Home » Uitjes » Uitgaan » Theater

Theater en voorstellingen


Tell to Ispire livestream theater, muziek, cabaret en meer....  

28 januari, 19 februari, 24 maart, 13 april, 19 mei en 28 juni 

 

Wij zijn Tell to Inspire en hebben als missie; ‘Mensen inspireren én stimuleren om elkaar te helpen’. Inspireren doen wij door het geven van workshops én door theatervoorstellingen te organiseren. ‘Elkaar helpen’, doen wij door sociale initiatieven te verbinden aan onze voorstellingen.

Onze maatschappij wordt getroffen door Corona. Bij ouderen ontstaat meer eenzaamheid. Familie komt beperkt op bezoek. Een uitje naar het theater of de horeca wordt steeds uitgesteld. Wij vroegen ons af: ‘hoe kunnen wij voorstellingen realiseren, waarbij wij ouderen én de getroffen branches helpen?’ De ‘Social Impact Theatertour’ is ons antwoord op deze vraag. Gedurende onze voorstellingen staan inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers op het podium. Wij starten 28 januari bij Theater Philharmonie Haarlem. Elke voorstelling wordt live gestreamd. Daarna gaan wij de theatertour landelijk uitbreiden naar 36 theaters.

Tell to Inspire biedt drie soorten tickets aan

De eerste is een ‘Social Impact ticket‘ van € 49,- . Met een deel van de ticketprijs helpen wij de getroffen horeca. Zij maken lunches of diners voor ouderen. Dit wordt landelijk verdeeld over buurt -en verpleeghuizen. Ouderen kunnen dit in hun gemeenschapsruimte nuttigen. Daarna kijken zij via livestreaming naar de voorstelling. Kopers van deze ticket kunnen de voorstelling ook via livestream kijken. Als dank voor aankoop van hun ticket ontvangen ze een voucher om online koffie of thee te bestellen. Onze partner Bagels & Beans zorgt dat het per post verzonden wordt. Heerlijk om te drinken tijdens de pauze van de voorstelling.

Er kan ook een ‘Thuis eten ticket‘ bestelt worden van € 29,-. Dit is voor kijken naar de livestream, inclusief een voucher van € 12,50 om eten te bestellen bij Thuisbezorgd.nl. Als laatste bieden wij de ‘Streaming ticket‘ aan voor € 13,-. Deze geeft enkel toegang tot de livestream.

Workshop Storytelling als aanvullend cadeau

Iedereen die een ticket bestelt ontvangt een online workshop Storytelling. Leuk om zelf te doen of als cadeau om weg te geven.

‘Dit ben ik echt’ is het thema van de voorstellingen

Tijdens de voorstelling staan er sprekers op het podium met als thema ‘Dit ben ik echt‘. Dit zijn persoonlijke verhalen, elk verhaal met een inspirerende levensles voor het publiek. Daarnaast treden er dansers, muzikanten en cabaretiers op.

Samen social impact maken

Elke voorstelling is interactief en de kijkers wordt gevraagd om social impact te maken. Eén van de interactieve onderdelen is #durftevragen. De kijkers worden verbonden via digitale ontmoetingsruimtes (breakout rooms). Hierin luisteren ze naar elkaars uitdagingen, daarna wordt gevraagd om vanuit de groep oplossingen aan te dragen.