Home » Uitjes » Uitgaan » Culinair

Culinair


Uitidee tip: culinaire WijnSpijs wandeling

Zin in een culinaire ontdekkingstocht door jouw lievelingsstad? Lees dan snel verder! Elke zondagmiddag organiseren wij wel ergens in Nederland een WijnSpijs Wandeling. Je gaat genieten van heerlijke wijnspijs combinaties in restaurants waar met passie wordt gekookt. 

Bekijk bovenstaand introductiefilmpje en kijk in de agenda of jouw stad er al bij staat!


  • Altijd bijzondere dagaanbiedingen
  • Grote diversiteit restaurants
  • Kortingen tot wel 70%
  • Snelheid wordt beloond
    Bezoekers ontdekken op HetLaatsteTafeltje.nl eenvoudig en snel bij welke restaurants er vanavond nog met een last minute korting aangeschoven kan worden

Smaakvol Noord-Holland is een platform waar de consument kennis maakt met unieke ondernemers en producenten uit Noord-Holland. Waar iedereen die Noord-Holland wil bezoeken, de Smaakvol Agenda bekijkt, maar ook informatie krijgt over onderwerpen als gezonde voeding, koken en recepten.

 

Plaats ook jouw tijdelijke culinaire uitje gratis op Uitidee.nl via het aanmeldingsformulier


Bourgondische Wandeling in Weerselo (Overijssel) op 23 augustus

De wandeling, een feest voor je zintuigen


De bourgondische wandeling is een "zegetocht" voor al uw zintuigen. Tijdens de wandeling wordt een zeven gangen diner geserveerd. De opbouw hierin wordt zorgvuldig samengesteld door onze eigen Masterchefs. U kunt vooraf kiezen voor het "standaard" diner of voor vegetarisch.

De wandeling gaat door Lemselo. Een typisch Twents landschap tussen Weerselo en Oldenzaal. Vanaf de rand van Weerselo hebben we weer leuke paadjes, unieke plekjes, mooie weilanden, glooiende zandwegen en karakteristieke boerderijen weten te vinden. Ingrediënten die onze tocht zo uniek maken.

Het 7-gangen diner wordt geserveerd op boeren locaties. Elke locaties is weer anders ingericht en wordt muzikaal omlijst met live optredens. Tevens is er onderweg theater dat u op ludieke wijze iets verteld over de omgeving of het verleden.
De standaard tocht is +/- 10 kilometer. Voor de echte wandelaars hebben wij extra "lusjes" toegevoegd waardoor uiteindelijk in totaal 20 kilometer gewandeld kan worden.