Home » Uitjes » Uitgaan » Theater

Theater en voorstellingen


De Angstfabriek in Den Haag (Zuid Holland) tot en met 31 januari 2020

Ga undercover in een fake fear factory!

De Angstfabriek is een fictieve plek waar technieken om ons bang te maken en producten die ons veiliger laten voelen worden ontwikkeld, getest en geperfectioneerd. Van (nep)nieuwsberichten tot onconventionele veiligheidsgadgets, deze fake fear factory speelt handig in op onze maatschappelijke angsten voor terreur en klimaatverandering. Het publiek krijgt nu de kans om een 'kijkje achter de schermen' te nemen bij deze angstproducent, want De Angstfabriek kent geen geheimen. Of toch wel?

De Angstfabriek is een theatrale ervaring waarbij het publiek in kleine groepjes door verschillende interactieve ruimtes van een (nep)fabriek wordt geleid en op bijzondere wijze undercover gaat in de wereld van de angsteconomie.

American Beauty door Productiegroep Nijmegen in Nijmegen

(Gelderland) op 26, 29 februari en 1 maart


Lester Bouman is 53 en zit gevangen in zijn leven. Zijn huwelijk met de ambitieuze makelaar Carolien is op een dood spoor beland, zijn baan is een farce en er zitten scheuren in de relatie met zijn tienerdochter Jane. Elke dag is voor Lester een rit bergafwaarts. Totdat hij Angela, het vriendinnetje van Jane ontmoet en haar probeert te veroveren. Het blijkt een noodlottige wending die zijn leven, en dat van anderen, onherroepelijk verandert.

American Beauty van Productiegroep Nijmegen is een dynamische theatervoorstelling over het menselijk tekort en de niet aflatende zoektocht naar onszelf, liefde en erkenning. Over ons onvermogen tot echte communicatie en contact. En over de morele keuzes die we in onze levens maken en de, soms dramatische, gevolgen daarvan.

Let op: op 1 maart zijn er 2 voorstellingen (15 en 20 uur).