Home » Uitjes » Uitgaan » Culinair

Culinair


Uitidee tip: culinaire WijnSpijs wandeling

Zin in een culinaire ontdekkingstocht door jouw lievelingsstad? Lees dan snel verder! Elke zondagmiddag organiseren wij wel ergens in Nederland een WijnSpijs Wandeling. Je gaat genieten van heerlijke wijnspijs combinaties in restaurants waar met passie wordt gekookt. 

Bekijk bovenstaand introductiefilmpje en kijk in de agenda of jouw stad er al bij staat!


Happen & Trappen Waterland op 26 mei vanuit Monnickendam (Noord-Holland)

Op zondag 26 mei vindt Happen & Trappen Waterland plaats: een culinaire fietstocht van circa 35 kilometer door de regio Waterland. De start is bij Bierderij Waterland aan het Galgeriet in Monnickendam, waar men van 11.00 - 12.30 uur van start kan gaan. Van daaruit komen deelnemers onderweg nog langs een viertal culinaire stopplaatsen die te herkennen zijn aan de Rotaryvlaggen. Niet alleen kunnen deelnemers hier genieten van een culinair gerechtje, wie dat wenst kan ook (tegen meerprijs) genieten van een heerlijke bijpassende wijn op deze vier locaties.

Facebookpagina Happen en Trappen Waterland

 


Pluk & Oogstfeest op 13 oktober Mill (Noord-Brabant)

Zondag, 13 okt 2019 11:00 – 18:00
Locatie: Kasteel Tongelaar, Tongelaar 12, Mill
Categorie: Feest
Om de herfst te verwelkomen is Kasteel Tongelaar van Brabants Landschap een hele zondag lang het decor voor een culinair oogstfeest, met eerlijk en lokaal eten, een Smaakmarkt van producenten uit de regio, wildpluk-wandelingen en live-cooking. Op het binnenplein kun je lekker eten van het Buffet des Overvloeds. Het historische bakhuisje is in gebruik door de bakker en in de boomgaard mogen kinderen zelf appels plukken en moes maken. Er zijn ezeltjes, pony's, natuurknutsel-activiteiten en muziek.

Het Pluk & Oogstfeest is een gratis herfstfestival en iedereen is welkom!

Zondag, 13 okt 2019, autonavigatie: Parkeerplaats Kasteel Tongelaar Hoogedijk Mill invoeren!
Informatie:

mail@plukenoogstfeest.nl
www.plukenoogstfeest.nl
www.kasteeltongelaar.nl


 

Plaats ook jouw tijdelijke culinaire uitje gratis op Uitidee.nl via het aanmeldingsformulier