanten die zich op het rijke oevre van The Rolling Stones hebben gestort en duiken vol overgave op alles wat The Stones met zich meebrengen. Rock 'n Roll monumenten als Satisfaction, Paint it Black en Jumping Jack Flash worden aaneengeregen met parels als Angie en Wild Horses. Passie, vuur en overtuiging tekenen de dampende Stones-show die de Stones Sessions neerzetten.

Facebookpagina van dit evenement
De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.muziektheaterbeusichem.nl

 


Love Actually in Concert Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Groningen, Eindhoven van 18 november tot en met 24 november

Love Actually in Concert komt naar Nederland !

Noordpool Orkest voorziet iconische filmklassieker van livemuziek


Na het grote succes in Engeland, brengt Cinema In Concert de Love Actually in Concert tour naar Nederland. In november wordt een van 's werelds meest geliefde romantische komedies in vijf steden op HD-scherm vertoond en muzikaal even swingend als sfeervol begeleid door het ruim 50-koppige Noordpool Orkest.