Home » Uitjes » Uitgaan » Party en dans

Party en dans


Uddel (Gelderland) pakt Uit op 18 oktober 

Vrijdag 18 oktober is het zover, een feest voor Jong en Oud, in het Dorpshuis het Blanke Schot. 80 & 90's, Boeren Rock en Roll en natuurlijk Nederlandstalige hits zullen uit speakers te horen zijn. Een feest voor iedereen!
Deze avond zal de band 'Half Gas', en Orlando Uitenwerf optreden en Fairytale drive-innshow de avond verder verzorgen met de hits uit de jaren 80 en 90

Dorpshuis het Blanke Schot
Garderenseweg 33
3888 LZ Uddel (Gelderland)


Lariekoeks Happy Hallogeen in De Brebl Nijmegen (Gelderland)

op 26 oktober

Eureka!!.. Lariekoek gaat weer AAN!!..

Yes!.. Veren zijn uitgeschud en weer lekker uitgevogeld bij "Lariekoeks Grote Paradijsvogelshow!".. Tijd voor het volgende!

Lariekoek presenteert... "Lariekoeks Hallogeen!"

Terug op onze plek van bestemming.. Welkom in our Haunted House... De Brebl!..

Geen house of horror, maar met een dikke intro van groovende tech, vette minimalen, diepe house, funkende bassen, een 303, wat freaky shit en ontzettende melodieën presenteren wij de raddraaiers van deze avond:

- Jenny Rose
- Sandeep
- Jesse Marcinski & Jan Liefhebber

Wees daarom gerust, maar ook gewaarschuwd... Pak je kans, trek alles uit de kast of niet, maar beest alsof het je laatste dag is... Je weet tenslotte maar nooit;)

En denk er aan.. Dit uiterst zeldzame fenomeen begint om 23.00 en vervaagt ergens weer rond 5.00... Dus blijf wakker en mis het niet!

vvk: € 7,50,-
kassa: € 10,- (op eigen risico;)