Home » Uitjes » Uitgaan » Theater

Theater en voorstellingen


Billy Joel theatershow in Beusichem (Gelderland) op 12 juli 

 

Wervelende muzikale ode aan Billy Joel door Alexander Broussard (bekend van Najib Amhali's PlusSupportAct, De Corona's, Crazy Piano's e.v.a.)
De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.
Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger "The Pianoman" maar ook swingende rockers zoals "My life", prachtige ballads zoals "Honesty" of lekkere Rock & Roll zoals "Only the good die young". Stuk voor stuk nummers die live het beste tot hun recht komen.
Laat je met Alexander op zang en piano meevoeren op deze muzikale reis.

Tijdens het optreden van de Billy Joel Experience Solo zal worden gekozen voor een soortgelijke theatersetting als tijdens de "30 fans only concerten in het Ziggodome" met kleine zitjes van 2 a 3 personen.

Middagshow begint om 15.00 uur.
Avondshow begint om 20.00 uur.
Zaal open een uur voor aanvang van de show.

Het is mogelijk om uw dagje uit te completeren met een 3-gangen menu in het naastgelegen restaurant Het Heerenlogement of een lekkere borrelplank voor tijdens de show. Beide zijn met de tickets mee te bestellen.