Home » Uitjes » Uitgaan » Culinair

Culinair


We kunnen weer lekker uit eten en genieten van het samen zijn met familie en vrienden. Hoe leuk is het dan om dat te doen met een mooie aanbieding!
Bekijk de vele mogelijkheden op deze pagina en geniet!!Foodtour Amsterdam met korting!

 

  • Tour Negen straatjes of de Jordaan
  • Incl. eten & drinken | Duur: 2-3 uur
  • Helemaal coronaproof!

 

Kies jij voor de Negen Straatjes of de Jordaan? Tijdens de foodtour kom je diverse lekkere hapjes tegen en kom je meer te weten over je gekozen locatie!

Foodtour de Negen Straatjes
Ontdek de bekende Negen Straatjes tijdens deze Food speurtocht! Door middel van aanwijzingen moet je de volgende stop zien te vinden; een combinatie van spel en lekker eten. De Negen Straatjes staan bekend om haar grachtengordel, leuke boetiekjes en lekkere eettentjes. Tijdens deze tour probeer je diverse hapjes en zul je ook dingen te weten komen over de locaties zelf. Vegetarische opties zijn aanwezig.

Foodtour de Jordaan
Ontdek de Jordaan tijdens deze Food speurtocht! Door middel van aanwijzingen moet je de volgende stop zien te vinden; een combinatie van spel en lekker eten! De Jordaan staat bekend om haar pittoreske grachten, haar bruggen en als bruisende buurt. Tijdens deze tour probeer je diverse hapjes en zul je ook dingen te weten komen over de locaties zelf. Vegetarische opties zijn aanwezig.


En voor als het weer kan, onderstaande tips om daar gelijk gebruik van te maken:

Uitidee tip: culinaire WijnSpijs wandeling

Zin in een culinaire ontdekkingstocht door jouw lievelingsstad? Lees dan snel verder! Elke zondagmiddag organiseren wij wel ergens in Nederland een WijnSpijs Wandeling. Je gaat genieten van heerlijke wijnspijs combinaties in restaurants waar met passie wordt gekookt. 

Bekijk bovenstaand introductiefilmpje en kijk in de agenda of jouw stad er al bij staat!


  • Altijd bijzondere dagaanbiedingen
  • Grote diversiteit restaurants
  • Kortingen tot wel 70%
  • Snelheid wordt beloond
    Bezoekers ontdekken op HetLaatsteTafeltje.nl eenvoudig en snel bij welke restaurants er vanavond nog met een last minute korting aangeschoven kan worden

 

Smaakvol Noord-Holland is een platform waar de consument kennis maakt met unieke ondernemers en producenten uit Noord-Holland. Ook informatie over onderwerpen als gezonde voeding, koken en recepten.

 

Plaats ook jouw tijdelijke culinaire uitje gratis op Uitidee.nl via het aanmeldingsformulier