Home » Uitjes » Evenementen » Koningsdag 2019

Koningsdag 2019

Uitjes en evenementen op en rondom Koningsdag 2019

NDSM Vrijhaven, het gratis koningsdagevenement van de NDSM-werf, vindt dit jaar voor de negende keer plaats. Amsterdam (Noord-Holland)

Ontsnap de drukte van de Amsterdamse binnenstad en ga op ontdekkingstocht, want er is een bomvol en uitgebreid feestprogramma! In iedere hoek van de NDSM-werf is er iets te beleven. Voor jong en oud, van grote tot kleine feestjes, allemaal met een eigenzinnig karakter en eigen twist. 

Uiteraard vindt de grootste kindervrijmarkt van Koningsdag in Amsterdam weer plaats tijdens NDSM Vrijhaven, waar kinderen kunnen staan met oude spullen of een zelfverzonnen act. Een kraam is te boeken via www.ijhallen.nl.

Voor alle andere (te) gekke ideeën, buitengewone hobby’s en droomoptredens biedt NDSM Vrijhaven ook een platform. Iedereen is vrij om mee te doen en alles is mogelijk, dus mail je idee naar idee@ndsmvrijhaven.nl.

Oudgedienden als Sociëteit Sexyland, These Guys, Bombascha en Habitat zijn er bij om een knalfeest te geven. Jungle, house of bands met snerpende gitaren, het is allemaal te vinden op NDSM Vrijhaven.

Dit is slechts een kleine greep uit het uitgebreide programma van NDSM Vrijhaven op zaterdag 27 april 2019. Kijk voor meer informatie en het volledige programma owww.ndsmvrijhaven.nl en houd het Facebookevenement van NDSM Vrijhaven 2019 in de gaten voor alle updates.


Royal Rollerdisco Koningsdag Koningsdag 27 april Rotterdam (ZH)

Pacific Enterprises Unlimited & Theater Walhalla organiseren het leukste koningsfeest voor het hele gezin met een vrijmarkt, rollerdisco, verschillende activiteiten en meezingen met de Katendrecht Allstars olv Ronald Kool. Op het plein is er de Rollerdisco waar iedereen kan rolschaatsen op live discomuziek, er zijn skatedemonstraties en er is een skate klasje. Wie geen skates heeft kan ze huren. Vanaf 9.00 u kan iedereen zonder te betalen een plekje kiezen op de vrijmarkt en vanaf 13.00 uur zijn er optredens (dans, theater en muziek) van de Katendrechtse instellingen. Verder kun je meedoen aan een textiel- en theaterworkshop en staan er tentjes met eten en drinken op het Deliplein.