Home » Uitjes » Uitgaan » Party en dans

Party en dans


Reünie THE OLD SMUGGLER INN (Bar Többen) Valthermond (Drenthe)

op 28 september

The Old Smuggler Inn, ook wel bekend als Bar Többen, was in de jaren '70 en '80 van der vorige eeuw een beroemde discotheek in Valthermond. Vanuit de hele provincie Groningen en Drenthe kwamen de bezoekers naar de Drentse plaats, praktisch op de grens met de provincie Groningen. De auto's van de bezoekers stonden over een lengte van een aantal kilometers geparkeerd langs het Zuiderdiep. Taxi's reden af en aan, de lijnbussen zaten bomvol en soms werden er zelfs charterbussen ingezet. De bezoekers stonden soms uren lang in rijen voor de deur om naar binnen te kunnen komen.

Veel mensen werkten er, hebben er hun grote liefde gevonden, of zijn regelmatig uit hun dak gegaan. De eigentijdse muziek en de unieke sfeer die er heerste, maakte de discotheek tot in lengte van jaren een bijzondere, nooit te vergeten uitgaansgelegenheid. Beroemde bands traden er op, de beste DJ's uit de regio en de gezelligste barkeepers. Het personeel en de eigenaren stonden altijd "tussen de mensen" en er mocht veel.. Er was zelfs een eigen huismagazine, "Többen Intiem", die voor een gulden te koop was, om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen en roddels in de discotheek. Zelfs de prima keuken met de tosti's en gehaktballen waren berucht.

Op zaterdag 28 september 2019 zal er een grote reünie plaatsvinden met de sfeer, de muziek en de DJ's van toen. De line up is met o.a. de DJ's Gert Woering en Frans Schuur. Het evenement vindt plaats in 't Brughuus in Valthermond. Het betreft letterlijk een reünie en is in principe bedoeld voor bezoekers uit de "glorietijd" van The Old Smuggler Inn, de periode 70- en 80-er jaren. Echter iedereen van 21 jaar of ouder, die deze muziek en de sfeer een warm hart toedraagt, is welkom. De aanvang is om 21.00 uur en de zaal is open om 20.00 uur. 

De entree is gratis, maar aanmelding is wel noodzakelijk en kan op de speciale website: https://reunieoldsmuggler.jouwweb.nl/

Facebookpagina Reünie Old Smuggler


Uddel (Gelderland) pakt Uit op 18 oktober 

Vrijdag 18 oktober is het zover, een feest voor Jong en Oud, in het Dorpshuis het Blanke Schot. 80 & 90's, Boeren Rock en Roll en natuurlijk Nederlandstalige hits zullen uit speakers te horen zijn. Een feest voor iedereen!
Deze avond zal de band 'Half Gas', en Orlando Uitenwerf optreden en Fairytale drive-innshow de avond verder verzorgen met de hits uit de jaren 80 en 90

Dorpshuis het Blanke Schot
Garderenseweg 33
3888 LZ Uddel (Gelderland)