Uitjes

Uitgaan

Sorteren
Theater

AFAS Circustheater Scheveningen

Het AFAS Circustheater heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie die zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Locatie

Den Haag, Zuid-Holland

nl 2586 CW Circusstraat 4 ZuidHolland
Cultuur podium

AkoestiCafé Nieuwegein

Elke tweede woensdag van de maand. Geniet van drie optredens van elk een half uur in een gezellig café. Alle stijlen, altijd akoestisch. 

Locatie

Nieuwegein, Utrecht

nl 3437 PL Nedereindseweg 401A Utrecht
Biljart- en Poolcentrum

Biljart- snooker- en poolcentrum Capelle

Kom bij ons biljarten, poolen, snookeren en darten, gezellig onder het genot van een drankje en hapjes. Parkeren is bij ons GRATIS en we hebben een grote rookruimte. U kunt bij ons ook terecht voorarrangementen voor uw feestje of bedrijfsuitje.

Locatie

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

nl 2904 ES Marsdiep 2 ZuidHolland
Bioscoop

Bioscoop party voor tieners

Zoek je een leuk avondje uit voor jou en je vriendinnen? Kies dan voor een Bioscoop Party! Een leuke film en je gaat naar huis met mooie gelakte nagels met gellak/gelpolish.

Locatie

Weesp, Noord-Holland

nl 1382 AJ Blomstraat 21 NoordHolland
Strandfeest

Bonfire Beachfest op 20 en 21 april

Dit jaar zal het strandseizoen aan de Haagse kust worden ingeluid met BonFire Beach Fest, een tweedaags cultureel en muzikaal evenement op het strand van Scheveningenn op vrijdag 20 en zaterdag 21 april.

Locatie

Den Haag, Zuid-Holland

nl 2586 JL Strandweg 35 ZuidHolland
Theater

BON-theater Medemblik

Hoe een klein theater groot werd... Het BON-theater is een begrip in Medemblik en daar buiten. Wie wil genieten van een mooie theateravond kan er al sinds 1994 terecht. De voorstellingen in het BON-theater beginnen om 20.15 uur. Het theater gaat open om 19.30 uur. Na afloop van de voorstelling kunt u in het BON-café onder het genot van een drankje nog even gezellig napraten. Vaak zijn de artiesten na afloop van de voorstelling ook in het BON-café.

Locatie

Medemblik, Noord-Holland

nl 1671 JA Admiraliteitsweg 6 NoordHolland
Bowlingcentrum

Bowling Apeldoorn

Het gezelligste bowlingcentrum van de regio. Al meer dan 28 jaar gelegen aan de rand van het uitgaanscentrum van Apeldoorn. Met 14 computer gestuurde, kunststof en door de NBF goedgekeurde banen.

Locatie

Apeldoorn, Gelderland

nl 7311 BT Nieuwstraat 66 Gelderland
Bowlingcentrum

Bowling De Bonte Wever

Bowlen; nog altijd het gezelligste uitje met collega’s, vrienden of familie. Jong of oud, sportief of niet; bowlen is voor iedereen! Iedereen is welkom op zes moderne bowlingbanen van officieel wedstrijdformaat. Compleet met lichteffecten, digitale puntentelling, kinderbumpers, glow in the dark en natuurlijk een gezellige bar.

Locatie

Assen, Drenthe

nl 9405 BK Stadsbroek 17 Drenthe
Bowlingcentrum

Bowling De Drie Musketiers

Kom gezellig bowlen op één van onze 6 bowlingbanen voorzien van een automatisch scoresysteem. De moderne banen bieden tal van mogelijkheden voor zowel de beginnende als de geoefende speler. Speciaal voor onze kleine gasten zijn de banen voorzien van het modernste systeem met hekjes, de bal kan niet meer de goot in en "bumpert" naar de kegels. Altijd raak!

 

Locatie

Zevenbergen, Noord-Brabant

nl 4762 AL Hazeldonksezandweg 28b NoordBrabant
Bowlingcentrum

Bowling Merlijn

In de wereld van Merlijn is veel te beleven. Zowel voor individuele bezoekers als voor gezelschappen.

Locatie

Oosterhout, Noord-Brabant

nl 4901 HE Klappeijstraat 8-14 NoordBrabant
Uitjes per pagina