Home » Uitjes » Uitgaan » Culinair

Culinair


Uitidee tip: culinaire WijnSpijs wandeling

Zin in een culinaire ontdekkingstocht door jouw lievelingsstad? Lees dan snel verder! Elke zondagmiddag organiseren wij wel ergens in Nederland een WijnSpijs Wandeling. Je gaat genieten van heerlijke wijnspijs combinaties in restaurants waar met passie wordt gekookt. 

Bekijk bovenstaand introductiefilmpje en kijk in de agenda of jouw stad er al bij staat!


  • Altijd bijzondere dagaanbiedingen
  • Grote diversiteit restaurants
  • Kortingen tot wel 70%
  • Snelheid wordt beloond
    Bezoekers ontdekken op HetLaatsteTafeltje.nl eenvoudig en snel bij welke restaurants er vanavond nog met een last minute korting aangeschoven kan worden

Senses Dining in Eindhoven (Noord Brabant) van 9-16 november

Senses Dining is een uniek diner-concept waarbij al je zintuigen worden geprikkeld door special effects en verrassende elementen.

Je wordt met een welkomstdrankje ontvangen bij Japans restaurant Ikigai in het Philips Stadion. Hier wordt een voor- en hoofdgerecht geserveerd met bijpassende wijn en vervolgens geniet je van de spectaculaire lichtshow, bekeken vanuit je comfortabele VIP-stoel op het terras van Ikigai. Na afloop van de lichtshow wandel je de GLOW-route tot aan de Kazerne. Hier word je verrast door een bijzonder dessert met bijpassende wijn geserveerd in een omgeving omringd door kunstobjecten. We sluiten af met een heerlijke kop koffie of thee. Daarna ben je vrij om de exposities in De Kazerne te bewonderen en/of het laatste deel van de GLOW-route te wandelen.

 


Culinaire wandeling tijdens GLOW
van 11 tot en met 16 november Eindhoven (NB)

Geniet van een 4-gangen diner in 4 verschillende top-restaurants terwijl u onderweg de sfeer en kunstwerken van GLOW beleeft. Elk restaurant serveert één gang met een bijpassende wijn. Het evenement is niet alleen leuk met vrienden of familie, maar ook met collega's of zakenrelaties


 

Plaats ook jouw tijdelijke culinaire uitje gratis op Uitidee.nl via het aanmeldingsformulier